Тренировки в домашни условия - 93

• 69 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Само аз ли тренирам днес? Нима Шон ви е пуснал в отпуска?
За днес - Kick Fit с Ева, което може би беше грешка след вчерашната среща с Боб. Вече имам МТ на ромбовидните и подбедрицата. Не знам утре какво още ще ме заболи.
Тук съм, със Шон и Джоана + първи ден от цикъл. Ама сутринта ми вдигнаха нервите в темата за Боян и гледах да стоя далеч от форума.

# 76
Е, Кристи, не се ядосвай. Лек му сняг на човека. Какво повече да кажем? Единствено ме тормози малко мисълта дали не е полуосъзнато самоубийство, ако някоя от болестите му е зазляла напр., но това си е въпрос за друга тема.

# 77
Само аз ли тренирам днес? Нима Шон ви е пуснал в отпуска?
И аз тренирам днес - Cardio challenge + потичах около 40 минути, никакви отпуски, че банските и късите панталони чакат Smile
Мерси за съветите за ПМС -то, винаги съм била предубедена към добавките, все се съмнявам, че "отиват по предназначение", но ще взема да пробвам.
Скрит текст:
раждането помага да, след първото дете нямах ПМС, след второто обаче се появи отново и с напредването на възрастта става все по-гадно, а трето нещо не ми се иска за сега Simple Smile
Имам проблем с черешите, не мога да се огранича до 200 грама и май ще си прецакам отслабването.

# 78
Звезди, за него не се ядосвам. Избрал е пътя си и мога само да му се възхищавам и да го приемам. Дразнят ме глупави и жалки хорица с безумни коментари. Аман от тролове!

Уф, праснах си коляното в шкафа. Отиде сега една седмица куцане Sad

# 79
И аз се отчитам с Румяна днес, че в четвъртък почивах непланово. Днес прегледах 2-3 тренировки на Джоана и май ми допадат. Утре ще пробвам ден 1 от 28-дневната и програма.

Кристи - двуразово ли правиш Шон и Джоана? На Джоана ми се видя лека тренировката, ама пък ма Шон нещо му се плаша.... нещо не мога да се ориентирам какво да правя. Хем ми е досадна и омръзнала Румяна, хем и трениривките и вече не са това, което бяха преди, хем не мога да намеря друго. Дано с Джоана си допаднем, но имам тънкото чувство, че ще ми е леко....

# 80
Ще ти е лека само Джоана. Правя ги заедно, първо Шон и после нея за разпускане. Получи се идеално тази седмица с изключение на вчера, но може би, бях просто изморена с малко сън.

Не се притеснявай от Шон. Дори и да не издържаш на темпото, ще правиш Таня - тя модифицира, но пак си е добро натоварване.

# 81
Пффф, ще търся утре следобяд да го свалям тоя Шон.... едва ме нави. Сутринта се надявам да се отчета с Джоана, после ще му мисля...

# 82
Уff, и аз тренирам, въпреки че доста се чудех дали да не почивам, но направих лежерни 10 000 м на гребния и сега освен двата менискуса ме опъва дясна тазобедрена (обикновено проблем ми е лявата!)  Пльоснала съм се на дивана и се чуствам стара, мамкаму!

Дамата с кг и коремни преси - уверете се, че сте в калориен дефицит (-15/-20% от нужните ви за деня кал), защото липсата на въглехидрати съвсем не означава кал дефицит ( между другото липсата на сложни въглехидррати повече ви пречи, отколкото ви помага имхо, но това си ваш избор) В съседната тема се коментира връзката ядене/тренировки:
http://m.bg-mamma.com/?topic=1020408

На ваше място също така бих заменила коремните с комплект за  цялото тяло ( със собствено тегло или тежести) и през ден бих правила повече от 15 мин на кроса. В зависимост от това с какво време и какво оборудване разполагате (или сте склонна да закупите) може да си подберете 3-4-5 варианта и да си ги въртите; след 3-6 седмици - сменяте с такива за по-напреднали или купувате по-тежките гири или си добавяте съпротивление.. Има прекрасни комбинации от упр дори само със собствено тегло,  има силова йога, има пилатес и странни и много добри миксове от стилове (йогалатес, барлатес). Можете да правите цяло тяло 2 или 3/седм. или можете да правите цяло тяло веднъж, веднъж горна част, веднъж долна част и да добавяте към кроса (кардиото) по 5-10 мин за корем.
Например - 10 мин, цяло тяло, без оборудване:

