Боян Петров

• 237 916
  • 3 164
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Шерпите не зная да са намирали палатка. Нали имало само инсулин и част от дреха.

На 5 май един украински алпинист, част от експедицията, достигнал до лагер 3 с трима шерпи и намерили палатката на Петров полуотворена и пълна със сняг. Там бил и спалният му чувал.

# 2 611
Туй интервю, ако още веднъж се пусне ще  е за първи път.
Аз продължавам да съм на мнение, че ако наистина го търсеха, щяха да го намерят.

Ако е пропаднал някъде, никога няма да го намерят.

# 2 612
Шерпите не зная да са намирали палатка. Нали имало само инсулин и част от дреха.

На 5 май един украински алпинист, част от експедицията, достигнал до лагер 3 с трима шерпи и намерили палатката на Петров полуотворена и пълна със сняг. Там бил и спалният му чувал.
Това имах предвид - на 5-ти са му намерили отворена палатката в лагер 3. Сега като го търсеха при спасителната акция палатка е нямало и казаха, че може би е издухана от вятъра.

# 2 613
Туй интервю, ако още веднъж се пусне ще  е за първи път.
Аз продължавам да съм на мнение, че ако наистина го търсеха, щяха да го намерят.

За съжаление най-вероятно е станало точно това. Щом търсят толкова много хора и не го намират няма какво друго да е просто.

# 2 614
Биха го намерили, само ако е някъде близо до маршрута, където се вижда с просто око. Щом от хеликоптерите не можаха да го видят никъде, а екипът по претърсването - също, значи е някъде под снега, в цепнатина или под навяване или натрупал нов сняг. Най-вероятно никога няма да го намерят.

# 2 615
  • Стара Загора
Ами нали имаше и други 2 палатки окопани в снега... ами ако намерените палатки не са негови??

# 2 616
Пребил се е някъде човека от някоя скала .
Предчувствал си го е, казал е последния си път ..че този връх е много коварен ..един фоторепортер
вчера го каза пристътвал на последната му прескоференция
Само защо ги оставят като кучета без история така там ..завинаги ...
По християнската традиция не е добре , трябва поп да прочете молитва за да може душата му да намери покой.

# 2 617
Биха го намерили, само ако е някъде близо до маршрута, където се вижда с просто око. Щом от хеликоптерите не можаха да го видят никъде, а екипът по претърсването - също, значи е някъде под снега, в цепнатина или под навяване или натрупал нов сняг. Най-вероятно никога няма да го намерят.

Нали информацията е, че утре ще търсят две "подозрителни черни точки", видени от хеликоптер на ниското? Едва ли има надежда, но все пак... Cry

# 2 618
  • Стара Загора
Докато не приключи спасителната операция ще ми тъка до последно да го намерят жив..

# 2 619
Нали най добрите алпинисти казват че над 8000 шанса е нулев. Че там се умира за 3,4 часа.
Еми сами си противоречат

Има шерп, който е изкарал в зоната 90 часа - https://www.theglobeandmail.com/arts/film/one-sherpas-brave-acti … /article15043482/

В книгата си е написал, че най-големият му страх било пропадане. И аз мисля, че това му се е случило Rolling Eyes .

# 2 620

Нали информацията е, че утре ще търсят две "подозрителни черни точки", видени от хеликоптер на ниското? Едва ли има надежда, но все пак... Cry

Нямам идея вече, фактите са тотално оплетени, повечето - откровени измислици и никой нищо не съобщава. Жена му утре май щяла да даде интервю, та поне ще научим от първа ръка кое е вярно и кое - не.

# 2 621
Докато не приключи спасителната операция ще ми тъка до последно да го намерят жив..

Ако бяха минали ден-два, разбирам хората още да таяха надежда, но те минаха 11 дни, той отдавна си е отишъл, не вярвам след 5-ти май да е бил жив.

# 2 622
Сега доста снимки разгледах на ръба между Главния и Централния връх на Шиша Пангма. Ужас е някакъв. Това не знам как се минава, но според мен каквото е имало да става, там е станало...

Търсех но не намерих снимки....може ли линк

Скрит текст:

# 2 623
# 2 624
  • На брега на реката
Пребил се е някъде човека от някоя скала .
Предчувствал си го е, казал е последния си път ..че този връх е много коварен ..един фоторепортер
вчера го каза пристътвал на последната му прескоференция
Само защо ги оставят като кучета без история така там ..завинаги ...
По християнската традиция не е добре , трябва поп да прочете молитва за да може душата му да намери покой.

Това е за вярващите! В интервюта е казвал, че като човек на науката не вярва в Господ, а в научни факти...

Общи условия

Активация на акаунт