Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 263
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Говорих си с Мартин преди малко. Прекрасен, хубав млад мъж. Няма и следа от диалект. Simple Smile Интересни неща ми разказа. Когато е подал документи за участие в предаването, е отбелязал, че има опит само с традиционната българска кухня. Казали са му, че това не е проблем. Попитах го дали наистина е щял да бръкне в тигана с горещото олио. Той ми показа ръцете си - едната е с рани и мехури от изгаряния. Да, щял без проблем да го направи. Simple Smile За Нина не каза нищо по-различно от това, което ние тук си говорим, но му е жал за децата ѝ. Аз му отговорих, че Нина е тази, която би трябвало да помисли за децата си. Получава страшно много съобщения във Фейсбук, много му е мило, че има такава подкрепа.

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 13:30 от System Error

# 571
  • Ню Йорк
Вчера видях Филип на Улицата на готвачите във Варна.Май не е той победителят...За което съжалявам 😟

Гледайки промото ми се струва, че той е следващия изгонен.  Sad
Ох не го казвай моля те.

И на мен Филип ми е любимец и искам да спечели, ама като гледам отношението на Ангелов хич не вярвам.

# 572
И аз искам Филката да спечели, сладурчото с очилцата....ама не се знае! Praynig

# 573
Аз все си мисля, че Фил и шеф се познават отпреди и са приятели. Не си обяснявам по друг начин вечните обиди, и хилещия се Филип.
Светла- победител.

# 574
И аз още от самото начало начало ми допада . И с кръглите очилца е много сладък все едно анимационно геройче .

# 575
  • Испания
Говорих си с Мартин преди малко. Прекрасен, хубав млад мъж. Няма и следа от диалект. Simple Smile Интересни неща ми разказа. Когато е подал документи за участие в предаването, е отбелязал, че има опит само с традиционната българска кухня. Казали са му, че това не е проблем. Попитах го дали наистина е щял да бръкне в тигана с горещото олио. Той ми показа ръцете си - едната е с рани и мехури от изгаряния. Да, щял без проблем да го направи. Simple Smile За Нина не каза нищо по-различно от това, което ние тук си говорим, но му е жал за децата ѝ. Аз му отговорих, че Нина е тази, която би трябвало да помисли за децата си. Получава страшно много съобщения във Фейсбук, много му е мило, че има такава подкрепа.

Страхотно! Представи се като типичен достоен еленчанин. Благодаря, че сподели.

# 576
И аз още от самото начало начало ми допада . И с кръглите очилца е много сладък все едно анимационно геройче .
От всички той готви най добре и иима най добър опит, ама шефа е безмилостен все го унижава....но Филката приема с достойнство! Много ми е сладък!

# 577
Ето тук Филип обяснява защо Ангелов е цвете, и не му пука като му крещи:
https://nova.bg/accents/view/2018/05/21/216598/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

System Error, благодаря за споделеното за Марто. Симпатяга е, и му желая успех!

# 578
  • Испания
https://nova.bg/accents/view/2018/05/21/216598/%D0%BA%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Благодаря. Жената на Филип е много сладка.

# 579

Еййй, голям сладур, изкефи ме тотално, интелигентен млад мъж.....с възпитание, дълг към родители, джентълмен! Дано да победи,ей такива хора заслужават да са лидери! bowuu chef bowuu

# 580
Страхотно! Представи се като типичен достоен еленчанин. Благодаря, че сподели.
Точно на честванията за празника на Елена го видях. Прекрасен град с хубави хора. Simple Smile
Аз бих се радвала да спечели Филип, макар че понякога леко ме дразни, но съм почти сигурна, че ще е Дани. Утре чакам с нетърпение сърцето да излети от тигана.

# 581
  • Испания

Точно на честванията за празника на Елена го видях. Прекрасен град с хубави хора. Simple Smile

Да, днес е празникът на града. И хората, и градът са прекрасни.

# 582
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много хубаво интервю на Филип, благодаря!  bouquet Ненапразно е масово харесван.

# 583
  • Другата България
Мдааа, и аз го харесвам, въпреки, че имаше изцепки за Иван, още помня това с изпълзяването в дупката.... Mr. Green
Дани или Светла ще са победители, по-вероятно Дани.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт