Тренировки в домашни условия - 93

• 69 458
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета!

Аз днес, гръб, особено плешки, бицепси, трицепси, мъртвя тяга, леко дупе и крака.
Накратко агрофитнес. Чух, че предлагат работа от една фирма да се махат камъните от една ливада, не поляна, а не било нива.
Аз без работа, те добре плащат. Няма какво да говоря, цяло селянче съм си.
Фитнеса за няколко дни е зарязан. Да се надявам да го свършим до събота да отида на една екопътека и водопад в Рила, близо до Дупница.

# 556
Джери, това е функционален фитнес, при това платен.
За днес - ММА тренировка. Щях да я препоръчам на БР групата, ако им доскучее кардио 1, но към края има и по-силови упражнения/макар и без тежест/, така че всъщност не е добра идея. Ако все пак някой реши да я прави, да има предвид, че визуализирането на гадни колеги при ударите и ритниците силно повишава ефективността.
https://www.youtube.com/watch?v=NmMRFWIokK4&list=PLI37FJmOtr … HCQlj&index=6

# 557
Сейвнах си я, мерси. С Кардио 1 нямам проблеми. Лежерно е, на практика единственото упражнение, което ми дава малко повече зор е "running man", на другите имам чувството, че повече разпускам. Обаче кардиото си е кардио и вероятно тренировката все пак е направена със стратегия и според Фитбита ми горя чувствително повече калории в дните на кардио в сравнение с уъркаутите, колкото и да не го усещам баш така.
От друга страна, единственият ми останал спомен от предишното правене на БР е, че никак не ми харесваше Кардио 2. После 3 май беше отново добре. Но не помня защо Simple Smile))) и чакам почти с нетърпение да видя какво беше. Ако пак ме дразни и ми пречи, ще се възползвам от алтернативното предложение. Hands V

# 558
И за мен ски бягането беше най-трудното в 1. С 2, интересно, нямах никакви проблеми/може би не са ти харесвали бърпитата в края?/. 3 обаче въобще не обичах, беше пълно с тежка плиометрия, а освено това едно упражнение се пропускаше във втората серия. Не ми е липсвало особено, но такива фалове в монтажа винаги ме дразнят.

# 559
Аз да се обадя, че още съм тук Simple Smile
За сега почвам интервали с велото, от 10 ти ще искам да вкючвам и дълги разходки за издръжливост в планината и малко тренировки с тежести.
Едно време когато се подготвях за планински подвизи започнах с Джилиян ама 6 weeks 6 packs Simple Smile

# 560
  • 1st floor
И за мен ски бягането беше най-трудното в 1. С 2, интересно, нямах никакви проблеми/може би не са ти харесвали бърпитата в края?/. 3 обаче въобще не обичах, беше пълно с тежка плиометрия, а освено това едно упражнение се пропускаше във втората серия. Не ми е липсвало особено, но такива фалове в монтажа винаги ме дразнят.
Леле, имаш наистина феноменална памет!  Laughing Шапка ти свалям. Правила съм БР много пъти, но изобщо не си спомням за липсващо упражнение във втори кръг на кардио 2. Laughing Може и да не съм го забелязала изобщо даже. Mr. Green
Аз вчера направих една бърза разходка от Тинтява до Камен дел и обратно, та това ми беше нещо като вечерно кардио. Mr. Green Мислехме да гледаме залеза от Черни връх, но заради облаците такъв нямаше да има и отидохме на скалите да зяпаме нощна София. Някъде над Стара планина имаше и гръмотевична буря и гледката се получи! Heart Eyes

На някои упражнения 4 кг са ми на границата за отказ с Джилиан и то едва в началото, тя нали постоянно обяснява как това е само загрявката за идните седмици....
Ако са тези за трицепс (разгъване назад; спускане зад главата), не се брои Stuck Out Tongue Winking Eye аз тях ги правя с 2 кг, хехе.
С тях нямам проблем, правя си ги с пет кг. Трицепси да искаш... Mr. Green Единственото упражнение, в което ползвах 1,5кг е това, в което заставаш със сгънат крак в коляното на 90 градуса, другият изпънат назад, а ръцете вдигнати на нивото на раменете. Е, това не си го представям с пет кг. Joy Днес мисля да включа и Кардио 1 към БР2. По спомен май така се правеше първата седмица или бъркам? newsm78

# 561
Аз съм правила няколко пъти БР, но изобщо не мога да опиша подробности. Имам едно невъзможно за изпълнение с тежести упражнение- забравих как се казваше _ легнал по корем, с опънати ръце и крака, но на ръцете тежести. Другото ми харесва и като цяло смятам , че ако човек цели поддръжка, може нон стоп да си прави тази програма .
Аз си продължавам с Шон, бая съм посвалила.Aко не се отпусна идната седмица и ако успея да придобия още малко тен в това дъждовно време, може и да не изпитвам голям срам да се съблека на плажа
Джери, звучи като да е смислено и натоварващо!

