Тренировки в домашни условия - 93

• 69 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Хеллоууу!
Миналата седмица направих само 2 тренировки - от най-зареждащите ми - на Лес милс комбат, но , очаквано се схванах и не можах друго, а и нямах време. Тази седмица чак днес ми свършиха главоболията по записване и документи на децата, та отчитам силовата тренировка от Оан уийк шред на Джилиян. Преди съм правила програмата за 5 дни, бях доволна, и така, беше ми станало мъчно за Джилката, първата ми любов. Много е яка тренировката, реки текат от мен, просто така си ги структурира, че и без да скачам или да се изсилвам, направо пукам. Тази мини програма й е според мен предшественика на Боди шред /която аз не харесах, тъй като бяха доста изчанчени упражненията там и си контузих коляното/. Има и кардио, което трябва да се прави следобед /силовата сутрин, кардиото следобед и така една седмица, хранителния план е с 900 калории, целта е за тази седмица да влезеш макс във форма за примерно, сватбата си/. Кардиото обаче за сега няма да правя, мисля да я правя няколко пъти тренировката до другия петък, когато заминавам на почивка. Общо взето в момента си карам на парче, ще видя кога ще се вдъхновя за нова програма, но то и няма нищо, което да ми хареса и да е ново. А на Аутумн 80дневната като разбрах, че е един час и се отказах. Много много ми идва.
Много готини пълзенета по скали да си имате, лятото е супер удобно и човек трябва да се възползва. Само малко да минат бурите, че си е страшничко.
Весел ден и спорни тренировки!

# 406
Кристи, бе боренето ще го сторя, ама пия бира за двама. Е сега дойдох си у наше село и веднага почнаха да ме черпят. А аз се дърпам Simple Smile
Ани, още не съм се прибрала да ти пратя линка. Гледайте прогнозата, края на юни бива. Юни е жега и не мисля да е като миналата година.
Такива модели общо взето. Да покриват глезена. На първите по ми хареса подметката. Половин или номер по-големи. Мой съвет.
Иначе си е направо нищо общо с фитнеса. Аз последната година наблегнах повече на фитнеса и лятото как съм издишала по безпроблемни места навремето. Давай смело. Красотата там е невероятна. Ние чакаме снимки Simple Smile

# 407
Да, и аз щях да кажа номер по-големи задължително! Че иначе е супер болезнено!

Яд ме хвана, че като си купувах моите не си взех високи, иначе от подметката съм безумно доволна и от водоустойчивостта и имам поне сантиметър пред палците (които с обувки по размер така ги травмирам по баири, че после ми падат ноктите!)
Скрит текст:

# 408
Agent, а със широк крак ли си?

# 409
Agent, а със широк крак ли си?
По-скоро да - т.е. определено не е никак тесен, но някъде между стандартен и широк. Но нямам спомен някога да съм купувала специалните "широки" модели, които са толкова популярни тук.

# 410
Щото купих на мойто мъж същите, но реве, че са му тесни. Понеже искам и за себе си да взема, се чудя дали да му вярвам или да приема, че се лигави (това не му е чуждо). Лошото е, че аз съм наистина с широко копито и съм 42. Та, съвсем не знам дали да рискувам.

# 411
Сигурна си, че не си взела по случайност тесен модел? Също така някъде бях чела (ставаше дума за маратонки) , че женските калъпи ги правели по-широки от мъжките по принцип (но за дадена фирма ли беше или за всички!?!?):
Shoe width
N or A =  narrow
B, M or D =  medium
W or 2E =  wide
XW or 3E = еxtra wide

Единственото, което мога да препоръчам е мерене на място или поръчване от онлайн ритейлър, който дава опцията за безплатно връщане. Случвало се е и да меря по фамозни магазини и после да поръчвам модел онлайн за да си спестя 25-35% от цената.

Последна редакция: ср, 06 юни 2018, 16:51 от Agent Provocateur

# 412
Непокорна - благодаря за отзивите за Джилиан. Ще я сваля, че другата седмица ще приключа с Йоана и ако не пусне нещо ново ще търся алтернатива.

# 413
Момичета, включвам се без особен отчет, защото скучая на море. Мускулите ми залиняват, италианците блъскат паста на поразия, хубавият протеин излиза скъпичко и така си карам главно на плодове през деня поради липса на избор.
И аз бях намалила сирената значително, но тук се оказа главна прехрана.

Радвам се, Барбабо, че се е оправило малко положението в буквален смисъл. Дано съвсем се възстанови рамото. И аз пробвах този номер с хотелската възглавница, която е прекалено тънка сама по себе си, но две една върху друга излизат високи.

