Тренировки в домашни условия - 93

• 69 209
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Отчет - вчера Дупемания 1, днес Дупемания 2. Утре по план 10 километра.

Дези, преди дългите бягания (над 15 км) ям половин банан и малко хляб + пия кафе; понякога лъжица бадемово масло. По време на самите бягания си нося две шишета (около 200 мл) едното с вода, другото с някакви електролити. Също по време на дългите бягания ям на всеки 5 км по 1-2 energy chews. Понякога по време да дълги бягания взимам GU, но нещо не мога да си намеря вкус, който да ми прави кеф да го ям.

Агент, браво на чавето.

Непо, стискам палци тези вълнения скоро да приключат!

Звезди, благодаря за линка! Сигнализирай ако откриеш някъде програмата.

Аiramber, много ме радваш с повторното изпълнение на 80ДО! Аз замислям догодина пак да я направя, но междувременно се радвам на по-кратките тренировки.

# 661
  • 1st floor
Благодаря, момичета! Hug Нещо много ми дойде от началото на май всяка седмица се притеснявам за различни изпити, резултати и класирания.  Crazy Как пък и двамата се паднаха да кандидатстват в една година, направо ще полудея! Crazy Резултатите на дребния не са според очакванията ми, въпреки че той е ОК с това училище и иска да остане там. Ще го записвам на второ класиране и дано има късмет, а аз ще прибавя към мъчението си още една седмица. 4-5 точки нагоре му трябват само! Praynig

За днес отчитам Кардио 1 от БР. Това май е единственото кардио, което може да се каже, че харесвам. Mr. Green

# 662
За днес ден 65, който беше Leg day. С новите дъмбели успях да вдигна още малко тежестите, които пък ми вдигнаха пулса. Като мускулно усилие не ме изтощават, но като кардио усилие - да.
За сравнение вчера правих Кардио Флоу, на 30 градуса, без спиране и свърших преди Оутъм.
Това показва гривната като пулс за двете тренировки.

Непо, стискам палци да сте доволни от второто класиране!

Агент, благодаря за видеото с топката. Аз си представях, че лежанката трябва примерно за прескоци от типа jump over bench, където топка е неприложима.

Барбабо, при БР има едно такова наблюдение, че четните тренировки са малко по-лесни от нечетните, или поне по-отръки идват. Може и ти да си го усетила.

# 663
Барбабо, при БР има едно такова наблюдение, че четните тренировки са малко по-лесни от нечетните, или поне по-отръки идват. Може и ти да си го усетила.
Може и така да е, ще се опитам да съм по-наблюдателна. Май много разсеяно тренирам, а вие много помните. Браво!
Но от миналата седмица повече ми харесваше W3 сякаш.
Днес Кардио 2. Добре че го направих рано на хладно, то е 90% подскоци. Хареса ми сега, не знам защо преди съм го мразела, но вероятно не ми се е скачало, то друго няма, хаха.

Непо, успех на децата ти!

# 664
Здравейте момичета, чета, но нямам много време да пиша.
Мерси на Звездичката и Агент по моите "казуси" и въпроси, както винаги сте много търпеливи и безкрайно полезни за темата.
Вчера направих Launch + бягах 30 мин., днес Rise и пак ще бягам малко, ако остане време. Утре кардио тренировката и приключвам първа седмица на бодишред. Допада ми Джилиън и програмата. Само кардио тренировката (fire up) ми е малко скучновата и за това ще я направя и тази седмица и после ще я заменя с нещо на Шон, че с него не се усеща кога минават 30-те минути.
Хубав ден!

# 665
Сприпкълс, ще пратя линк, ако попадна на нещо. Не мисля, че ще е проблем.
И на мен тази седмица ми е доста натоварена и хаотична, така че минавам само с кратки отчети, но и на мен четните от бр ми бяха значително по-лесни във всички месеци, а специално във втори не усещах някаква разлика в нивото на силовите в двете седмици. Просто в бр5 страдаха повече трицепсите в онзи безкраен трети кръг, в който джилиън говори за абитуриентския бал на внуците, докато аз броя 18-19-20 и се чудя кога ще свършат мъките.  В бр7 го отнасят повече рамена и гърди, които работят здраво още в първи кръг в опора.

# 666
Agent, а водоустойчива ли е? App-a забива ли или лесно се синхронизира?
ДА, абсолютно, често я забравям и се къпя  с нея.
Как работи апликация зависи и от това на какво е инсталирана. На стария ми телефон работи по-добре, отколкото на новия, но в рамките на търпимото за мен!

Т.е. тренировките в които се работи гръб, дупе, задно бедро и бицепс. Дали е от подбора упражненията или от факта, че тези много силни мускулни групи се работят в БР със същия набор тежести, които ползва и за по-слабите муск. групи (трицепс, гърди, квадрицепси) или нещо друго не знам Simple Smile

Правих W7 + W8 в понеделник и вторник и умирам на 20С... при нас е ужас и отврат в момента и темп се качва до 39 и 80+% влажност.

# 667
Агент, според мен е поради фактът, че са по-силни мускулни групи като дупе, гръб и бицепс. А и наистина ако тежестите са еднакви за двата вида тренировки, ще да се усеща разлика, но това хайде по може да се напасне. Мисля, че и просто подборът на упражнения беше такъв, че в четните ми бяха по-приятни.

Спомням си точно тези tricep kickbacks, за които Звезди говори, при които Джилиан говори за абитуриентския на внуците и секс на светната лампа, в който момент изнемогвах.

Съгласна съм, че жегата много тормози и ми влияе на мотивацията за тренировки. Стигало се е до моменти, в които чакам цяла вечер да се захлади малко, съответно се отпускам, става доста късно, вечерята ми закъснява и въобще измъчена работа. Агент, освен да ги издърпаш по-рано и на по-хладно. На мен това ми помогна.

# 668
Вчера deep stretch на Кейт Фридрих и 35 мин yin yoga на един пич дето го бяхте пускали тук, ама сега не се сещам името му, в цикъл съм, така че днес ще е пак някаква йога.

# 669
Отчитам кардио 2 от БР. Ми не стига, че жега и задух, ами и само подскачане. Гадно ми беше, трудно я избутах. По принцип не обичам такъв тип кардио, още повече на тая задуха.

# 670
Аз съм още със Шон - четвърта седмица бета Mr. Green

# 671
Аз съм още със Шон - четвърта седмица бета Mr. Green

Толкова сте ме наплашили с тоя Шон и потенето от тренировките му, че ще ги захващам зимата на минус 20 или ако Овергаз спрат газта за отопление. Simple Smile

# 672
За днес кариото от Cardio Pump на Кели Кофи-Майер. Нейните тренировки ме спасяват, когато нямам много време. Има серия 30 Minutes To Fitness  с кардио, сила и смесени, като силовите й натоварват доста добре, а кардиото обикновено е ММА тип, какъвто предпочитам.

# 673
  • 1st floor
Отчитам БР3 сутринта. На онова гадното упражнение смених гирите за втория кръг и го правих с 4,5кг. И пак едва го завърших. Crazy

# 674
Да кажа, че в ХМ има клинове на по 13 лева. Ако на някой му трябват Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт