Тренировки в домашни условия - 93

• 69 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Уфффффф, изписах ферман и го загубих...

Момичета, знам, че ще ме споменете с „добра“ дума, но моля ви, хайде да не правим пак миш-маш от тренировки и манджи в тази тема след като Тони отвори нова точно за това. За Бананадана - говоря за тази:
http://www.bg-mamma.com/?topic=1020408

2 суп.лъж. олио = 30 мл  = 240 кал.
1 гр захар = 3,95 kal => 16 gr захар = 64 кал.
Brown sugar has about the same amount of calories and grams of sugar
https://www.myfitnesspal.com/food/calories/olive-oil-extra-virgi … sp-5-ml-289334847

На който му стиска да се показва на ФБ да се показва и тук, че иначе караме половината тема да се чуства изолирана Simple Smile Все пак не всички сме приятели по соц. мрежи!

Кристи - чакаме благата вест и ще те препитам по целия списък, да си знаеш Simple Smile

За Барб - идеи за тренировки в различни формати и продължителности на гребния (сменят ги всеки ден):
http://www.concept2.com/indoor-rowers/training/wod

Отчет:
4/69 Гребане 36 мин + кростренажор 24 мин
(Барб, гребането го правих интервално - загравяне + 13 интервала 30 сек зор + 90 сек лежерно... при лежерното ватовете ми бяха около 50-60... като захапя за 30 сек ги вдигах до 150-180)

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 04:03 от Agent Provocateur

# 46
като захапя за 30 сек ги вдигах до 150-180)
Малей Grin Надявам се, че вече купи ръкавиците! Simple Smile)))
Благодаря за линка! Heart

# 47
Агент, всичко ще знам Blush

BTW, аз фейс нямам, да не решите, че не ща да сте ми приятелки! Просто нямам Joy

Духче, важното е, че се чувстваш добре. Сто калории повече или по-малко, майната му. Само пак да повторя, като дърта свекърва, че ако ще е пилешко във фастинг, по-добре сто грама повече, ама филе.

Край, спирам със спама за храната, щото съм и виновна. Унищожих ореховия сладолед Rolling Eyes

# 48
Съжалявам,  не съм искала да ставам досадна, нито да разводнявам. Попитах може ли да споделям понякога с какво се храня, никой не възрази. В тази тема пишат жени, които не пишат в другата, а част от мненията за мен са ценни. Но имаш право, ще пиша повече в другата тема Simple Smile

Друго по темата нямам за сега. Ще търся по широки ластици, с тези просто не става. Непо, твоите от декатлон стават ли?

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 08:34 от Госпожица Дух

# 49
Румяна навремето ми писа да внимавам много с олиото, защото 1 с. л. е 120 калории и ако се налива със шишето и дефицита отива по дяволите Simple Smile.
Вчера и днес почивам от тренировки, но пък карам колело и по цял ден съм на крак.
За мотивацията - започнах заради външния вид, после дойде кефа от тренировките и не се отказах, когато в огледалото виждах, че прогрес няма...Но в тренировките задобрявах и знаех, че ще дойде и резултатът във външния вид...Еми сега коремът ми е по-хубав след две раждания от колкото е бил като съм била девойка на 16...и не само коремът ми е по-хубав...
Сега ако някой знае как да се справя с дългото и тежко ПМС при мен и да не си затривам резултатите в тези 7-10 дни, моля да казва, защото аз вече не знам как да се справям в тези дни - подуване, умора, глад, раздразнителност всеки месец една седмица преди цикъл. Като преди това съм стриктна, ям си пилешкото филе и яйцата и салатата, и отслабвам, и съм си много добре.

# 50
Арсен,
Скрит текст:
да... ако не бях писала тука изобщо нямаше да се усетя колко "течни" калории поемам със зехтина. На домати и краставици не добавям, но на маруля слагам малко. Започнах впрочем да правя дресинг от горчица без захар и смачкано авокадо - едва ли е по-малко калорично, но е малко по-безвредно.

Аз за ПМС то съм трагедия. Буквално. До болница съм стигала и на инжекции (за цикъла де), ПМС то е също толкова зле. Боря го (ама и този месец забравих, от днес почвам! Благодаря, че ми напомни) с Масло от вечерна иглика на хапчета. Наистина помага. Мисля, че магнезия (който също забравям...) също помага Simple Smile

# 51
Арсен, браво! smile3501

За ПМС- както Духче е писала по-горе. Магнезий и вечерна иглика.

