Тренировки в домашни условия - 93

• 69 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Внимавай за ангина. При мен така започна и ми се разказа играта.

# 91
Кристи, аз вече преди десетина дни изкарах ангина. Дано не ме повтори...
Знам, че е отвратително.

# 92
Ох, милата Cry Стискам палци!

# 93
Агент, бързо възстановяване. 10 км не е ли много? Аз нямам опит с гребането, не мога много да преценя.
Май не е малко и то за начинаещ като мен, но моята оригинална идея беше лека, лежерна тренировка с филм, но се отнесох и реших да ги закръгля. Във време и усилие 10000м са почти час много релаксирано гребане без усилие и с пулс под 120.
Като спомена епигенетиката се сетих, че имам много хубава статия по въпроса и ще я намеря и ще ти я метна!

Аманда - браво за кантара и леко намали оборотите за по-бързо възстановявaне!

53 Упражнения със собствено тегло!
https://www.self.com/gallery/bodyweight-exercises-you-can-do-at-home

5/69 Гребане 48 мин  + 24 мин крос + BB Bridge Series
6/69 Гребане 63 мин
7/69 Гребане 44 мин + крос 33 мин

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 01:53 от Agent Provocateur

# 94
  • София
Сутринта ден 74 booty и след нея стечинга на Шон.Вечерта 22 мин гребен тренажор....но изядох и една кутия сладолед.

# 95
Агент, прати я, прати я. Аз обичам да чета за епигенетиката, въпреки че като понапреднаха нещата в тази област, почнаха да си опровергават предходните твърдения. А и реално няма как да се проверят някои, без да се проведат крайно неетични и практически неосъществими/предвид че с човешкото клониране сме до под кривата круша/ експерименти.
За днес - Secret Pilates с Ева.
Аманда, бързо възстановяване. Тазгодишните вируси са доста гадни. И мен един ме мъчи 3 седмици около Нова година.

# 96
  • 1st floor
Отчитам Total Body Core. Както и много ходене (по равен терен  Laughing). Напоследък гледам, че нямам ден с под 10хил крачки, даже се движа около 13-15хил., като не винаги телефонът е у мен, та даже са  и малко повече.
Събудихте ми любопитството с тази епигенетика и отивам да чета! Simple Smile

# 97
  • Бургас
Отчитам днес Cardio 1 Alfa /карам си по календара от първата седмица/.
Миналата седмица съм без шеста тренировка + сладоледи и малко чийзкейк през уикенда. И сега вместо надолу, кантарът показа половин кило нагоре. Дано не е тренд Laughing Поне се успокоявам, че е от ПМС.

Аманда, браво за кантара!
Звездичка, винаги пускаш много интересни тренировки с добър анализ, мерси , даваш страхотни идеи Blue Heart
Агент, бързо възстановяване и благодаря за винаги интересните постове !

Към ползващите фитнес гривни с Шон - колко ви е пулса на кардиото и на другите?

# 98
Добро утро и от мен. Записвам се по понеделнишки (макар че на мен ми е петък хаха утре почивам) с едно тотал боди от ALO, нямах време за 80DO.
От храненето съм доволна, нещо с килата не виждам прогрес, но утре ще премеря см. Определено имам напредък хахаха този път не се чудя има ли няма ли, виждам го Wink само че започва малко да ми писва от пиле и си поръчвам по джиджени салати тип Цезар, та малко се притеснявам този тежък дресинг да не ми изиграе лоша шега. Но съм орязала въглехидрати (с заключение на плодове и зеленчуци) мазнини (само наличните в месото, зехтина и цеденото мляко), та май е ок. Едно мога да кажа - свивам се красиво. Стягам се красиво. Доволна съм.

И мен нещо гърлото ме боли и главата малко ми се мае. Надявам се сега като се изпотих да съм убила някой и друг бацил хехе
Хубав ден на всички

# 99

Към ползващите фитнес гривни с Шон - колко ви е пулса на кардиото и на другите?

Alpha Cardio 129-134.

# 100
Момичета, не искам да спамя излишно, но виждам, че тренировките на някоя си Джоана са много популярни. На първата страница не я видях под "Нашите треньори". Може ли да ми дадете линк?
В момента почнах Трейси Андерсън и съм със смесени чувства. Най-много ми харестват тренировките на Sylwia Wiesenberg, много са трудни, но ми натоварват колената, ако ги правя всеки ден. Голямо подскачане. Обожавам тренировките на постелка. Какво мислите за Трейси и прави ли някой програмата й стриктно (поне тази на постелката, кардиото й е досадно и няма да го правя)?

# 101
Оставих хлапето в градината, отивам да правя ден 2 с Джоана. Друго освен ходене ми е невъзможно днес - тъкмо вчера се зарадвах, че цикълът ми дойде сам и доброволно навреме, днес от призори съм на спазмолитици и се чувствам като глътнала торба с цимент.

# 102
Къде ми е постът!
Добре, че копи-пейст е наред тук.

Вече не се съобразявам какво, по-точно колко ям.
Има значение дали ядеш натурална храна или от магазина.

Тъпата фитнес инструкторка отиде (в София съм) да прави в залата крака с изкълчено стъпало. Че накрая не издържах и се подпрях на дясната китка. Навехната е и тя. Нито долна, нито горна част мога да правя.
А Плана, Лозенската, Витоша.....

# 103
Здравейте,случайно попаднах на вашата тема и много ми хареса.Опитвам се да правя тренировки в домашни условия,но не съм постоянна в действията си.Тук намерих много полезна информация и съвет.,Надявам се да ме приемете и да ви следя.защото винаги има още какво да се научи.

# 104
Мими, добре дошла!

Джери, ма внимавай, брях! Ако ще пиеш бира в София, да свиркаш Blush

Алина, и аз се нокаутирах със сладоледи през уикенда. Сега ще изчакам няколко дни, преди да се кача на кантара Joy Моят пулс стига до 150 на Шон, ама нещо не му вярвам на тоя Гармин.

Банана, заповядай: http://joanav.com/programs/fitlates-start/

Аз отчитам тотал на Шон (трета седмица алфа) + hiit (корем и краци) от Джоана. Тегава ми дойде тя днес, накрая на коремните едва избутах.

Общи условия

Активация на акаунт