Тренировки в домашни условия - 93

• 69 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Sprinkles - честит ти финал на 80ДО!!! Винаги успешно да финишираш!

Да си призная, че сирената (и вината! и плодовете в чутовни количества!) са моята лична ахилесова пета! Никога не мога да ги откажа напълно, но се чуствам определено по-добре, когато ги държа под строг контрол!

36/69 BR W1 + 33 min rowing
37/69 BR W2 + 66 min rowing
38/69 80 DO Booty Phase 1/Week 2 + 33 min elliptical
39/69 Каране на колело - 24 км

Страхотен ден на бащата си направихме - къмпинг, каяци, колела с приятели (NASHUA RIVER RAIL TRAIL - 24 km), 28C и слънчево! В събота хлапето голямото направи чудни мачове в турнира, та се сдоби и с ново колело... за брат и - старото и (2 год в прекрасно състояние!), за баща им - стойка за 4 колела за моята кола Grinning Сега на нас двамата ни е ред за нови колела, че още караме тези, които аз навремето качих на самолета от София - маунтин байкове на Пежо, бетонни!
Скрит текст:
Оказа се, че едното приятелче от вчера помни моето епично пристигане на местна почва: "лудото Ленче, с дълго кожено палто и на ток с 2 байка и 2-ма униформени след нея и бутат количките с куфарите" Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes

Направо като коледна елха сме, но съм много щастлива, че вече цялото семейство можем да караме до нови  трейлове за колела... а южно от Монреал какви пътеки невероятни има, а по нашия Кейп Код! Мерак голям ми е да идем и до Nova Scotia -  зен за душата, фитнес за краката и уморени, спящи деца в 7 вечерта Wink

"Cycling. Prince Edward Island is the perfect province to cycle. The Confederation Trail, which is Prince Edward Islands' leg of the Trans Canada Trail, runs tip-to-tip from Tignish to Elmira. Including branch lines there are 435 kilometres of excellent rolled stone dust surface for cycling."

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 22:45 от Agent Provocateur

# 526
За днес - Metabolic Total Body+ сплита за гърди. Почти ми свърши ротацията. След това две седмици мисля да съм на много облекчена програма от кардио и йога, но днес открих, че има комбинирана ротация за Ice и Ripped with Hiit и почнах да си я адаптирам за есента. Мисля да включа някои тренировки от LIS и Xtrain, а може би и някои по-стари тренировки на Кети и да я разтегна до 6 седмици вместо 4.
Агент, Пежо не мърдат. Един колега кара едно силно очукано/защото доста ги покрадват и не трябва да привлича много внимание/, сигурно му е набор, но движи без проблеми. А теб как те пуснаха с колелата в самолета?
Дух, за Чизъл и Хемър трябват доста уреди. Защо не почнеш 80ДО? Тренировките са по-дълги, но няма нужда да ги правиш целите. Можеш да съкращаваш на две серии вместо три напр.

# 527
Звезди ,сиренце веднъж седмично си е направо постижение ,аз и два дена без млечни не мога да ги докарам Flushed

И да попитам правилите Bodyshred , дали е добро продължение след 80ДО  ? Днес без много да умувам прегледах какво имам и защото тази програма не съм я правила реших да я пробвам . Първата тренировка ми допадна ,а и доста пот се изля Sweat Smile

# 528
Питала съм специалисти по хранене, инструктори. Виното е единствената спиртна напитка, която стимулира метаболизма и подобрява храносмилането. До половин литър. Не като мен 2 литра и що не мога да стана на следващия ден Money

Млечни ям в огромни количества, те пък какво са ни направили, че и на тях е обявена война!
Повече въглехидрати съдържат, ама аз ги взимам високомаслени.

Аз вчера у новата зала. Нови и модерни са уредите. Просторно е, да ти е кеф да трениращ.
Вчера горна част, имаше два уреда за гръб, Е не можах да се сдържа да не ги допълня към тренировката, Кардио 20 мин.
Вечерта редовната ми разходка 5 км тук, в гората, по път де до една забележителност (чешма, ама с лековита вода пък).
Леле днес имам крака с напади, поне прави, не като вдругиден кръстосани напади.

Приятни тренировки, момичета!

# 529
  • 1st floor
Агент, честити придобивки. И ние по едно време бяхме почнали да трупаме колелета, за да има за всички, но се оказа проблем съхранението им и в момента само малкият има. Rolling Eyes Карам от време на време неговото, но по софийските улици не си е работа. Naughty А сама по безлюдни места не тръгвам.

Уф, усещам как ще приключа тази седмица с Шон. Хич не ми се прави. Дори и Гама. Tired

# 530
Агент, снимката ти ми напълни душата! Честито!

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 08:59 от Deziderata

# 531
Агент, честито! Да си ги карате с радост!
Влудяват ме тези порои в София, тъкмо бяхме почнали да тичаме вечер с децата.В неделя бягахме в  дъжда, но само ръмеше, вчера беше страшно.
Аз си се радвам на Шон, не усещам как минават тренировките.

# 532
Аманда, и при мен така. Научих Рафи да идва с мен привечер на разходка. То като затрещи и не знаеш, ще вали ли, няма ли. Но все си имаш едно наум как ще те запука.

# 533
Хамър плиометрикс за закуска, амино, кайсийки, яйце, сирене, домат и бегам

# 534
Привет, момичета!

Спринкълс, да в Италия бяхме. Морето ми липсва, но вече мисля следващата почивка.
Стана ми забавно с Витас в Правец. Аз също ще го пропусна.

Агент, страхотен празник сте си изкарали и ще ви носи радост още дълго.

Пежо казвате са добри колела? За маунтийн байк ли си говорим? Тук много вървят КТМ, та на тях съм хвърлила око, въпреки че Скот също ми харесват, но аз търся трекинг/сити байк.

Загрявам още след почивката с трета фаза на 80 ДО.
Забравих да споделя едно наблюдение за ефект от програмата, който лъсна на почивката и го забелязах не само аз. Миналото лято си спомням, че имах едни много досадни подпухнали възглавнички (сланинки) над коляното. Това лято си харесвам отново колената и възглавничките ги няма. Tada Сега не знам дали това е просто от трениране, защото квадрицепс съм тренирала и преди, и сега, и не е давало отражение. Най-вероятно е комбинация от програма, хормони и папане. Както се казва, Господ здраве да й дава на Оутъм. Blush

Да не казвам голяма дума, но като че ли имам някаква дисциплина и все по-често тренирам сутрин преди работа.

# 535
Виното е единствената спиртна напитка, която стимулира метаболизма и подобрява храносмилането. До половин литър....
Млечни ям в огромни количества, те пък какво са ни направили, че и на тях е обявена война!
Повече въглехидрати съдържат, ама аз ги взимам високомаслени.
Така де - 200++  гр. високомаслено (60%++ мазнини в сухо вещество) + бутилка++ вино (дори и много сухо) те изкарват над дневната дажба калории. Не тази, дето е за "диета", а тази, дето трябва за поддръжка. И се оказва, че си се "наял" със мазнини и прости въглехидрати най-вече Wink Тези надежди за "протеин" в сирената са си бошлаф работа...

Данич, гледай ценовите класове, не толкова марките... Wink

Агент, честито! Да си ги карате с радост!
Влудяват ме тези порои в София...
Мерси, мила Simple Smile
Вчера и мен ме пра порой по пътищата с предупреждение за торнадо, но ми се размина (торнадото!) На тропици го обърнахме!

40/69 BR W3 + 22 min rowing
41/69 BR W4 + 33 min elliptical

# 536
Дана, аз бих казала да гледаш основно дали е леко и дали е с тесни гуми, но аз избирам само за градски условия, където това са ми водещите съображения/+ наличието на кошничка и калници/ с оглед бързина и маневреност. Иначе повече от три скорости не ползвам.
п.п. 60+ и на мен са ми любимите сирена. тази седмица мисля да проведа сравнителен анализ между два вида на едно белгийско, подобно на бри козе сирене, за да видя дали вкусовите качества на 30+разновидността са като на 60+.
п.с. и приключих ротацията на ICE  с Bootcamp Circuit + сплита за бицепс. Горещо препоръчвам програмата, особено за любители на по-силови тренировки. Трябва доста инвентар/тежести + степ + топка/, но все пак по-малко спрямо обичайните тренировки на Кети/основно за сметка на по-леките тежести/, но е разнообразна и дава безкрайно много варианти за комбинация + подходяща е и за хора с проблеми с плиометрията. По-напредналите трябва да предвидят малко по-големи тежести, но реално използваните не са чак толкова леки, с евентуалното изключение на Chiseled Upper Body, където стигах до парадоксалните случаи да ползвам два пъти по-тежки при някои големи мускулни групи. Единствената тренировка, която не ми хареса особено, е To The Mat, която не е толкова лоша, но след силен старт губи темпо към 20-25 минута, а за такова общо време/близо 50 минути/ може да се намерят по-ефикасни варианти.

Последна редакция: ср, 20 юни 2018, 00:04 от zvezdi4ka14

# 537
  • 1st floor
Днес едва избутах Speed 3. Край, няма повече да правя Т25! Naughty Чудех се дали да изключвам ТВ-то последните пет минути...и някак докато се чудех, избутах до края модифицирано, но не си е работа... От утре тегля БР  и започвам. Ще направя половин седмица, вместо една.

# 538
Аз отчитам завършена 3 седмица от BR. Wink
Всичко ми е по график, освен системната злоупотреба с фъстъчено масло в последните няколко дни. Мисля, че днес вече ще видя сметката на бурканчето, така че и това ще мине. Smile
От тренировките, Workout 3 е чудесна и ми изглежда супер структурирана. За сметка на това Workout 4 първия път ми се видя хаотична, малко не я разбрах, но на второ четене ми хареса и тя.

# 539
Звезди, аз имам всичко като инвентар. Освен да я подкарам след Т25. Дали я има в пайрът бей?

Общи условия

Активация на акаунт