Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 264
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Интересно е какво правят през другото време, другите дни от седмицата.На нас ни дават примерно три дни и вечери, а другото време?Пак ли снимат?Или това, което гледаме за три вечери, те го снимат през цялата седмица?
Нали преди време се включи майката на Светлана и каза, че ги пускат и отпуски. Може би са си се прибирали след снимки за седмицата.

# 541
  • София
Интересно е какво правят през другото време, другите дни от седмицата.На нас ни дават примерно три дни и вечери, а другото време?Пак ли снимат?Или това, което гледаме за три вечери, те го снимат през цялата седмица?
Нали преди време се включи майката на Светлана и каза, че ги пускат и отпуски. Може би са си се прибирали след снимки за седмицата.
Аз що си мисля,че каза,че наистина живеят там и нямат никакъв контакт със семействата си?Или съм пропуснала нещо.

# 542
  • Другата България
Гичка каза така, защото бяха останали там само най-добрите и вече беше късно шефът тепърва да ги учи. Затова и нямаше какво да учи повече в предаването.
Вероятно е така, но предвид това, което тя умее и е готвила и предвид, че наистина са останали най-добрите винаги има какво още да се научи. А и повторението е майка на знанието.
Както и да е, еко реши да се развива занапред ѝ пожелавам късмет и успех. Тя това, за което беше отишла, го постигна, че и надскочи.

# 543
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Вчера видях Филип на Улицата на готвачите във Варна.Май не е той победителят...За което съжалявам 😟

# 544
  • Ню Йорк
Вчера видях Филип на Улицата на готвачите във Варна.Май не е той победителят...За което съжалявам 😟

Гледайки промото ми се струва, че той е следващия изгонен.  Sad

# 545
Е защо и сладурчето ми от самото начало му симпатизирам ? Докога ще толерира  тоя злобен глиган ?

# 546

Гледайки промото ми се струва, че той е следващия изгонен.  Sad
Ох не го казвай моля те.

# 547
Ако Прасина спечели ще загубят много зрители и ако правят втори сезон то той ще е провал , защото хората знаейки , че е нагласено няма да повторят да гледат отново шоуто !

# 548
  • Другата България
Със сигурност няма да спечели пластилинената, но силно  се надявам да си тръгне във вторник преди останалите трима. Като гледам, и около 150 човека от анкетата също. smile3532

# 549
Сега и аз погледнах анкетата - досега не съм виждала участник в телевизионен формат да събере толкова проценти негативен вот. Ох, тази Нина! smile3532

# 550
Аз съм един наивен и вярващ в доброто човек...😊Не мисля, че който и да е мениджър, би взел в екипа си човек  като  мис Пиги, бацил, който да трови всички. Държат прасето заради шоуто. 😁

# 551
  • София

Снимките са приключили още в края на април, така че няма проблем да го видиш във Варна.

# 552
Сега и аз погледнах анкетата - досега не съм виждала участник в телевизионен формат да събере толкова проценти негативен вот. Ох, тази Нина! smile3532
Има си конкуренция Лилето от Смени жената

# 553

Снимките са приключили още в края на април, така че няма проблем да го видиш във Варна.

Ами предположих, че ако е спечелил, няма да виси на улицата във Варна, а ще е в кухнята на ресторанта на Шеф Ангелов както си му е редът и според регламента на формата Frowning1

# 554
  • Буркина Фасо
Ами предположих, че ако е спечелил, няма да виси на улицата във Варна, а ще е в кухнята на ресторанта на Шеф Ангелов както си му е редът и според регламента на формата Frowning1
формата все още не е приключил, нали ? така че регламента не може да се приложи в изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт