Тренировки в домашни условия - 93

• 69 478
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Барбаро, БР 3 е доста приятна. За мен е най-трудна от първия месец и понякога си я правя самостоятелно. Внимавай с рамото, в един от блоковете има лицеви. Лошото е, че не мога да ти препоръчам и БР4, в края на която също има едно упражнение, което натоварва малко рамото (много е странно, само в БР съм го виждала, според Джилиън обикновено се изпълнява във фитнес с ластици).
Фокси, първият месец е така - без много подскоци. В края на втория обаче нещата рязко загрубяват.
Мерси, Звезди! Лицеви опори така или иначе правя само от коляно и горе-долу ги мога и не ми правят проблем. Във Workout1 също има лицеви от коляно и ги минах. А цялата BR съм правила преди около 3 години, ама нищо не помня така в подробности. Dizzy Face Ти как помниш всичко това? Вече за много програми ми прави впечатление! И ти ли си като Сиска (таз' машина), с тетрадките? Simple Smile))))

Фут гърла, от всички програми на Шон, коя е най - лека? Искам кардио за влизане  във форма след раждането, но Инсенити и Макс 30 ще ми дойдат тежки сега.
Дива Орхидея- една за корема имаше. Тя е лесна. Танцувална е.
Hip-Hop Abs е това, а другата на това ниво като натоварване е Rockin' Body. Има ги в рутракер, аз ги свалих от там и ги пробвах преди да почна BR. Значи, от двете тренировки, които пробвах, трудно не видях. Но абсолютно нито една не можах да избутам до края. Flushed За тези програми е нужно поне елементарно чувство за ритъм и координация. Аз, докато разбера кое е крак, кое е ръка и накъде да ги задвижа, Шон вече вкарва и чупка в кръста и подканя "Show me some attitude". Smile Много го харесах, забавлявах се, ама си трябва да умееш да влизаш в крачка. Hands V

# 496
Да допълня, че Шон има и CIZE, а Оутъм - Country Heat.
https://www.youtube.com/watch?v=OzDzvmHf7lQ
Не съм правила нищо от тях обаче. Пробвала съм две-три тренировки от Hip-Hop Abs, но това не бяха моите тренировки. Нямам нищо против танците/правила съм Strictly Come Dancersize, Pump It Up, Zumba и даже някои танцувални тренировки от The Firm/, но хипхопът не е за мен.
Барбаро, специално БР съм я правила, а БР 5-8, а и БР3 много често правя като самостоятелни тренировки, така че ги помня. Иначе не помня чак в такива детайли, по-скоро общи впечатления от тренировките.
Агент, идеята всъщност е на Джилиън. Имаше вариант за ударна първа седмица, в която комбинираш всеки ден силова и кардио. Аз просто посъкращавах кардиото.
За днес - Low Impact Cardio 2+  сплита за трицепса.

# 497
  • Бургас
Здравейте,
Вървя си по план с Т25 Бета и ми е супер Simple Smile
Добавих в два от дните една балетна на бар на Mary Helen Bowers за разкош и добре си раздвижвам тазобедрените стави. С левия крак ми е по-трудно, но се надявам да стана мастер Simple Smile
Мисля лятото да пробвам с повече балетни/пилатес. Не съм залагала само на такъв тип и ми е интересно как ще ми се отразят. Пък и по-малко ще се потя, че с този Шон съм вир вода.
CIZE съм я правила/танцувала с малкия ми син. За настроение /раздвижване става Blush

# 498
Барбаро, БР 3 е доста приятна.
Факт! Достави ми голямо удоволствие. Много ми хареса, че има акцент на корема. Heart Eyes

Леко off:
За дамите с прави и фини коси, които се нервят на вечно изплъзващите се ластици за коса (аз съм от тези:))) - алелуя, представям ви ластик, който се задържа на място цяяяяяяла тренировка и дори и да го стегнете и завъртите много, не скубе.

# 499
Привет и от мен. Тази седмица въпреки лудницата тренирам двуразово!  Заинатила съм се да приключа 80ДО до утре. Вчера - 10 км +80ДО. Днес 6 км, довечера 80ДО. Утре сутрин, живот и здраве, последната тренировка от 80ДО! Ех, ще я доизмъча тази програма. Хареса ми, даже доста. След време мисля пак да я направя. В периодите, когато следвах хранителния режим, веднага забелязвам промени в огледалото. В периодите, когато ядях както ми се прииска, се чувствах тонизирана,  но без промяна в огледалото.

Следващите 10 дни в България ще съм на бягане, йога и плуване. Може да вмъкна някоя балетна тренировка да съм в тон с групата Simple Smile След това не съм измислила, но ще са по-кратки тренировки (около 30 минути) + бягането.

Дана, добре завърнала се. В Италия ли бяхте на почивка?

# 500
Добавих в два от дните една балетна на бар на Mary Helen Bowers за разкош и добре си раздвижвам тазобедрените стави. С левия крак ми е по-трудно, но се надявам да стана мастер Simple Smile

Би ли пуснала някой линк, ако е удобно да помоля Flushed. Едно време, като много малка ходех на балет и още си спомням голяма част от  упражненията и разгревките, но ми се иска, и бих направила нещо структурирано и без да го мисля много. Ще ти бъда благодарна Flowers Rose

# 501
Малка дилема имах днес: от една страна, е ден за почивка, а от друга, този уикенд мързелувах. Компромисно направих сплита за гръб/който по принцип трябваше да комбинирам със съботната тренировка/, като загрях с 10- минутна силова тренировка от 10-Minute Body Transformation на Джилиън.
Един ютюб канал за всички, които са на вълна балетни тренировки /класически балетни са/:
https://www.youtube.com/channel/UCbUN4EOchmBbZ9ZjKi9IRVQ/playlists

# 502
Случайно разбрах, че Витас ще идва в Правец това лято. Миналото лято е бил в Боровец ... Жалко, ще го пропусна. За тези, които проявяват интерес - https://udayalive.com/schedule/

# 503
  • Бургас
Зори,
Аз тепърва проучвам. Тази седмица правих Backstage at the barre. Избрала съм си на първо време няколко, харесват ми на първо виждане и тези на Sleek technique.
Пускам ти линк към моя албум във VK.com, където съм си подбрала няковко, включително гореизброените:

Скрит текст:

Звезди, благодаря за линка Blue Heart Има интересни неща, ама тази дама много кльощава беее, направо ми идва да я нахраня малко и да и връча гирички Laughing

Отчет за днес: Upper focus от Т25 Beta. Все още не мога да правя упражненията с вдигане на гири с изпънати ръце с повече от 3 кг.  
Утре сме на плаж, предполагам, затова няма да правя Спийд, със сигурност няма да имам сила. Ако ми се случат нещата, може би нещо балетно ще да е.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 10:26 от Алина

# 504
Така е, слабичко е мацето. А забеляза ли, че в началото на заставката показват купичка с бисквитки? То взема една, топва я в кафето, гризва я леко и я оставя недоядена. Същинска Скарлет О'Хара. Сигурно и талията й е под 50 сантиметра.
Ето и един линк към първите на Мери Хелън. Те са по-скоро микс от пилатес и балетни, оформящи са.
https://www.youtube.com/watch?v=LXv8j3Lxtac&start_radio=1&am … t=RDQMVXLt0HZzRu4

# 505
zvezdi4ka14, Алина, благодаря и на двечките! Точно такова нещо ми трябваше за летните жеги, когато хич не ми се поти допълнително.

# 506
  • 1st floor
Оф, тия жегиии...все по-тягостно ми става да тренирам сутрин с Шон. А уж го правя рано, преди да е напекло съвсем. Май ще направя 1-2 седмици от Гама и приключвам. Дано издържа само. От днес минавам пак на броене на калории, защото не виждам никакъв прогрес. Rolling Eyes Цел 1300.

И кажете пак за яйцата  Mr. Green - кой по колко яде? Доста често това ми е обядът за работа - три броя - бъркани с масло, на омлет с нещо, варени + салата. Имам един колега, който тренира доста упорито и гледам, че се храни без боклуци. Та, вчера ми направи лек намек да поспра с жълтъците. Увреждали панкреаса. Само за това не бях чела... ooooh! Знаете ли нещо по въпроса?

# 507
Оф, тия жегиии...все по-тягостно ми става да тренирам сутрин с Шон. А уж го правя рано, преди да е напекло съвсем. Май ще направя 1-2 седмици от Гама и приключвам. Дано издържа само. От днес минавам пак на броене на калории, защото не виждам никакъв прогрес. Rolling Eyes Цел 1300.

Часът е 6.36ам и съм приключила с тренировките за деня като Непо Simple Smile Днес ще е поредната лудница!

Макс 3 жълтъка на ден (по-добре и най-често 2) и от 2 до 6 белтъка, в зависимост колко купешки яйца имам в хладилника.

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 15:03 от Agent Provocateur

# 508
  • Бургас/Пз
И кажете пак за яйцата  Mr. Green - кой по колко яде? Доста често това ми е обядът за работа - три броя - бъркани с масло, на омлет с нещо, варени + салата. Имам един колега, който тренира доста упорито и гледам, че се храни без боклуци. Та, вчера ми направи лек намек да поспра с жълтъците. Увреждали панкреаса. Само за това не бях чела... ooooh! Знаете ли нещо по въпроса?
Аз не пиша, но пък ви следя редовно и постоянно  Heart Eyes Та да си кажа за яйцата. Много ги обичам и са ми една от основните храни. За съжаление имам алергия и трябва да ги ограничавам  Confused
Жълтъкът има холестерол и доста мазнини и затова повечето спортуващи го избягват. Аз пък се обривам от жълтъците, излизат ми едни ужасни много ситни обриви, които са кошмарни. Та поради тази причина ги отбягвам. Позволявам си до 2 жълтъка на ден. Иначе мога и 5 белтъка да изям и нищо ми няма. Поне 3 пъти седмично имам яйчено ястие.

# 509
За днес - Chiseled Upper Body, точно взе да ми става приятна и приключи нейното участие в ротацията.
Яйца практически не ям, тъй като холестеролът ми е на ръба. Мъчех се едно време с белтъци на прах, но на вкус крайният продукт беше нещо средно между тофу и гумичка, така че и те са изключени от менюто. Евентуално ги консумирам, ако са включени в друг продукт/напр. в киш, миш-маш или нещо такова/.

Общи условия

Активация на акаунт