Пазаруване от Notino.bg и Parfimo.bg - 11 тема

• 155 717
  • 624
  •   1
Отговори
# 420
Има забавяне, но май е в рамките на седмица. Аз международна поща пращам редовно, с тракинг номер от пощите и пристига по-бързо от куриерите на тези сайтове.

# 421
Парфюми може ли да се изпращат с редовна поща? Има ограничения за траспорт по въздуха.

# 422
Имам 2 поръчки от Парфимо – от 14 и 15,10,2018. Утре ще бъдат доставени, аз помолих да са заедно, може би щяха да са при мен днес, но аз им потвърдих, че не ми пречи забавянето, стига да са доставени заедно.
Последните месеци имам поръчки предимно от тях. Наясно съм, че за по-ниската цена, се компенсира с чакане. От Нотино доставката е за 2-3 дни, но цените са по-високи, а, разбира се, има и други сайтове с по-бърза доставка.

# 423
Аз си получих днес поръчката от 17-ти от Парфимо - двата тестера:
https://www.parfimo.bg/zadig-voltaire-this-is-her-eau-de-parfum- … _campaign=product с капачка е наистина
https://www.parfimo.bg/ferrari-noble-fig-eau-de-toilette-100-ml- … _campaign=product - без капачка, много хубав, но слабичък. Предполагам, че си е такъв, във фрагрантика така го описват.

# 424
И аз имам поръчан един Задиг на 18- ти. Още го няма. Ще чакам Simple Smile

# 425
Обадиха ми се, поръчката от 16- ти ще дойде в понеделник.

# 426
  • София
Дами, днес получих доставка от Парфимо, учудващо бързо пристигна, парфюмът си е оригинален и доста траен, доволна съм.

# 427
  • София
Вчера получих пратка от 15ти. След 3 дни забавяне, без подаръци и 1 извинение по телефона. Поръчах 2 John galliano parle moi на по 15 лв което си заслужаваше, по другите сайтове бяха на двойна цена

# 428
И моята поръчка от 15.10 дойде. Извинение не получих нито в отговора на запитването ми, нито при обаждането за потвърждение дали мога да взема пратката днес. Подарък не съм и очаквала, но нямаше да откажа една мостра на парфюм. Поръчах тестер и козметика за коса, всичко е наред и е в срок. Доволна съм, само забавянето ме подразни.

# 429
  • Пловдив
Не бързам с доставката, но предвид отзивите за Парфимо.....колебая се за това:

https://www.parfimo.bg/hermes-eau-des-merveilles-eau-de-toilette … ni-100-ml-tester/

След 7 дни поръчката дойде. Всичко е наред с Hermes-a. Ungaro, който също поръчах не съм го отваряла. Но поне външно няма забележки.

# 430
Ще връщам един продукт от една поръчка, за коса е, сблъсках се вече с техния съпорт и не останах очарована.
На сайта им линка с формуляра за рекламации не е активен, от съпорта ме препращат да им пишаш, писах нещо ще видим.

# 431
Получих си  поръчката от 16-ти днес. Всичко е наред с продуктите.

# 432
И аз си получих днес поръчката от 15-ти. Парфюмът си е наред, както винаги е било при мен, но "специалният подарък" от мениджъра /балсам за устни EOS/ е със срок на годност 10.2018, тоест до утре  Joy Joy Joy - явно си връщат за гневните думи, с които ги "насметох" поради некоректното отношение. Вече дори нямам нерви да им се ядосвам. hahaha

# 433
Ти поне имаш подарък Simple Smile Смешни са. Добре ,че кремовете са ми ОК и по кодове пресни ,пресни и съм доволна. Иначе пак щяха да си  ги прибират за тяхна сметка и с извинения.

# 434
Пак съм много доволна от парфимо. Тестера ми на Задига е читав и с капачка.
Бяла козметика не поръчвам, но чат-пат нещо на Герлен от декоративната.  Последно пудрата им малката кръгла Ла Виолет дойде дори в черната нова опаковка.
Кабошар, разсмя ме извинявай. Миналата зима го имах като подарък от тях и си беше в срок ама не ми хареса този балсам и пак замина в коша в един момент. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт