Тренировки в домашни условия - 93

• 69 501
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Днес Мax out cardio сутринта + 1 час бягане след обяд, в отчаян опит да компенсирам многото калории приети днес.

# 466
След като си прецаках коляното в опит да смъкна всичко излишно за ден, хрумна ми, че на почивката, вместо да търся фитнеса и да се чудя какви упражнения да правя, мога да плувам. И плувах по 1-1.4 на ден в басейна. Аз хич не умея да плувам. (Мъжът ми правеше по повече от 2 км). Това + основно салати и тук-таме десерт, рефлектира в плюс 2,5 кг... Обаче от плуването всичко, което имаше да се стяга, взе, че се стегна. Ръцете най-много. Ще се меря пак следващите дни, дано кантарът да се съвземе Simple Smile)).

# 467
Отчитам workout 1 от БР на Джилиан. Ще се опитам днес следобяд и кардио 1 да направя. Хареса ми тренировката - без скачане, без прекалено много интензивност, която да ме задъхва.
Отивам да събуждам домочадието и да обяснявам на един архитект-конструктор невъзможните си желания Simple Smile

# 468
Отчитам workout 1 от БР на Джилиан.
Днес и аз същото. За последен път ми е тази тренировка (започнах програмата на 1 юни).
Вчера имах Cardio 1 и го правих в страшна жега + моята обичайна загрявка с една стара low-impact аеробика на Румяна (не тренирам каквото и да е било, ако първо не съм загряла с това, много добре ми идва) + имам около 15 км извървяни, повечето от които са от една дълга разходка по местните баири (и жегата, да припомня). Фитбит-ът ми отчита малко над 3000 калории изгорени в този ден, при средно около 2000 в заседнал ден без много движение. Не знам колко може да се вярва на тези неща, но отговаря на усещането ми, че вчера се размазах. Grin А днес е хладно и като цяло не предвиждам баири, ура!

# 469
Измислих го и аз Simple Smile

Значи присъединявам се към БР групата (домъчняло ми е кака Джилиян и за капак БР не съм правила никога), но ще я правя 6 седмици, 4 бр БР/седмично, запазвам си 1 тренировка/седмично за дупе от 80 ДО и по този начин ми остава достатъчно време да допълвам със разнообразно кардио (но не нейното...) и за разни простички летни радости като колела и кънки с децата. Няма да се изхвърлям за да не огладнявам нечовешки, ще се броят калории и се  надявам на влизане в (полу)прилична лятна форма за ваканцията. Вече ваканционният график за Август ще го мисля още!

30/69 Rowing 55 min
31/69 Rowing 33 min
почивка
32/69 Elliptical 55 min
33/69 BR 1 + rowing 33 min (кардио)  + elliptical 11 min (загряване)

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 20:55 от Agent Provocateur

# 470
Аз почвам хамъра&чизела, днес първата Чизелзел баланс, както бях скапана, ми отблокира енергийните потоци и кипя от енергия.

# 471
Отчет = половин маратон в събота + 5 мили (по програмата ми за пълния) - бяхме с приятели и ми се чудеха на мерака да бягам още, но някои от нас са обсебени ... Храната този уикенд беше много безразборна, позволих си да пия прекалено много вино (бяхме в Орегън и "трябваше" да се пробват местните вина), не се наспах, времето беше прекалено студено и дъждливо за моята слънчева колорадска душа ... НО си изкарахме прекрасно! Сега събирам слънчеви лъчи, а скоро и багаж за следващото пътуване Wink

Програмата за след 80ДО още не съм я измислила.

Агент, прекрасна рокля!

# 472
Допълвам с кардио 1 на БР с Джилиан днес. Две такива тренировки наврднъж ще ми дойдат хард, но разделени сутрин и следобяд са екстра. Имам нужда от малко кардио за отпускане на мускулатурата след фитлатеса на Йоана, който правех с тежести от по 1,5 кг на крак и подбедриците малко са се поодървили, та ше гледам тази седмица да си изпълнявам двуразовите тренировки, за другата ще мисля.

# 473
Аз бях на гърди и рамене, а и части от бицепс имаше. Много странна програма. Няма логика в нея. Ако не съм 55 кила  след 2 седмици почвам да си я правя аз Rolling Eyes
А и утепах пътечката за половин час, и нощно кардио с един левент от наше село.

Днес мисля да му ударя една почивка с бира.
И да се записвам на едно екскурзионно по Пирин, не за друго, аз мога и сама, ама тук всичко е уредено, храна, спане. Мързи ме да търся телефони, да резервирам.

# 474
  • София
От днес започнах отново 80DO. Много харесвам тази програма.Подобрявам техниката и усмислям повече упражненията.Нямам МТ като преди и това малко ми липсва.
Препоръчайте хубав открит басейн в Благоевград. Ще пътувам до там и искам да направя един плаж.

# 475
Джери - не разбрах коя тренировка ти е странна - Джилиан ли?

Днес ми беше страшна лудница и почивах, имах желание, ама не ми се получи времево. Ще наваксвам събота и неделя...

# 476
Почивката свърши (много мързеливо беше, даже много километри не отчитам). За днес - Metabolic Total Body + сплита за гърди.
Помня, че част от втория месец от БР правех по време на отпуска, имах повече време и си удължавах силовите тренировки, като правех по 1, 1,5 или 2 кръга от кардиото за съответния месец за загрявка. Ставаха към 45-50-мин. тренировки.

# 477
Аз почвам хамъра&чизела, днес първата Чизелзел баланс, както бях скапана, ми отблокира енергийните потоци и кипя от енергия.

И аз я свалих миналата седмица още програмата Simple Smile Мисля да опитам.
Агент, от коя фаза правиш за дупе деня? На мен този от АЛО много ми харесва Simple Smile

Аз, нищо особено, сколасвам 3-5 пъти да тренирам, но не ги броя. Не си давам зор, гледам да балансирам между онова, което ме натоварва и онова, което ме разтоварва. Ако мисленето за тренировка сутрин, преди работа ме прави нервна и притеснена, че закъснявам - не тренирам. Ако ме кефи  - тренирам.

Напоследък по-често включвам велоаргуметъра, като пробвам да правя интервали. Вчера 5 минути лекичко - до средно за загрявка
15 минути - средно с около 80% от макс скорост  (за много кратко бях в максималната зона според показанията на фитнес гривната ми, но пусла си ми беше висок - между 130-155 )
5 минути средно до лекичко.
Не е The best, ма става... Научих се да не изисквам от себе си повече, от колкото мога да си дам в някакъв момент (Уви, научих се да правя същото и с хората около себе си, но това е друга тема).

# 478
  • 1st floor
Не пиша, но си тренирам с Шон. Също така навъртях доста километра пеша през уикенда. Много трудно ми става с жегите и Шон и като ви чета отчетите за БР направо ми се прииска да го зарежа и да се присъединя към вас. Mr. Green Ще го мисля до понеделник, когато или почвам две сдемици Гама или направо скачам в БР. Mr. Green

# 479
Фокси, не Джилиан, имам една тренировъчна програма за фитнеса.

Духче, кажи си вело-то, не тъпият ми мозък да се чуди и мае. Във фитнеса няма нормално вело, има две от почти легнало положение. Аз не мога да поддържам толкова висок пулс (то от годините ще да е).

Да ставам да направя една тренировка за горна част, после да потеглям за Македония.

Общи условия

Активация на акаунт