Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
В къщата на Биг Брадър, в Нови хан.
Едит - резултатите от анкетата са впечатляващи. Laughing

# 526
Здравейте,
Някой знае ли къде се снима  предаването - в кой ресторант или в студио?
Ресторантът е правен изцяло за предаването и се намира в Нови хан до къщата на Биг брадър .

# 527
  • Испания
Шеф Гичка след Hell's Kitchen

И дъщеря ѝ е в студиото.

# 528
Много добро интервю на Гичка при Лора! Освен интересен участник във формата си затвърждавам мнението, че конкурентите и доста незаслужено я подценяваха.

# 529
  • Другата България
 Laughing Благодаря за линка. Hug
 Изгледах я, нещо дъщерята странна ми се видя - явно е труден тийнейджър както се изрази Лора.
Това, с което не мога да се съглася обаче беше едно нещо на края на интервюто. Разказваше за останалите участници и каза, че е имало и такива, които били там, за да спечелят на всяка цена. А тя била там да се учи. И като видяла, че вече няма какво да научи, си казала - "стига толкова". Laughing Поне за мен не беше точно така. Значи първо - определено имаше какво да учи още много, защото се видя колко неща не знае и не умее. И второ - не тя си каза "стига толкова", а Виктор Grinning, защото на този етап от състезанието нямаше кой друг да си иде /е, изключвам пластилинената жена, но там нещата са от друго измерение Mr. Green/.
Та така. Нормално е малко да е навирила нослето, но пък иначе е толкова естествена и неподправена, че някак разни дреболии като тези, които забелязах, не правят впечатление на повечето хора предполагам.

# 530
Уа, не съм го гледала интервюто, но Гичка тепърва има още много да учи, имайки предвид изявата й в предаването.
Пишещите тук, а за кулинарния раздел да не говорим имат в пъти по-висока кулинарна култура не само от нейната, а и на други участници в предаването  и не съм останала с впечатление тук да пишат професионални готвачи.
Това че е научила няколко рецепти вече и се е запознала с но ви продукти още не значи, че е научила всичко.
Гичка се промуши дотук, защото беше клоуна в предаването, различната, а не заради кулинарните си способсности.

# 531
  • Испания
Гичка точно това каза, че има много да учи. И цитира: "Човек се учи, докато е жив, и умира ненаучен".

# 532
Искрено ме разсмя снимката с Ниновалидола.  Joy Гласувах за Нина и аз.  Peace Дано да няма изненади.  Rolling Eyes
smileys, благодаря за всички снимки и материали, които публикуваш не само в тази тема, като се има в предвид каква досада е качването на снимки напоследък.   bouquet  Hug

# 533
  • Другата България
Да, така каза, че има какво да учи. Ставаше въпрос за кухнята на ада, че за там тя си е казала "стига толкова". А не беше точно така.

# 534
  • София
Уа, не съм го гледала интервюто, но Гичка тепърва има още много да учи, ...

Гичка още на следващия ден след напускането при участието си в предаването „На кафе“ ясно заяви, че е научила някои неща от Ангелов, но има още много да учи в професията си. Освен това тя заяви, че не се вижда като гурме готвач .

Да, така каза, че има какво да учи. Ставаше въпрос за кухнята на ада, че за там тя си е казала "стига толкова". А не беше точно така.

Ами то явно нищо ново не се предлага за учене, а са го обърнали само на риалити шоу.

# 535
  • София
Имаше един момент, където викаше писна ми, тръгвам си, не мога повече.Но иначе пак си казва всичко, каквото мисли, не е интригантка, не извърта нещата.

# 536
  • Другата България
Определено е свестен човек, да.
А що се отнася до ученето - ами те това меню го въртят вече намсиколкоси дни, то и няма време за ново.

# 537
  • София
Интересно е какво правят през другото време, другите дни от седмицата.На нас ни дават примерно три дни и вечери, а другото време?Пак ли снимат?Или това, което гледаме за три вечери, те го снимат през цялата седмица?

# 538
Интересно е какво правят през другото време, другите дни от седмицата.На нас ни дават примерно три дни и вечери, а другото време?Пак ли снимат?Или това, което гледаме за три вечери, те го снимат през цялата седмица?

На ден снимат по 2 епизода до колкото знам.

# 539
Гичка каза така, защото бяха останали там само най-добрите и вече беше късно шефът тепърва да ги учи. Затова и нямаше какво да учи повече в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт