Тренировки в домашни условия - 93

• 69 519
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • 1st floor

Вие с какви гири правите Бета?

5 кг. Изкушавам се и за 6, но не съм сигурна, че ще успея. 😁

# 421
Арсен, аз съм изпуснала какъв режим спазваш. Може ли пак да споделиш.
На Румяна Илиева.
Момичета Shaun Week от къде може да а изтегля или гледам онлайн?
Два дни почивам и започвам последна седмица макс 30, всичко си дойде на мястото, рядко модифицирам - основно на лицевите опори.
Днес съм се вдъхновила да си спретна една бавна тренировка за дупе с тежести, без да бързам, без да слушам таймери и с каквито аз си искам упражнения - мисля да бъде нещо като глутеус мост, хип тръст на един крак, напади, отпади и разните му там ритници, до отказ.

# 422
Здравейте Simple Smile
Дана, след като се върнах от Италия първото нещо, което наравих беше да се забутам в Хепи и да си поръчам огромна градинарска салата. А при нас имаше морски дарове и моцарела -1-2 пъти, останалото паста, паста с хляб, хляб с паста и паста. Даже пица не опитахме Sad

Искам да ви попитам, от 80 ДО всички тренировки ли са : в рамките на една тренировка от 60 минути се повтарят едни и същи урпажнения 2 пъти? като 30 по 30?

Вчера бях при Юли Simple Smile За сега ще работим върху хранителния режим само, защото споменах че Отъм много ме кефи и ми е хубаво да тренирам с нея, но 30 минутните й програми вече свършиха (а тя освен фиксовете и АЛО друго има ли?), а аз не успявам да намеря 60 минути преди работа. Предложи ми ги разделя 30 сутрин и 30 вечер. Освен това ме пита защо се мъча на интервали с велото 8 на 12, като мога да правя 30 секунди на 2 минути и да свърша много по-бързо. Ми нямах отговор. Освен щото съм не особено умна, малко аз, така де...

a e това съм го пропуснала Simple Smile https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=2nczTuL7BtE

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 07:53 от Госпожица Дух

# 423
Юлката е един път Grinning Поне ще ти е забавно. Понякога такива коментари има, че направо падам.

# 424
Факт. Grinning
Днес не успях да отлепя. Много съм немърлива към себе си. Не спя добре, имам крампи, а всяка вечер забравям да пия магнезии. Тази сутрин съм като ударена с чук - не успях да тренирам, даже до работа не зная как ще шофирам. Ама пък храната си приготвих снощи, та всичко е ок. Довечера - тренировка.

# 425
  • София
От много време не съм писала, но редовно ви следя.
След 80 ДО не мога да си харесам нищо, тренирам всеки ден поне по час, но малко хаотично. В крайна сметка ви последвах и тази седмица приключвам Алфа на Т25 и минавам от понеделник на Бета; total body продължава да ме мъчи, особено подскоците от клек ама не ми прави повече Алфа, та минавам на Бета пък ако ще и да модифицирам. Т25 комбинирам с killer серията на Jillian Michaels - killer buns, killer arms и понякога killer cardio или abs. Дано да се стегна и да изкарам Т25 до края, а Jillian да ми помогне малко с оформяне на дупето, че хептен се промени след като свърших 80ДО.
За после съм си заплюла Hammer & Chisel, но ще е след морето, защото няма къде да тренирам по почивките с множество тежести.

Днес ми е много специален ден ( затова и се наканих да пиша) - става точно една година откакто тренирам Simple Smile Спомням си го, защото точно на 7ми юни започнах курс за катерене и за да не излагам там реших и да потренирвам вкъщи. От тогава толкова много се промених физически и психически. Макар и кг да са си същите, тялото ми е друго, силата, издържливостта, самочувствието Simple Smile харесва ми! Почти като на рожден ден се чувствам!
Мисля уикенда да си направя снимки за сравнение каква е промяната за тази една година Simple Smile

# 426
  • Козлодуй
Здравейте момичета, знам че съм нередовна в тази тема и някой може да писал по въпроса но да го задам Simple Smile
Някой знае ли колко точно тежат леките, средните и тежките гири в 21 Day Fix Extreme? Simple Smile

# 427
Някой знае ли колко точно тежат леките, средните и тежките гири в 21 Day Fix Extreme? Simple Smile
Google гарантирано знае, но се чудя дали все пак не трябва да си подбереш леки, средни и тежки ЗА ТЕБ лично тежести, за да постигнеш резултати?

... а Jillian да ми помогне малко с оформяне на дупето, че хептен се промени след като свърших 80ДО.
Поздравления за годинката!
Ти си поредният човек, който се оплаква от "променена" форма на дупето седмици след 80ДО и се чудя защо, след като от личен опит се убедихте колко е благотворна работата с по-високи тежести за такава силна и трудна мускулна група като глутеусите (и резултатите ви харесаха лично на вас!) не си оставихте поне по една тренировка Booty седмично? Или защо не си намерихте друга с таргет дупе и сериоzни тежести? Или си мислите, че кардио ще доведе (поддържа) до същите резултати?

Искам да ви попитам, от 80 ДО всички тренировки ли са : в рамките на една тренировка от 60 минути се повтарят едни и същи упражнения 2 пъти? като 30 по 30?
Не, само в седмиците в които тренировките са по 2 кръга (т.е. правиш изцяло първия, после втория). Обаче теб това не трябва да те притеснява и не се втелясвай толкова - коя да е часова тренировка разделена на 2 дори и несиметрична  не е перфектното и оптималното, но е МНОГО добро решение за зает човек. Да носиш поздрави на Юли от фенките му в БГ Мамма, но точно с тези думи го изкодоши, че да подскочи Wink Успех!

26/69 Rowing 22 min + Elliptical 33 min
27/88 Rowing 69 min
почивка
28/69 Rowing 60 min  + Elliptical 30 min
29/69 Rowing 33 min + Elliptical 39 min

# 428
Дух, ако ще се гаврим с Юли, предай и целувки.
Арсен, Shaun Week я има във вконтакте. Поне в три групи я виждам.
Пвачева, аз имам спомен не много ясно от коя тренировка за два чифта гири, които при жените изглеждаха като 5 и 8 паунда /жената, която показва модиф. версия май е с по-леки/, но най-добре е действително да си подбереш нещо, което съответства на твоето ниво. Тези за мен напр. биха били твърде леки, но за начинаещ може и да са тежки.

# 429
Дух, ако ще се гаврим с Юли, предай и целувки.
ДА! О, даааа! Simple Smile))))))))))))))))) Звезди рулз!
Миналото (или по-миналото ) лято сядам при соф фризьор да ме подстригва и в детайли му обясних какви страстни дискусии предизвиква във ФБ групата ми. Човечецът чак се зачерви и препоти от кеф, въпреки очебийния му алтернативен уклон.
Непо, защо БР и от коя седмица ще я почваш!??!

Плс, всяка да си напише любимите летни програми, че съм на кръстопът Simple Smile)) т.е. не знам какво искам  Simple Smile))))

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 16:33 от Agent Provocateur

# 430
  • Бургас
Агент, в духа на твоя въпрос за летните програми, и аз съм в чуденка. Как ти се струва към балетни + 1 или 2 пъти кардио /мисля Speed 1, че ми е приятна и ненатоварваща/, да добавя едно Booty седмично?

# 431
  • Козлодуй
Agent Provocateur, благодаря аз разбрах от 5 до 10 паунда  Simple Smile Единия линк под клипа не работи, а другите са в социални мрежи но все пак попаднах на канал и това ме радва  Simple Smile Благодаря още веднъж Simple Smile
В момента започнах PiYo Workout но ми е малко като за начало затова допълвам с 21 Simple Smile

# 432
А защо се гаврим с Юли, аз какво изпуснах ? Grinning
А, той на майтап носи Wink Няма драма.

# 433
От около седмица не съм влизала и вчера по погрешка влезнах в съседната тема. Дух, прекрасни снимки видях!

Отчитам тичане и 80ДО. Ако не ми мине котка път, другия петък сутринта приключвам и следобяда излитам за БГ.  Открих нов сериал и сега две седмици докато децата ги няма тренирам вечер и гледам сериала Wink Звезди, децата са на седмито небе в БГ, но за съжаление другата седмица майка им идва да ги надзирава Imp
Скрит текст:
Само за няколко седмици са там това лято, което е жалко, защото имат силна нужда от подобрение на уменията си по български език ...

Агент, сложен въпрос с летните програми. Особено като знам, че ти пътуваш ... Аз като че ли нямам любима лятна програма, но като цяло гледам да са до 30 минути ... Предишните лета мисля, че минавах на програмите на ФитнесБлендър. Имам една, която е за крос трейнинг и я комбинирах с бягане, плуване, каране на колело ... И аз съм в лутане какво да направя след 80ДО. Мислех Дупемания, но сега ми идват идеи да направя 21DF или нещо друго между БГ и морето през август ... Може да пробвам малко Лифт4 ако се появи (4 дни на седмица по 30 минути) или да пробвам идеите за седмичен график, които пускат във ВК - хем малко да поразнообразя тренировките.

Ето един списък с най-влиятелните хора във фитнес индустрията - https://greatist.com/heath/most-influential-health-fitness-people Има доста, които не съм чувала. Когато ми остане време, ще ги прегледам, току-виж ми дойде нова идея Wink

# 434
А, той на майтап носи Wink Няма драма.
Анджък де!
Цитат
А защо се гаврим с Юли, аз какво изпуснах ? Grinning
За спорта и за горене на калории, как защо!?!

Sprinkles - супер идея със списъка! Ластици нося аз като пътувам и залагам на много ходене и много ядене!

Общи условия

Активация на акаунт