Тренировки в домашни условия - 93

• 69 221
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
No frame, разпознах лежанката ти днес в Декатлон и сериозно се замислих. Чудех се как ли се сглобява. Моите столове също са много меки и не са добра опора. Разгледах и топките и не можах да си представя как могат да се ползват в Х&Ч вместо лежанка, та те са по-нестабилни и от стол.
Колелата бяха много хубави и на добра цена, но отново ми бяха леко малки.😏

# 631
Здравейте, моят отчет, като постепенно започвам да усещам и кои тренировки са за мен:
8 седмици на 1200-1300 калории, като цяло много добре, явно това е моята "диета" и не знам кога ще кача кал.
Коренна промяна на хранененто, минимум изкушения на няколко почивки с ол инклузив, 3 рожденни дни
- 8 кг, - 1 размер и се чувствам много много добре
Около 4-5 пъти седмично силови треноровки в домашни условия от няколко youtube канали, постепенно надграждане с кг. и модификации(напр. на базовите упражения).
Засега ми допада този вариант:
Ден 1 - Горна част : 5 мин.загрявка, 35-40 мин силови, 5 мин. стреч
Ден 2 - Долна част: 5 мин.загрявка, 30-40 мин силови, 5 мин. стреч
Ден 3 - почивка, леко кардио в парка или hiit 20 мин
Ден 4 - Цяло тяло силови
Ден 5 - почивка, леко кардио в парка или hiit 20 мин
Ден 6 и 7 са като ден 1 и 2 (горна и долна част)
Ден 8 - почивка
и т.н.

Та в тази връзка - повечето 20-30-80 дневни програми ми се виждат неразумни с оглед, че мускулите имат нужда от почивка Flushed Също така не ми допадат някои "американ" стил треноровки тип ухилени и нечовечни. Може би заради това толкова ми хареаха на Фитнес Блендер.

# 632
Lady_fade, браво! Кажи повече за коренната промяна на храненето. Как издържаш на 1200-1300, а аз не мога? Уцелила си какво те засища?
Малко ми е зеленчука на мен май....

При мен нещата се случват много бавно, отвратително бавно...СЛучват се, но с 1400-1500кал, имам дни с по 1700 като вчера , например. Правя и ротация, да видим.

Sprinkles, ти как се храниш околко дългите бягания?

Ноу Фрейм, честита ти лежанка! С радост да си я ползваш!

# 633
Д_ана, не се сглобява лесно за мен, но миуото се справи без проблем. Отнема около 20мин.На мен ми казаха, че са останали само 2 бр_в Варна и Подуяне, моята я изтеглих от Варна.
За вчера отчитам 30 мин. интервално кардио, много народ беше в къщи и се спасих на стълбите отвън Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Добро утро Simple Smile, подкарах го боди шреда, вчера Launch, днес Rise. Основно ползвам четворките.  Кардио интервалите след макс30 са ми като лека разгрявка , но интервалите с гири определено ме озорват, предполагам обяснимо от два месеца гири не съм хващала, на лицевите отчитам подобрение, направо малко ми се видяха в сравнение с на Шон лицевите. Предполагам, че по нататък става по-трудно, за сега я определям, за себе си, като по-лесна от фикс екстрийм.
От вчера подкарах отново и режима си от Румяна, решила съм веднъж седмично да имам един свободен ден в който да си позволявам всичко, разбира се без да прекалявам, така май се справях най-добре.
Ноу фрейм, честита придобивка...звучи чудесно, че може да се сгъва и прибира някъде...

# 635
За днес - примерната тренировка от новата Liift4 програма на Beachbody. В момента разполгама с по-ограничен избор от тежести и ми е малко трудно да я определя, но по-скоро я усещам като метаболитна вместо силова, въпреки че силовите упражнения са изнесени в началото, правят се сравнително малко повторения и може да се подберат по-големи тежести.
https://www.youtube.com/watch?v=ee3rLnbvXjY
Реално самата тренировка е под 35 минути, последвана от 15 рекламна кампания.

