Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 59 952
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Но едно трябва да се признае. Който и да спечели накрая, не знам дали ще го запомним, но Гичка - нивгаш.
Така си е.
А за работата, дано си намери нейното място.

# 196
Но едно трябва да се признае. Който и да спечели накрая, не знам дали ще го запомним, но Гичка - нивгаш.
Така си е.
Ще го намери....в Костинброд...нали и там хапват! Ведър човек като нея винаги се харесва! Simple Smile

# 197
  • София
Така си е.
Т.е. Гичка няма да я запомним. Simple Smile

# 198
Преди седмица Нина беше писала на децата си,че много ги обича и щяла да спечели, заради тях.Затова си мисля,че целия този цирк е бил направен за нея и , понеже снимките са свършили, тя пише така, защото знае,че печели.Пепел ми на устата, дано да не е истина.Но тези усмихнати емотикончета, дето слага на всякъде и ,че не се кара, като миналия път с всеки на лични, ми навяват тази мисъл.

Нищо няма да ме учуди вече. На страницата на предаването ми направи впечатление, че на всеки отрицателен коментар е цвъкнала нахилено човече. Не знам какво си мисли, че демонстрира, за мен е смешна.

# 199
  • София
Леле, писала съм "навсякъде" разделено, извинявам се, не съм забелязала. Embarassed

# 200
Така си е.
Напротив, точно обратното имам предвид, но сега като се вгледах по-внимателно в написаното от Хър, да излиза, че няма да я запомним 😁

# 201
Е, малко по- сложно си е формулирала мислите, но аз я разбрах.  И наистаина е така - като ми кажат хел'с китчън след финала ще го асоциирам с Гичка.

# 202
Е  така е, Гичето нивгаш няма да я забравим... Simple Smile

# 203
То е ясно че снимките са приключили, но финала дали няма да е на живо
Ох не ми намеквайте даже че тулупа Нина може да е спечелила.
Не искам да вярвам , че Ангелов ще сключи договор и ще вкара това нещо в ресторанта си.

# 204
Въобще не допускам вариант Нина да спечели. Мисля, че Виктор не я харесва особено.

# 205
Така си е.
Хах, точно обратното имах предвид, но така както съм го написала излиза, че няма да я запомним Laughing
Онова с царицата на мусаката даже и нея успя да жегне в сърцето. Милата...

Ангелов много грубо се отнася към Филип обаче. Все едни от рода: "льоьо", "ей са ще ти ударя един шамар", и не знам какво още.

# 206
Да и на мен ми е тъжно така да се държи с Филката....в крайна сметка неуважително ми е, все пак му е колега, има ресторант, доказал се е.....но вече ги нарича Шефс Wink

# 207
  • София
Нина пуснала снимка от ресторанта на шефа и отдолу пише

"Ресторант Chef's
Чийзкейк с домашно сладко от боровинки. Новото ни изкушение в менюто 💜"

И отдолу и пишат браво Нина??????Защо и пишат на Нина браво?

# 208
  • Другата България
Нина пуснала снимка от ресторанта на шефа и отдолу пише

"Ресторант Chef's
Чийзкейк с домашно сладко от боровинки. Новото ни изкушение в менюто 💜"

И отдолу и пишат браво Нина??????Защо и пишат на Нина браво?
newsm78 Thinking Не искам да гледам. Не искам да се ядосвам. Ако Нина а спечелила шоуто, спирам да гледам всякакви кулинарни шоута и моута с участие на Ангелов. Не искам да повярвам, че това е вярно, според мен е поредната провокация от страна на .....тази жена. Дано да е така.
Иначе - Гичето, очаквано поне за мен. Сега е ред на Марко. Вървят по сценарии, ама да не подценяват драгия зрител все пак. Ако ми остане време, ще гледам Гичка при Гала, ако някой има линк услужливо да даде...

# 209
Е, не! Ако Нина е спечелила, това е най-лошият възможен вариант за мен. Никой от останалите не ми е толкова неприятен. И Дани Спартак не харесвам, но той поне е добър кулинар.

Общи условия

Активация на акаунт