Или:
https://www.glamour.com/gallery/try-kayla-itsines-full-body-workout

Или вариант с едни прости ластици:

Вижте и канала на тази австралийка за идеи и тренировки - безкрайно добра е!
https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA
Вкл. има седмични ротации, че съвсем да не се налага да се мисли:
https://www.youtube.com/channel/UCGmJMvoQfsmXgnnsmfF95PA/playlis … ew=50&sort=dd

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 05:27 от Agent Provocateur

# 83
Гребния тренажор помага ли за дупето?
За дупето не знам какво точно да кажа. Работи самият глутеус, да...
Работи и още как! То какво ли не работи (и не боли!) Grinning

Airamber- ако иска да си пазиш напомпаният вид на дупето от 80 ДО си дръж тежестите под ръка и намери 2 седмично време за тях. С упр. за тонус не се постига толкова силно напомпване, както с тежест - нали знаеш принципите?! Също така нито с кардио, нито с упр. за тонус няма да накараш глутеусите да растат  - за това си трябва тежко. Но има хора, които са повече от доволни от формата на дупето си и само с кардио и упр. за тонус... на вкус и цвет...
... лично аз не мисля, че някой ползва гребния тренажор за основно за оформяне на дупе - за цяло тяло и за отслабване обаче да!

Последна редакция: нд, 13 май 2018, 01:27 от Agent Provocateur

# 84
Агент, бързо възстановяване. 10 км не е ли много? Аз нямам опит с гребането, не мога много да преценя.
Фокси, вчера, докато размахвах пудовката под строгия поглед на Боб, точно за теб си мислех, тъй като The Skinny Rules отговарят на твоите изисквания. Само в една-две кардио тренировки има подскоци, но и те са по желание. Трябват ти обаче поне средни тежести/мин. 5-кг. гири и 8-кг. пудовка/+разтягане, тъй като няма включено. Тук има почти всички тренировки без йогата, но аз ти ги пускам по-скоро да ги погледнеш, тъй като са дублирани на немски и звучат доста странно/но пък сега знам как е  пудовка на немски/. След това си ги търси някъде другаде. По-еднообразни са от Шон и атмосферата е по-умряла, но можеш да си въртиш програмите. Календарите най-вероятно се намират в пинтерест.
https://www.youtube.com/watch?v=IHG7sMDf15w&list=PLSdh7DLc6U … iyAipVzQKV5k6Nb7p

# 85
Звезди - и тези ще прегледам следобяд. Твърдо съм решила вече да се разделям с Румяна. Все ще си харесам някой друг.

# 86
  • 1st floor
Вчера почивах, днес направих шестата тренировка за седмицата - Ab Intervals.

# 87
Йей ерата на найлоновите торбички свърши хаха вчера си купих дискове.
Днес не успях да тренирам, че рано карам една колега до работата, но утреее!

# 88
Отчет с Ден 1 на Джоана - тренировката в частта за корем ми беше ОК, в тази за бедра обаче изобщо не разбрах за какъв бърн говори. Явно не съм развивала мускулните групи еднакво и сега ще си сърбам....

# 89
В петък почивах, а вчера  направих двойната на Шон. Днес обаче пак ме връхлетя някакво неразположение- болки в гърлото и лека температура. Цяла зима не съм боледувала, а сега се скапах.Явно ми е паднал имунитетът. Лошото е, че през идната седмица имам ангажименти,  в които никой не може да ме отмени. .. Трябва да се стягам.
Вчера реших , че имаме проблем с кантара, че ме показва толкоз лека, но накарах домочадието да се качи и установих, че Шон си върши добре работата. А уж кратички тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт