Спечелете комплект за успокояване на кожата от La Roche-Posay

• 18 861
  • 162
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Имам две дечица, на 4г момиченце и син на 3 месеца. Боренето със суха и сърбяща кожа при нея е постоянен пробем последната една година, повечето кремове, които са ни предписвали и сме опитвали почти не са помогнали до момента. Бебето пък почти от раждането до сега на бузките винаги е с червени и сухи петна, които също мажем с кремчета по предназначение, но безуспешно. Досега не сме опитвали La roche posay, надявам се да имаме тази възможност и да се окаже нашия лек.

# 61
И двете ми деца имат кожни проблеми. Засега се борим с промени в хранителния режим, през зимата повече предпазни дрехи /ръкавички, шапка, шал/ и щадящи принадлежностите за измиване, кремчетата и сапуните на Бочко и едно кремче с кортизол, което ни приготвят в аптеката. Нямаме големи успехи, но май е време да опитаме нещо ново!

# 62
Една мама беше казала за преварения зехтин, това правя и аз. Сухата кожа и раздразненията са много неприятно нещо особено за малко детенце.

# 63
  • на последния етаж
И двете ми деца са с много светла и чувствителна кожа, за която се грижим с качествена козметика.

# 64
Децата ми са руси, със сини очи и много бяла и чувствителна кожа. Кожата на дъщеря ми е много чувствителна към ухапвания от насекоми и дълго време след това остават белези. Синът ми като всяко бебе се нуждае от ежедневно хидратиране на кожата. Аз съм ползвала продукти на  La Roche-Posay и съм повече от доволна, макар да нямам никакви кожни проблеми. С удоволствие бих ползвала козметиката за деца.

# 65
С чувствителна кожа сме .... бих го изпробвала и аз

# 66
И двете ми деца са с чувствителна кожа. При къпане използвам рядко измивен продукт. Подбирам козметика от естествени съставки или медицинска такава. Използвам почти неароматизиран препарат за пране на дрехите и използвам програмата за допълнително изплакване.

# 67
Детето не страда, страдам аз. По време на бременността, а преди това - през зимата, кожата ми ставаше ужасно суха, люспеща се и сърбяща. Гадно! Аз се справям с помощта на масло за душ и с емулсии за тяло.

# 68
Малчо прояви дерматита си още в 4 месец, пробвахме Юриаж Хемосе, в момента сме с Липикар Ап+, който мажем 2 пъти дневно, за измивно все още сме с Юриаж,защото вашият продукт суши повече(има сулфати в по големи количества), избягваме някои храни, които дават реакция и давам пробиотик, в чиито ползи съм усъмнена.
Ще видим лятото слънцето и водата как ще се отразят.
Иначе зъбоникненето и настинките ни обострят.

# 69
Имаме леки проблеми, но с качествени продукти нещата се нормализират. С удоволствие бих изпробвала тази серия за детето, понеже аз ползвам марката за себе си и съм възхитена от резултатите.

# 70
Моето дете винаги е било с много суха кожичка и то най вече покрай ноктите на ръчичиките . Постоянно се мажем с нещо ! Ще се радвам да използвам и вашият продукт!

# 71
  • София
Нямам дете, но аз страдам от атопичен дерматит. Бих изпробвала с удоволствие Lipikar серията.

# 72
Дъщеря ми има чувствителна и суха кожа.Обикновено използвам медицинска козметика. Бих използвала тази серия на La Roche-Posay.

# 73
Дъщеря ми има проблемна кожа, за това винаги използваме медицинска козметика за измиване и лосион за след баня! Използвали сме лосиони за тяло Lа Roche и съм доволна от ефекта!

# 74
  • плевен
Дъщеря ми има чувствителна и суха кожа.За нея използвам медицинска козметика-   Атодерм Интензив. Бих използвала тази серия на La Roche-Posay, както за нея така и за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт