Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Испания
Хора, във фейса е страшно.Няма изчитане.По 400-500 коментара и продължават да бълват.
Народа е пощурял.Нито един добър коментар за Нина
Тая не усеща ли какво причинява и на децата си, какво са принудени да четат и слушат заради подлата и низка душица на майка си.

Ти остави ФБ. Представи си обкръжението на децата ѝ...

Ама на нея ѝ дреме! Тя иска да е като Виктор, да диша неговия въздух, та и сърцето си Фърля в тиганЯ. Болен мозък!

# 466
Хора, във фейса е страшно.Няма изчитане.По 400-500 коментара и продължават да бълват.
А, не! Не е вярно. Има един добър коментар за Нина. Някакъв смел човечец се пъне да я защитава и публикува навсякъде едно и също - как Нина е перфектен човек и най-добрият готвач. Simple Smile

# 467
  • Испания
Резултати от последната анкета /познали сме 100%/:

# 468
А, не! Не е вярно. Има един добър коментар за Нина. Някакъв смел човечец се пъне да я защитава и публикува навсякъде едно и също - как Нина е перфектен човек и най-добрият готвач. Simple Smile
Въх.
Това да не е Ангелов под прикритие
Все пак да и върне жеста след толкова много четкане от некна страна.

# 469
Тая не усеща ли какво причинява и на децата си, какво са принудени да четат и слушат заради подлата и низка душица на майка си.

Къде е тая фейсбук група аз нещо ме успях да я намеря

# 470

Къде е тая фейсбук група аз нещо ме успях да я намеря
https://www.facebook.com/hellskitchenbulgaria/

# 471
Аз смятам, че и Ангелов не я изтрайва, даже се хвана за главата човекът, но такова шоу преди финала не знам дали и сценаристите са планирали:))))

# 472
  • Испания
Това вече не е от ФБ. Мое е.

# 473
Аз смятам, че на тая кукувица ѝ плащат , за да боготвори така Ангелов

# 474
  • 221B Baker Street
Тая Нина е кошмар!!!

# 475
Нина обаче сега е двойна!

Нина с шеф Ангелов в МШ Crazy

# 476
  • 221B Baker Street
Абе, те са обичат, беееее!!!

# 477
  • в резерват
ама чак пък Кока Кола да я дават като  успокоително и за намаляване на  високо  кръвно?

Рейнето се шегуваше.

Аз написах, че уж вдигнала кръвното, пък пие Кола - т. е. преструва се. И Рейна се пошегува.

и аз подех шегата, то след това  фиаско, не ни остана и друго  Smile

# 478
  • София
Снощи ми се доповръща от тази Нина. Никога не съм виждала такова мазнене. Като я изгонят другата седмица очаквам да разиграе най-малкото инфаркт.

# 479
Уф, и на мен ми се доповръща снощи от тази, направо копае в калта по дъното....отврат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт