Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 938
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не очаквах Гичка да злобее за наградата

Еми каквото са и написали в сценария, това играе. Цял сезон Гичка не се обади, днес я направиха най-отраканата от всички.

# 181
  • Пловдив
Да бе, това ме учуди и мен. Гичка, дето всичко обръщаше на смешки и нямаше против да я гъбаркат всички, изведнъж каква уста отвори. Явно ѝ е дошъл реда.

# 182
  • София
       ____ЕПИЗОД 34__ЛИНК

# 183
  • Ню Йорк
Добре де, Нина никога нищо не прави, винаг се скрива зад някой друг и си върви към финала. Да не стане като оная веганка дето правеше бебешки пюрета и се оказа най-великата готвачка?!  newsm78

# 184
На мен пък Светла ми стана неприятна напоследък.....вирна си носа.....вече голямата разбирачка,....а това грубовато поведение и дървен изказ направо ме дразни!

# 185
На мен пък Светла ми стана неприятна напоследък.....вирна си носа.....вече голямата разбирачка,....а това грубовато поведение и дървен изказ направо ме дразни!
  И мен ме дразни.

# 186
Абе Нинчето много бяла и добра, само повтаря - Гиче, Гиче. Ще ме спукат от смях.

# 187
Гичето правеше шоу и да, доколкото можеше се стараеше, учеше. А у Нина виждам само злоба и в напрегнати ситуации тя винаги е с гръб и нещо си бърка... Тя никога и за нищо не е виновна. Та в този ред на мисли сценаристите първо трябваше да изгонят нея и после Гичето. Но така са преценили, така ни го сервираха с много нескопосана режисура... Ама така си личеше, че не гледаме същата Гичка и Нина. Много, много недомислен сценарий. Дано поне хубавичко да измислят напускането на формата на Ниновева така, че да е има всеобщи тържества!

# 188
Гичка си е опърничава, досега ни показваха хумористичната й страна, сега показаха и другата.
Тя се подразбираше, не и е за първи път да казва това няма да го направя или нещо друго, просто в този епизод акцентираха, за да мотивират изгонването й.

# 189
  • София
Гичето беше единствената, която си казваше всичко. И на Светла и Дани как им каза, че им е сърдита - другите, особено Нина, само зад гърбовете си говорят. Но всичко е точно, защото предаването си върви по сценарий, днес ще изгонят Марко.

# 190
Да, Гичка определено не е лицемерка.

# 191
Хванах част от гостуването на Гичка при Гала, тя защо е безработна, нали работеше в училищен стол?
Каза, че си е в къщи и ще си търси нова работа.

# 192
Хванах част от гостуването на Гичка при Гала, тя защо е безработна, нали работеше в училищен стол?
Ми може да е напуснала, заради предаването.....вярно забавна е Гичето и добродушна.....но няма какво друго да ми допадне в такъв елементарен човек! Flutter Hug Flutter

# 193
  • София
Преди седмица Нина беше писала на децата си,че много ги обича и щяла да спечели, заради тях.Затова си мисля,че целия този цирк е бил направен за нея и , понеже снимките са свършили, тя пише така, защото знае,че печели.Пепел ми на устата, дано да не е истина.Но тези усмихнати емотикончета, дето слага на всякъде и ,че не се кара, като миналия път с всеки на лични, ми навяват тази мисъл.

# 194
Най-вероятно никой не е изтърпял да я чака няколко месеца да се върне на работа. А и като са я видели какво пате в кълчища е в кухнята, съвсем са се успокоили, че нищо не губят.

Но едно трябва да се признае. Който и да спечели накрая, не знам дали ще го запомним, но Гичка - нивгаш.

Общи условия

Активация на акаунт