Звезди, и аз мисля, че си енциклопедия на тренировки. Особено пък че всеки път различни предложения даваш. Мен ако ме питат си казвам само това, което най ми е харесало.😀 А ти помниш всичко. Замисляла ли си се за систематизиране в блогче, или нещо подобно на 2lazy4gym. Аз съм на вълна човек да си използва интересите за да припечелва пари. А и кой беше казал, че в днешно време не се ли използват социалните мрежи за маркетинг и бизнес, се пропуска златна възможност.

# 414
Агент, така направих. Поръчах от английския адидас и нямаше драма с връщането. Но аз по принцип взимам мъжки чепици и ще се почудя още малко.

# 415
  • София
Отчитам Шон с гири , вярно малко , но все пак имаше.Играх с 3 кг и ми беше леко , но не посмях да взема 5 кг , защото си мислех , че съм загубила форма.
Вие с какви гири правите Бета?
Храната зле на вечеря .. отново.През деня се храня иделано , но вечер прекалявам и не знам какво решение да намеря , за да се храня и вечер режимно.

# 416
Момичета, включвам се без особен отчет, защото скучая на море. Мускулите ми залиняват, италианците блъскат паста на поразия, хубавият протеин излиза скъпичко и така си карам главно на плодове през деня поради липса на избор.
И аз бях намалила сирената значително, но тук се оказа главна прехрана.
Хаха, Д_ана, къде си? Това описание май е константа за цяла Италия Laughing, но все пак в дълбокия юг май кухнята им е доста добра и богата на зеленчуци и риба, а и е по-евтино. Аз за съжаление съм в дълбокия север и наистина паста, сирена, салами и месо, а зеленчуците хич не са на почит. Broken Heart

# 417
Аз затова обичам да ям в Италия. Има разни мазнотийки, за които тук не са и чували/като изключим сиренето, разбира се/, напр. сплетени чревца със сос. А най-хубавата пица съм яла в Милано/каквото и да мислят в Неапол по въпроса/ в едно заведение, където хвърляха връхните дрехи по земята, а между масите се моташе кокерът на собственика, за да си проси храна.
Дана, днес точно за теб си сетих, защото в една от групите във вконтакте бяха пуснали една от тренировките на новата програма на Beachbody - Liift4. Прегледах я - малко тежести/6 упражнения за всички мускулни групи -  5 за торс и 1 за крака/, малко кардио /3 упражнения в три кръга/ и малко корем/2 упражнения в 2 кръга/. Нещо като 3-2-1 програмата на Джилиън, но в друга последователност. Нямаше нищо революционно, само едно от кардио упражненията ми се видя малко гадничко, но и него не виждам за първи път. Предвиждат се само 4 тренировки за седмица, а са по половин час. Дълго време се чудих коя е целевата група, след това се сетих, че са мързеланковците, т.е. и аз попадам в нея. Ако я пуснат в групите до края на юни, ще е идеално, тъй като ще мога да я почна, след като си свърша ротацията. Ще запълвам почивните дни с леко кардио.
А за блог не знам. Трябва да питам шефа, да се разправям с данъчните. Голяма мъка ще е.
За днес - Thigh&Seat Booster Physique 57 + сплита за рамо. Не ми се искаше да изневерявам на Кети, но нямах сили за над 1 час тренировка, а To The Mat, която беше по програма, не й е от най-добрите.
п.п. Като спомена 2lazy4gym, скоро търсех информация за някаква стара програма на Кети там и погледнах и по-новите й постове. Оказа се, че жената има рак на гърдата и сега е на химио. Много неприятно ми стана. Дано се възстанови успешно.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 00:49 от zvezdi4ka14

# 418
Изтеглих T25 от руския сайт, благодаря ви много и я започнах..... Доста скачане си е. Дано да има резултати
По това което чета тук от вас, сте доволни Simple Smile

# 419
Звезди, да сега видях и аз за 2lazy4gym. Дано се възстанови и мине бързо към нормално темпо на трениране. Ще хвърля око на тази нова програма. Опитвам се всеки път като кажеш нещо ново да го запомням, но ти си неизчерпаема.

Барб, срам е да кажа май, че съм в Сардиния и не ми харесва.☺ Сигурно ще съм първата, която го казва. За трети път ми е, но не бих се върнала. Аз предпочитам сирене, месце, и чревца бих опитала, а на морето смятам, че рибата е задължителна. Тоест би ми харесало яденето в твоята част. Паста не ям. А тук се оказва, че рибата е доста скъпо удоволствие. Сицилия също не ми хареса, в повече ми дойдоха сладките неща. Закуските с бисквитки и понички също не са ми по вкуса. Сигурно всяваме смут тук като си поръчваме яйца. Но да не звучи като оплакване, всяка нация си има култура на хранене и плажуване, а и в крайна сметка е почивка.

Общи условия

Активация на акаунт