# 562
Непокорна - поклон!   bouquet

# 563
  • 1st floor
Аз съм правила няколко пъти БР, но изобщо не мога да опиша подробности. Имам едно невъзможно за изпълнение с тежести упражнение- забравих как се казваше _ легнал по корем, с опънати ръце и крака, но на ръцете тежести. Другото ми харесва и като цяло смятам , че ако човек цели поддръжка, може нон стоп да си прави тази програма .
Аз си продължавам с Шон, бая съм посвалила.Aко не се отпусна идната седмица и ако успея да придобия още малко тен в това дъждовно време, може и да не изпитвам голям срам да се съблека на плажа
Джери, звучи като да е смислено и натоварващо!

Аманда, това е супермен. Правя го с 1,5кг във всяка ръка и те са ми много. Mr. Green Това упражнение ме изморява и без тежести.
Аз за съжаление нищо не свалих с Шон.  Rolling Eyes Може би това беше и една от причините да го зарежа. Демотивирах се, че хем ми е трудно, хем нищо не постигнах. Даже се чувствам и по-дебела, въпреки, че кантара не го показва. Разбира се, че Шон няма вина. Просто ми е супер нервно напоследък заради двете кандидатсвания на децата и си похапвам за успокоение. Rolling Eyes
Скрит текст:
Вчера редих желанията на малкия и ми остана едно тягостно чувство, че нещо не направих ОК. Отделно той не ми помага изобщо в избора, пълен непукист, пълна незаинтересованост.  #Cussing out На мен се падна да избирам какво да учи  и може би затова ми тежи така...При голямата обратното - супер амбициозна, та чак се плаша, ако не успее да влезе, какви драми ще са. И да се похваля, че си взе дипломата - 5,98! Heart Eyes Разликата от пълно шест се дължи на матурата по БЕЛ - там изкара 5,86. Това човече си е от първи клас само с шестици за годишни оценки, с изключение на историята в пети клас- там имаше петица. Joy

Фокси, какъв поклон?! Laughing Имам МТ още от първото упражнение на БР! Joy

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 10:58 от НеПоКоРнА

# 564
Звезди, и аз си го спомням ясно пропуснатото упражнение във втория кръг на БР, но честно казано ми идваше добре дошло малко да отдъхна. Мисля че беше нещо със скачащи напади.

Аманда, не мога да повярвам вече. Ти редовно отчиташ как сваляш значително с всяка програма. Ще се стопиш! Че и се чудиш дали ще може да се покажеш на плажа.

Снощи гледах за степове и разбрах, че ситуацията или Рийбок, или ноу нейм на половин цена.

Установих, че нямам никакъв проблем да стана един час по-рано с желания да си направя тренировката и денят ми да започне чудесно. Но ако тренировката не ми се прави (т.е. Кардио Флоу) и 40 минути по-рано ми тежат и има голяма вероятност да не я завърша изобщо.

# 565
Височината е добре. Ще премеря моя за другите размери. Не трябва да е твърде къс/тесен, ако ще се ползва за лежанка, тъй като няма да има добра опора.
П.П. Непо, успех на децата в класирането.

# 566
намигване Wink

# 567
Видях го и това, Агент. По нашите земи струва около 170 евро. И ме притеснява да не се окаже ни степ, ни лежанка. Blush

# 568
Ако можеше да вари кафе и имаше минибар за протеинови напитки, веднага щях да си го поръчам.

# 569
Ако можеше да вари кафе и etc, etc....
Simple Smile))))))))))))) Нали!

Данич, аз от 2 год купувам лежанка след като платих стотачка за "нормален" степ на Рийбок на сейл. И сега ме е яд, че не взех този, защото най-проста (но качествена) лежанка при нас почва от 200+ ( и това е цена на старо!) Може пък и в мен да е проблема, много съм претенциозна към уредите си и не обичам да купувам неща, които за сезон-2 сдават багажа! Очевадно е, че съм и много стисната Simple Smile)))

Отивам да пия шампанско, че е последния пълен ден от училището на децата и за капак английска приятелка си купи първата американска къща! Часът е 9 ам, не съм си направила тренировките, но дори не ме е срам!
(много се смяхме, защото брънча е пот лък (всеки носи по нещо) и аз веднага се изтъпанчих да нося пиене и Лизи замислено рече "ти си единствената, която се сети, че бих пийнала нещо дори толкова рано")

Общи условия

Активация на акаунт