# 636
Звезди, това ли е програмата, която чакате със Спринкълс? Прегледах й обзора.
Джоел доста симпатичен ми се стори.😉

# 637
Да, но ще трябва нещо за допълване, тъй като са предвидени 4х30 минути седмично. Джоел е ок, беше един от треньорите и в  core de force. Леко ми е роботест, но не ме дразни.

# 638
Агент, кармично сестро, цялата ми къща е тюркоаз, мед и старо злато Heart съвсем на друго ниво вибрира душата на Tелеца в тазо дзен среда.SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Grinning Grinning  Taka e, сестро - дай ни на нас зелено (или версия на зеленото), злато в кеш или кюлчета (или негова версия) и ако може пиенето и яденето да са И много И хубави Wink Толкова е лесно да ни задоволиш! Grinning

Дана, ето

Та в тази връзка - повечето 20-30-80 дневни програми ми се виждат неразумни с оглед, че мускулите имат нужда от почивка Flushed Също така не ми допадат някои "американ" стил треноровки тип ухилени и нечовечни. Може би заради това толкова ми хареаха на Фитнес Блендер.
Хммм, на базата на кои програми стигнахте до този извод? А Фитнес Блендър не са ли американци и те или бъркам?!?

Днес познах и двата отбора победители, но съм без глас от викане и изцедена от емоции! Второто половина на второто полувреме и продълженията на Дания-Хъррватска ги гледах гребейки и крещейки и пулсът ми беше абсолютно невероятен Simple Smile))

И отчетите за Юни:

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 15:45 от Agent Provocateur

# 639
  • 1st floor
Хахаха, Агент, ти си била страшна футболна фенка! hahaha

No frame, и рогата, и масичката ми приличат на Каре.  Laughing

Аз от днес започвам БР3 за първи път. За всеки случай ще извадя и по-леки тежести, пък да видим... Laughing

Имам огромен проблем с храната, направо не мога да се спра. Под някакъв невероятен стрес съм и постоянно дъвча и съм гладна. Стигнах до там, че втори ден подред вечерям по два пъти... Sad

# 640
Куку Simple Smile
Бич - честито Wink
Аз към момента правя интервали на велото и се стремя да повиша до колкото е възможно спонтанната физическа активност. Демек връщам се към жената -не-мързелива-без-асансьори-постълби и тн Simple Smile

И аз съм За дружна програма ама нещо под 60 минути м:)))

# 641
Добро утро, тъкмо приключих Fire up. След обяд най-вероятно ще има време да потичам.

За днес - примерната тренировка от новата Liift4 програма на Beachbody. В момента разполгама с по-ограничен избор от тежести и ми е малко трудно да я определя, но по-скоро я усещам като метаболитна вместо силова, въпреки че силовите упражнения са изнесени в началото, правят се сравнително малко повторения и може да се подберат по-големи тежести.
https://www.youtube.com/watch?v=ee3rLnbvXjY
Реално самата тренировка е под 35 минути, последвана от 15 рекламна кампания.
Симпатяги са...Метаболитна означава много повторения с малка тежест, така ли...

Имам сериозни подозрения, че тренировките с тежести ми отварят апетит, докато кардио тренировките обратно - даже сякаш ми притъпяват апетита, а съм чела, че би трябвало да е обратно. Явно ще се окажа такъв типаж, не знам...
Да, но нали в рамките на самите програми си има предвидена почивка...

# 642
Здравейте, моят отчет, като постепенно започвам да усещам.....

Ама нещо бъркаш нещата, програмите са така конструирани, че да има градация, почивка и различен тип натоварване_силова, кардио, плио, изометрична, метаболитно, йога, стреч и т. н. както и планирана почивка. Блендърите, също имат програми и са американци.

# 643
Агент, много са ти интересни графиките. Коя гривна+апп ти правят такава месечна по дни?

Аз съм приключила юни със средно по 12 060 крачки на ден. Това мога да кажа Simple Smile)) доволна съм.

От днес ми предстои нова седмица с BR. Започвам с W5 след 4 дена ваканция с много плуване. Wink

# 644
Отчет за днес W3 от БР с Джилката. Лекичко ми дойде, но от миналата седмица покрай търчането за една току-що родила приятелка не останаха нито време, нито желание и сили за тренировки.

Общи условия

Активация на акаунт