Тренировки в домашни условия - 93

• 69 335
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Може ли линк към някоя тренировка на тази Джоана , за да видя коя е.

# 61
Днес е примерно това:
https://youtu.be/JvZvI-Vs5AQ

Иначе е ето това - http://joanav.com/programs/fitlates-start/

Редактирам се с отчет на долна част от Шон иииии долна част на Джоана. Разтреперих се накрая. Не знам дали, защото е края на седмицата и ми се е натрупала умора или, защото ми дойдоха много двамата днес, ама не ми беше ок. Сега седя и гледам тъпо в точка, докато малкият методично разрушава коридора и неговата стая Grinning

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 18:23 от Cristi

# 62
Дами, стига сте се извинявали! Просто при активни 3 теми (2 тренировки и 1 хранене) трябва да има малко ред, по-удобно ще е за всички - рече вътрешният ми цербер дето собствените си хлапета не може да научи на ред Wink Но разбира се, това е обществен форум и аз не съм модератор - можете да пишете каквото и където искате!
Скрит текст:
Също така препоръчвам да ползвате апликации/дневници за да се виждат трендове и на калориите и на протеина/мазнините/въглехидратите. Като сложите  едно меню за 1 ден не се вижда голямата картинка, не се вижда средно колко кал ядете на седмица, не се вижда дали не преяждате след като сте карали 2-3 дни на много ниски калории (аз лично много ниските не ги разбирам, но не искам никому да се бъркам) етц. и не могат да се правят някакви обосновани наблюдения и заключения - а вие това търсите (според моето съвсем скромно мнение).
като захапя за 30 сек ги вдигах до 150-180
Надявам се, че вече купи ръкавиците! Simple Smile)))
Благодаря за линка! Heart
В интерес на истината купих едни минималистични, уж да не ми се потят ръцете, но ще ги върна, не са ми удобни. Тези ватове повече от 20-30 сек не мога да ги поддържам изобщо!
Няма за какво! Наистина се радвам, че ти е харесало! По себе си забелязвам, че като вляза в рутината на едни и същи тренировки хем тялото  ми привиква с натоварването, хем спирам да си давам зор и се почва едно пенсионерско гледане на телевизия, качена на кростренажора Wink

Отивам да си намажа коленете, да си изпия Аулина и да измисля какво да тренирам. Ред ми е за кардио + пилатесоподобна, може хубавата полякиня Ева да пробвам или нашата JO!

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 18:39 от Agent Provocateur

# 63
Аз ползвам easy fit и съм доволна. Вкарвам и физическа активност, изпита вода и т.н. Относно ниските калории и аз не ги разбирам, защото съм забелязала, че тогава спирам да свалям. При мен действа обратното - ям около 1600-1700, веднъж или два пъти в седмицата вдигам с още 300. Ако много ми се е прияло нещо специфично, е тогава, колкото и да е забранено Joy

# 64
Чудесна тема, радвам се, че ви открих.
От средата на януари се опитвам да тренирам, целта е всеки ден 15 мин кростренажор с 1/4 натоварване + 50 коремни преси. Успявам реално да ги направя 2-3 в седмицата тези упражнения. Всеки ден обаче ходя бързо по около 5 км.
И сега, резултатите. Кантарът почти не е мръднал (-2,5 кг), но ханшът е намалял с 4-5 см, а талията с 6-7, което е супер, но не ме удовлетворява напълно. Имам да свалям общо 12-13 кг, които някак се натрупаха последните 2 години.
Дайте съвет, оттук нататък накъде? Да редувам ли с някакъв друг вид упражнения?

# 65
Гребния тренажор помага ли за дупето?
За дупето не знам какво точно да кажа. Работи самият глутеус, да, но не мога да определя колко много. Със сигурност работи много задното бедро, което според мен също има отношение в повдигането на д-то.
За сравнението с резултатите от 80ДО не знам какво да кажа, не съм правила 80ДО. Blush

# 66
От средата на януари се опитвам да тренирам, целта е всеки ден 15 мин кростренажор с 1/4 натоварване + 50 коремни преси. Успявам реално да ги направя 2-3 в седмицата тези упражнения. Всеки ден обаче ходя бързо по около 5 км.
И сега, резултатите. Кантарът почти не е мръднал (-2,5 кг), но ханшът е намалял с 4-5 см, а талията с 6-7, което е супер, но не ме удовлетворява напълно. Имам да свалям общо 12-13 кг, които някак се натрупаха последните 2 години.

Без промяна в храненето, няма да свалиш.

# 67
Променила съм храненето. По принцип от години ям здравословно, сега съм намалила до минимум въглехидратите.  Дресингът го ям отделно от салатата Simple Smile) Шегувам се, но наистина наблягам на салатите. И си направих всички изследвания, за които се сетих, не се откри здравословен проблем.

# 68
Колко часа спиш? Какво и колко пиеш на ден? Как си с wc?

# 69
Спя по 8-9 часа, напоследък се будя заради детето.  С wc-to нямам проблеми. Пия вода и кафе, последното напоследък с мляко.

# 70
Според мен, резултатите ти са много добри. Нямаш много свалени килограми, но пък сантиметрите са много/реално си свалила два размера/, което е важното. По принцип бих препоръчала силови за оформяне, но най-вероятно ще качиш в началото и ме е страх, че ще се демотивираш.
За днес - Боб Харпър и The Skinny Rules, WOD 1 Strength (припомних си защо е един е от най-интензивно горящите калории, които съм правила, сухо място не остана по мен, а в лицето съм като домат; само съжалявам, че не съм си отбелязала с какви тежести съм го правила преди време)+ WOD 4 Core.
Непо, това за съблекалните си е обективна истина. Аз дори си имам любими, напр. COS тук и Миролио в София, а Зара получава червена точка, защото огледалата там някак успяват да уголемят визуално бюста ми.

# 71
Значи ще се случат нещата, просто търпение Hug

И аз, като Звезди, мисля, че резултатите са супер.

# 72

Добре би било да разчупиш еднообразието в тренирането. Не може да правиш само това в течение на месеци, едно, че ще ти омръзне, второ, тялото ти ще привикне и резултати няма да има. Редувай силови с кратки високоинтензивни интервални тренировки, табата, пак силови, тежести, регулирай темпото - бавно и силово,  после задъхващо...При мен това работи супер добре. Дори 30 мин дневно ще бъдат особено ефикасни.

# 73
Само аз ли тренирам днес? Нима Шон ви е пуснал в отпуска?
За днес - Kick Fit с Ева, което може би беше грешка след вчерашната среща с Боб. Вече имам МТ на ромбовидните и подбедрицата. Не знам утре какво още ще ме заболи.

# 74
Благодаря ви за съветите по-горе. Сигурно ще ми отнеме време да разбера кои упражнения какви са, но всяко начало е така.

Общи условия

Активация на акаунт