Скрит текст:
Раждането също помага. Първият ми син ме излекува от ужасни ежемесечни болки и излизане от строя за по 3 дни. Бях чувала от други жени, че се случва, късметлийка излязох.

За храненето и аз вече само в другата тема ще пиша. Наистина е по-полезно всичко да ни е на едно място. По-лесно се търси и намира. Peace
Ще ида и там да се оплача от лакомията си....Вчера получих много съвети отново, все хубави, ще споделя там.

Спорен петък! Hug

# 52
Нищо не съм видяла от вчера от 17 часа. Нямам нет, телевизия, изходящи.

Непо, извини ме, сега ще гледам. Бе аз си знам двете прелести.

Дези, казваш, че наскоро се очаква да ме почне. Не ми давай да изкукуригвам. Но май леко ме почва, на телефона съм и не мога да сложа скрит текст - нагона ми е огромен.

Баща ми ме прати за мотичка до града. Каквото и да означава, е знам де, имам лошото предчуствие да не ми я връчи.

Днес по план са крака, но трябва да налепя тапети на едно боксче, да ги оставя краката за утре и да пиша тапети и мотичка, ден кардио Simple Smile

# 53
Агент, извинявай, подведох се по другите постове, които включваха хранене  : ) И аз ще пиша само в другата тема, не знаех, че има такава.

# 54
  • 1st floor
Нищо не съм видяла от вчера от 17 часа. Нямам нет, телевизия, изходящи.

Непо, извини ме, сега ще гледам. Бе аз си знам двете прелести.

Ама то няма нищо за гледане! Mr. Green
Аз си останах без рокля - седеше ужасно в областта на гърдите. Бяха предвидени даса ми някъде на мястото на стомаха  Laughing, а отзад на врата ципът стърчеше назад, вместо да ляга по извивката на гърба. Тъпотия.  Tired Обиколих Витошка и един голям МОЛ и зарязах всичко - няма рокля, която да ми харесва. Crossing Arms Накрая ще затварям очи и ще издърпам просто нещо от гардероба.

Определено двойната петъчна от Т25 ще я правя в два отделни дена - днес ще съм на Lower Focus.

Ластиците от Декатлон ми бяха ОК за 80ДО. Чак накрая взеха да са ми лесни, но слагах +1 за повече съпротивление. Peace

# 55
Непо, аз разделям в два дни, но правя и Джоана, та ми е простено Joy Иначе ползвам съботата, когато е почивка уж.

# 56
За Барб - идеи за тренировки в различни формати и продължителности на гребния (сменят ги всеки ден):
http://www.concept2.com/indoor-rowers/training/wod
Агентке, пробвах
Short  Max 30 min.    
6 x 500m / 1 min easy
Row six 500 meter pieces. Row for one minute at light pressure between each 500.
Беше ми първа интервална тренировка с гребнето тази. Blush Още януари/февруари, когато взехме тренажора, Обич Синеока ми каза, че е много яко да се правят интервални, но нали първо да науча техниката, това-онова, така и не бях правила. Но сега с този линк ми припомни да се пробвам.
Днес имах 30 минути някъде за тренировка и бях решила да правя 6 км, обаче смених с кратката интервална и съм доволна! Натоварването, разбира се, е различно, изпоти ме и ми загря тялото по друг начин.
Почивката от 1 минута видях, че при мен съвпада с 200 метра леко гребане, така че се калибрирах по метрите (и за да финиширам на кръгло число Trollface ) и се получиха шестте интервала + 5 х 200 метра. Финал на 4 км за 18:33 мин. и даже остана време за отчет. Simple Smile)))

# 57
  • 1st floor
Непо, аз разделям в два дни, но правя и Джоана, та ми е простено Joy
На мен не ми ли е? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Забравих да споделя, че не пиша в темата за хранене, но редовно я чета. Като насока, естествено. Не мога да пазя режим. Blush

Духче, минала съм покрай абитурентка, ама здраве да е! Hug

ПП: Докато пробвах разни парцалки, пак бях зверски изненадана (като всеки път  Mr. Green) от различното виждане в огледалото в различните пробни на магазините. В някои изглеждах прилично, в други ми идваше да се разрева! Joy

# 58
  • София
И аз днес направих само Lower Focus , нямах време за другите.
Гребния тренажор помага ли за дупето?
Вече лифтването от 80DO започна да се губи и съм се замислила какво да добавя към Шон.

# 59
Пробвай Джоана.

Непо, всичко е простено, важното е да намерим валид екскюз Joy

Общи условия

Активация на акаунт