Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 6

• 60 325
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
И аз очаквах да си излезе снощи Нина, особено след критиките на Ангелов, но.....надявам се следващият път да си ходи вече. Направо не ми се мисли каква драма ще е Laughing

# 481
  • София
За огромно мое съжаление Нина играе по написан сценарий от продуцентите. Ако сте забелязали във всяко риалити си има строго определени типажи със строго определени роли. Нямам идея колко им плащат за участието в това шоу, ама който плаща той поръчва.

# 482
Цитат
Нямам идея колко им плащат за участието в това шоу, ама който плаща той поръчва.
В конкретния случай, колко трябва да се плати на един човек, за да падне толкова ниско. На мен ще ми е противно/унизително после да харча тези пари, камо ли да остана до Ангелов.

# 483
След участието в Мастер шеф и включването и в темата тук и във фейсбук ако не се лъжа, много се съмнявам поведението и да е сценарий, тя си е такава.

# 484
  • Испания
След участието в Мастер шеф и включването и в темата тук и във фейсбук ако не се лъжа, много се съмнявам поведението и да е сценарий, тя си е такава.

Абсолютно! Защо не "платиха" на друг? Че има сценарий, има. Ама на Ниновева ѝ идва отвътре да си хвърля сърцето в тигана.

# 485
  • Русе

Включвала се е в темата? И аз се съмнявам това да е по сценарий, особено във Фейсбук "присмивайки се" на всички, които пишат против нея. Обаче не я виждам тези дни да го е правила. То и с тези над 400 коментара сигурно време не й остава. Neutral Face

# 486
И аз се съмнявам това да е по сценарий, особено във Фейсбук "присмивайки се" на всички, които пишат против нея. Обаче не я виждам тези дни да го е правила. То и с тези над 400 коментара сигурно време не й остава.
Снощи се скъса да пуска ухилени човечета, обаче нямаше как да насмогне на всички коментари - имаше лавина от гневни постове.

# 487
  • ГО
Много напрегнато беше снощи.
Мартин е много доблестно момче! Смело, добродушно, усмихнато.
Вярно, не е интернационален готвач, класическа, българска кухня е стихията му, но все пак си мисля, че е по-можещ от Нина-кръвното.

# 488
Когато Божидар гостува в "На кафе", каза, че основно Мартин е готвил в общежитието. Явно не е толкова лош готвач, щом останалите участници са му се доверили да ги изхранва. Simple Smile
kama4e, да, той е силен в традиционната българска кухня. В неговата механа няма миди и скариди. Simple Smile

# 489
Вероятно и останалите а по-мързеливи, личи му че кипи от енергия.

# 490

Включвала се е в темата? И аз се съмнявам това да е по сценарий, особено във Фейсбук "присмивайки се" на всички, които пишат против нея. Обаче не я виждам тези дни да го е правила. То и с тези над 400 коментара сигурно време не й остава. Neutral Face
В темата за Мастер шеф, миналият сезон, когато участваше.

# 491
  • София
на всички са им платили да правят това, което им се каже или да нямат рекламации, че са ги изкарали нещо не съвсем както са.  В момента, в който са подписали, вече са си сложили главата в торбата.  Нямат власт над продуценти и сценаристи какъв монтаж ще направят и в каква светлина ще е героят.

# 492
Със или без сценарий Нина е себе си. Колкото и добър актьор да си, няма как поне на моменти да не личи, че си в роля. При нея злобата и лицемерието са неподправени и се леят на талази.

# 493
На всички е ясно, че има сценарий, обаче помня злобата, която лееше тук Нина. Айде не  се опитвайте да я оневините. Не е читав човек. И едва ли някой би желал да е в екип с нея.

# 494
  • София, България
Момичета, не съм баш по темата, но ми стана супер любопитно да видя Нина как се е вихрила във форума когато са излъчвали МШ, но не мога да открия темата, избощо темите от сезон 1. Можел и малко помощ?

Общи условия

Активация на акаунт