Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 287
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Русе
Нина се пренася вече и в училище. JoyJoy 

П.С. Не е мое

# 511
  • Испания
Нина се пренася вече и в училище. JoyJoy 

П.С. Не е мое

Не се пренася никъде. Има три предавания до финала.

# 512
Нина е много подходяща за този 😂😂😂

Скрит текст:

# 513
  • Испания

Скрит текст:

Във ФБ вече го похарчиха още снощи.

Скрит текст:
Виктор го е страх да я изгони. Не иска смъртни случаи във формата. НапраО му съчувствам.

От ФБ:

# 514
Пропуснала съм 😆 Ама и за двамата имам

# 515

Скрит текст:

Във ФБ вече го похарчиха още снощи.

Скрит текст:
Виктор го е страх да я изгони. Не иска смъртни случаи във формата. НапраО му съчувствам.

От ФБ:

Браво на сладурчето ми не и спестява нищо !

# 516
  • София
Ето го профила на Нина
Nina Malakova
Потребителско име: FBID100000005891953

Има седем мнения.
Някои са смесица от мнението на онзи на когото отговаря и нейното мнение - в едно.
Не знам на лични какво е писала, но от ужасното й поведение в предаването, очаквах да прочета много по-остри и злобни коментари. Тази жена, има невероятен ''талант'' да предизвиква отвращение и да настройва всички срещу себе си.

# 517
Ето го профила на Нина
Nina Malakova
Потребителско име: FBID100000005891953

Има седем мнения.
Някои са смесица от мнението на онзи на когото отговаря и нейното мнение - в едно.
Не знам на лични какво е писала, но от ужасното й поведение в предаването, очаквах да прочета много по-остри и злобни коментари. Тази жена, има невероятен ''талант'' да предизвиква отвращение и да настройва всички срещу себе си.
Дайте да ги запознаем с плевенската истеричка от "Смени жената" веднага ще си допаднат и двете еднакво злобни  тръгват след това да пишат на всеки , който се е изказал срещу тях .

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 22:47 от iris 40

# 518
https://www.youtube.com/watch?v=2e8mfPz18qE Поздрав за нашата "любимка "идеално и пасва тази песен .

# 519
  • До сърцето...
Ох, сетих за тая Нина от линковете. След Мастър шеф, беше започнала работа в едно заведение в квартала, азианска кухня (но не китайска). Реших да си поръчам, точно заради нея, защото и симпатизирах тогава. Първо чаках повече от очакваното (не помня точно, но поне 45 мин си откарах), едно от нещата от поръчката беше объркано (реших, че няма да се заяждам), но за съжаление хич не бяха вкусни и трите ястия (не ги и доядохме). Махнах с ръка, предположих, че може просто да не й е ден. Но не повторих, та не знам колко време е била главен готвач във въпросното заведение.
Не можах да я позная заради променият външен вид, много е напълняла.
Просто се чудя на самочувствието й!!

# 520
  • Испания
Пропуснала съм 😆 Ама и за двамата имам

Предлагам мой /по-ефикасен/ вариант, че твоето е слабичко.

# 521
Нинка може да бъде рекламно лице и на пластелин!

# 522
  • ГО
И на тигани със сърца Simple Smile

# 523
  • Другата България
 smile3516 Човек да не поработи, 'начи. Писали, писали, всичко сте казали, за мен не остана нищо. Но пък с кеф ви изчетох. Joy
И все пак - затвърждава се моето мнение, че Нина пластилина има  Joy отчайваща нужда от СМП. Само че трябва да смени лекаря - не ОПЛ, а по възможност психиатър. Това нейното си е диагноза и хич не ѝ е лесно. Не че я оправдавам, нали, но тя не си го иска жената, то отвътре си я кара. На моменти ми е жал за нея. Било режисура, сценарии? Глупости на търкалета, никакъв сценарии не е , това няма как да го изиграеш по сценарии ако ще и за всичките пари на света, който я е гледал в МШ, после чел тук в темата, получавал ЛС  Laughing от нея и т.н., и т.н., ще разбере за какво говоря. И вече и аз допускам, че има някакви чувства към Ангелов. Не знам дали е точно любов, но някаква фанатична привързаност и стремеж да е освен пластилин в ръцете му /срам, срам/, то и въздухът който диша, и водата, която пие, а явно и храната, която яде. smile3532 Допускам, че наистина е нещо като неин кумир в кулинарията, но с тази обсесия... Confused
И все пак - следващата изгонена ще е тя, всичко останало противоречи на здравата логика. newsm10
Иначе евала на Марто, сърцато момче, ама си му беше време.

# 524
Здравейте,
Някой знае ли къде се снима  предаването - в кой ресторант или в студио?

Общи условия

Активация на акаунт