Тромбофилия - тема №6

• 72 418
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Chara8606, разбира се ,че ще добуташ докрая Simple Smile  Направи си Анти-ха то и всичко ще е наред, остави ти това Аптт. Имам позната с много високо Аптт  , а Анти ха под долна граница.... Естественно, ако съдеше по Аптт, щеше да й се спре НМХ, а то се оказа, че не и достига......
Всичко ще е наред, само позитивни мисли и емоции . прегръдки Simple Smile

# 271
Chara8606, разбира се ,че ще добуташ докрая Simple Smile  Направи си Анти-ха то и всичко ще е наред, остави ти това Аптт. Имам позната с много високо Аптт  , а Анти ха под долна граница.... Естественно, ако съдеше по Аптт, щеше да й се спре НМХ, а то се оказа, че не и достига......
Всичко ще е наред, само позитивни мисли и емоции . прегръдки Simple Smile
Благодаря ти. Мерси за подкрепата .

# 272
Скрит текст:
Като почна да чета за Сигридов.... някакви жени изпаднали в истерия по него... доктора кой детски невролог препоръчва, доктора кое мляко препоръчва, доктора какви нива на изследвания препоръчва да се подържат, доктора кой педиатър препоръчва, доктора при кой препоръчва да родите....... направо ще се гръмна.. чаак пък толкова да е величие, че трябва за всичко да се допитваме до доктора.. кой кога да отиде до голяма нужда, кога да прави секс, кога да забременее и кога да се ожени... мък може и да го питат кога препоръчва да отидем на обя свят...

Съжалявам ама е супер изнервящо това... не е Бог!

забременях февруари след ЗЕТ на 3 бр ембриони се хвана едно-да ми е живо и здраво да се роди.  момче е. терапията от Стефанов беше фраксипарин 0.4 и АП редуване през ден. Къде ще се следя и аз чела чела айде при Сигридов.  първа фм спира ап ,оставя фраксипарин всеки ден. дотук ок. втора фм  всичко ок. Да не забравя правих и пренатест от големия пакет-нали съм си куку. Така.  пускам кръвни на 2 седмици пак щото съм куку  . И гледам артт 26.1 еиииии изтръпнах ама от къде да знам -казали са ми че трябва да е от 28 до 32  . паля колата Плевен София за нищо го нямам  . И при Сигридов. като се обадих че отивам  . знаете ли . чаках бременна в 22 г.с около 2 часа за следното- тази Ева даде изследванията на доктора той повел явно някъде и какво точно Й беше предал не разбрах защото по скоро аз говорех а тя отговаряше на всичко с "да". е няма такава безотговорност. платих 30 лв за "консултация" която не разбрах каква беше. И си тръгнах още по объркана . смених фраксипарин на 0.6 аРТТ се покачи на 31. смених и часа на инжекциите за да мога да направя анти ха теста.  И да ви кажа -при този куку защото не аз със многото изследвания а той кракът ми повече няма да стъпи.
пуснах пост в "любимата група" познайте. беше изтрит. е има си Хас.
айде тези дето умират по доктора да го хвалят още. Но няма грам човещина в него. А аз ще се опитам да добутам до края защото обичам това дете.

Вижте сега Сигридов не е хематолог, и следенето с АРТТ е пълна глупост, нямам идея защо сте ходими при него за дозата на хепарин. Като отидете при него, естествено, че ще ви каже там нещо си, но не е добра идея да се тоди при него за следеде на доата на хепарин. След, като си направите анти-ха, ще стане ясно каква трябва да е дозата. Как бяха изсмедванията на Анти-Ха??? Желая ви успех. Пък и вместо до Сегридов във София, отшдете при Паскалева, ще получите по-пълна информация за състоянието си.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:57 от AnMary

# 273
Скрит текст:
Като почна да чета за Сигридов.... някакви жени изпаднали в истерия по него... доктора кой детски невролог препоръчва, доктора кое мляко препоръчва, доктора какви нива на изследвания препоръчва да се подържат, доктора кой педиатър препоръчва, доктора при кой препоръчва да родите....... направо ще се гръмна.. чаак пък толкова да е величие, че трябва за всичко да се допитваме до доктора.. кой кога да отиде до голяма нужда, кога да прави секс, кога да забременее и кога да се ожени... мък може и да го питат кога препоръчва да отидем на обя свят...

Съжалявам ама е супер изнервящо това... не е Бог!

забременях февруари след ЗЕТ на 3 бр ембриони се хвана едно-да ми е живо и здраво да се роди.  момче е. терапията от Стефанов беше фраксипарин 0.4 и АП редуване през ден. Къде ще се следя и аз чела чела айде при Сигридов.  първа фм спира ап ,оставя фраксипарин всеки ден. дотук ок. втора фм  всичко ок. Да не забравя правих и пренатест от големия пакет-нали съм си куку. Така.  пускам кръвни на 2 седмици пак щото съм куку  . И гледам артт 26.1 еиииии изтръпнах ама от къде да знам -казали са ми че трябва да е от 28 до 32  . паля колата Плевен София за нищо го нямам  . И при Сигридов. като се обадих че отивам  . знаете ли . чаках бременна в 22 г.с около 2 часа за следното- тази Ева даде изследванията на доктора той повел явно някъде и какво точно Й беше предал не разбрах защото по скоро аз говорех а тя отговаряше на всичко с "да". е няма такава безотговорност. платих 30 лв за "консултация" която не разбрах каква беше. И си тръгнах още по объркана . смених фраксипарин на 0.6 аРТТ се покачи на 31. смених и часа на инжекциите за да мога да направя анти ха теста.  И да ви кажа -при този куку защото не аз със многото изследвания а той кракът ми повече няма да стъпи.
пуснах пост в "любимата група" познайте. беше изтрит. е има си Хас.
айде тези дето умират по доктора да го хвалят още. Но няма грам човещина в него. А аз ще се опитам да добутам до края защото обичам това дете.

Вижте сега Сигридов не е хематолог, и следенето с АРТТ е пълна глупост, нямам идея защо сте ходими при него за дозата на хепарин. Като отидете при него, естествено, че ще ви каже там нещо си, но не е добра идея да се тоди при него за следеде на доата на хепарин. След, като си направите анти-ха, ще стане ясно каква трябва да е дозата. Как бяха изсмедванията на Анти-Ха??? Желая ви успех. Пък и вместо до Сегридов във София, отшдете при Паскалева, ще получите по-пълна информация за състоянието си.
съгласна съм но досега това с Аптт не го знаех . дозата ми беше 0.4 всеки ден
 което беше ок. утре ще видим
 утре ще ходя да правя анти ха теста да видим ще я сменяме ли

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:57 от AnMary

# 274
Чара, пишете после как са нещата!

# 275
  • На север
Оффф и аз съм в подобна ситуация. В петък бях при Сигридов в 20та седмица и ми се скара че пия аспирин все още и то всеки ден. Спрях го. Държеше да пусна нова хемостаза в Токуда и в събота я пуснах. Атпп ми е 20,7 при долна граница 22,1. Фибриногенът ми е 5,7 при горна граница 4. Сигридов ми каза да му пратя резултатите и така и направих и нищо... Вчера се свързах с Ева и уж щеше да му предаде и пак нищо. И сега съм много притеснена. Вече съм в чужбина, където живея и се притеснявам че като спрях аспирина от петък ще станат още по-зле резултатите... Sad

# 276
Това не е добре. обзалагам се че няма и да отговори. Аз така му пращам веднъж по вайбъра изследвания и нищо. еиииии намразих го този

# 277
  • На север
Някой тук може ли да ми каже какво значат тези резултати? Много ли са зле? Вчера бях на преглед с ехограф тук и отказаха да ги видят. Не била доктор.

# 278
Някой тук може ли да ми каже какво значат тези резултати? Много ли са зле? Вчера бях на преглед с ехограф тук и отказаха да ги видят. Не била доктор.

Не са зле. Има нещо много важно и това е спокойствието, а ти си много притеснена. Отпусни се сега. Запиши си час за доктор.  Може да пишеш и на проф. Кременски. Той ще ти отговори. Пий повече вода, пусни си хубав филм и се успокой. С нерви и напрежение, четене из форуми и вглъбяване в изследвания няма да си помогнеш.

# 279
Уомънче, хич да не ти пука! Многократно сме обсъждали тука ,че АРТТ не може да е показател за терапията с хепарин. Ако можеш пусни си анти- ха, а фибриногенът си се покачва но време на бременност.

# 280
  • На север
Тук лабораториите са само държавни и става само с направление та ще видим... А и да пусна анти ха кел файда ако нямам лекар да го разчете.
Днес писах на доц. Русев доста емоционално и за моя изненада веднага ми отговори и чакам да ми се обади. Много ме зарадва.

# 281
Момичета имам един въпрос аз съм с две ниско рискови мутации не усвоявам фолиевата киселина и витамините от група В и другата PAI 4G/5G.Докато бях в процедура пиех метафолиева киселина и слагах фраки 0.4 след трансфера до спонтания аборт от тук нататък незнам и никой не ми казва какво да пия.Пиех и аспирин протект всеки ден ,трябва ли да продължа с фолиевата ,да изследвам фолат тук чета за тези изследвания.Чак септември ще ходя на преглед в клиниката дотогава какво да правя дайте съвет.

# 282
Момичета имам един въпрос аз съм с две ниско рискови мутации не усвоявам фолиевата киселина и витамините от група В и другата PAI 4G/5G.Докато бях в процедура пиех метафолиева киселина и слагах фраки 0.4 след трансфера до спонтания аборт от тук нататък незнам и никой не ми казва какво да пия.Пиех и аспирин протект всеки ден ,трябва ли да продължа с фолиевата ,да изследвам фолат тук чета за тези изследвания.Чак септември ще ходя на преглед в клиниката дотогава какво да правя дайте съвет.

Много съжалявам за това, което ти се е случило. Ти си направила всичко, което трябва. Сега можеш са си запишеш час за консултация с доктора, който ти е правил процедурата. Обсъдете къде може да е проблема и какви изследвания да направите. През това време използвай момента малко да се откъснеш от всичко и да си починеш.

# 283
Благодаря tella27 така мисля да направя и аз но откъсването е малко трудно проблема е винаги в главата ти.

# 284
няма как да го снимам не ми се получават нещата с при качването на файл
LMWH anti xa -резултат 0.10  IU/ML
реф стойности са
d dimer е 0.71
та както и сама си казах и започнах дозата не е 0.4 ами е 0.6 вече станала.
Но д-р Динева тази която работи с Паскалева общо взето разчете резултата
 а че стига толкова в крайна сметка и това е много.  е аз получих каквото исках де това стига . За повече информация да си търсим друг специалист.

Общи условия

Активация на акаунт