Халит Ергенч и Бергюзар Корел, "Ти си моята родина" - тема 23

• 67 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 675

Къванч също е висок. Grinning

# 676
Само първият от поста на  Mydream  не ми е познат, или не се сещам...

Енгин Алтан висок ли е, аз само в "Като облак съм го гледала"

О, Къванч, да, той е светъл, а Берг черноока, бомба Heart Eyes

# 677
Не знам дали нашите хора са още в Чешме, но ще ви потопя с няколко снимки в това цветно, красиво място.  cheers

# 678
Първият е Толгахан Сайъшман.
Те бяха двойка в игрален филм с Берг. Много добре им се получи. Поне на мен ми харесаха.

Какви ще са ролите им и каква ще е историята ми е много по- интересно от това, кои ще са партньорите на Берг и Халит. Когото и да определят продуцентите и режисьорите, предварително не бих нито се радвала, нито бих имала възражения, не и преди да съм изгледала поне първите три серии. Някои на снимка изглеждат добре, но после се вижда, че пред камерата няма взаимност и добра енергия.

# 679
Цитат
Първият е Толгахан Сайъшман.
Те бяха двойка в игрален филм с Берг. Много добре им се получи. Поне на мен ми харесаха.

Сетих се , мерси Grinning

Няма значение колко напред във времето ще има нови проекти, хубаво се получи да имаме теми за разговор, докато чакаме новинки от Халит и Берг Grinning

# 680
По принцип повтарянето на екранната двойка е рисковано.
Без да искат дори, зрителите тръгват с някаква нагласа и очаквания.
Ако един "дует" се е получил при даден сценарий, няма гаранция за другия проект...
Да не говорим, че съзнателно или не - сравняваш.
Но, нищо не е същото. То и няма как да се повтори. Особено от разстоянието на времето.

И Варна е много права, историята, ако не става - каквото и да правят актьорите, колкото и талантливи да са, публиката не е глупава. Прикачва се на друг влак.

Истината е, че все още е много рано, но пък, както вече съм писала и преди, като се има предвид, че Халит знае за проектът, в който ще участва най-малко 1 година по-рано.... Laughing Laughing

Този  път си мисля, че той по-рано ще се върне на екран. Звездите ми го говорят.

# 681

Кенан игра любовна роля, ама беше на 40.  Joy Joy Joy Ще видим по-нататък как ще е.
Въх, направо нагазих в дълбоки води, сега очаквам всякакви реакции  newsm43 rotfImao rotfImao

Joy Joy Joy

Душко,  Heart Eyes що си под стола, бе, я излизай  Hug Hug Ази не съм като оная чужденка с разваления български дето като не й харесва нещо слиза да ръкомаха с пръст  Naughty  Joy Joy

А пък батЮ нЪл знаеш, че е адам,  айретен минаре гиби  Laughing Laughing Laughing и няма начин, да няма начин, ако ще й ням патоанатом да го играе пак ще ни убеди в любовта си, пък било тя и да е само любов към професията   hahaha hahaha hahaha

Привет на всички  Hug Hug Hug Баш ми е драго кът ви прочета  bouquet

По темата на деня  Laughing и друг път съм го казвала актьори, чифтета, сценарии, продукции, по-по-най, пози-рози... няма формула за успех.   Peace Peace Късмет му е майката- късмет, ако го имат "ще ги блъсне линейка"  Wink Laughing Laughing Laughing

# 682
Берги е споделяла в интервюта, че иска да участва в театрални постановки.

Контакта на живо с публиката е нещо много различно от това което правят

и това можа да я провокира да пробва.

# 683
Кенан  може да е партньор на Берги, а Синемчето на Халит бей. Joy

# 684

Кенан игра любовна роля, ама беше на 40.  Joy Joy Joy Ще видим по-нататък как ще е.
Въх, направо нагазих в дълбоки води, сега очаквам всякакви реакции  newsm43 rotfImao rotfImao

Joy Joy Joy

Душко,  Heart Eyes що си под стола, бе, я излизай  Hug Hug Ази не съм като оная чужденка с разваления български дето като не й харесва нещо слиза да ръкомаха с пръст  Naughty  Joy Joy

А пък батЮ нЪл знаеш, че е адам,  айретен минаре гиби  Laughing Laughing Laughing и няма начин, да няма начин, ако ще й ням патоанатом да го играе пак ще ни убеди в любовта си, пък било тя и да е само любов към професията   hahaha hahaha hahaha

Привет на всички  Hug Hug Hug Баш ми е драго кът ви прочета  bouquet

По темата на деня  Laughing и друг път съм го казвала актьори, чифтета, сценарии, продукции, по-по-най, пози-рози... няма формула за успех.   Peace Peace Късмет му е майката- късмет, ако го имат "ще ги блъсне линейка"  Wink Laughing Laughing Laughing

Ех, идвай, бе човек! Обаждай се, говори, смей се, пиши веселби, щото по-лесно се диша с весели хора, и в реала, и във виртуала!!!! Hug Hug Hug

Та....за линейката си много права! ХаДи! Да имат късмет всички, дето ги обичаме!  Hug Hug

От едни хубави времена, Галенце, рожден ден на твоЙто  Joy Joy Joy Сунето  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 22:31 от Mydream

# 685
Кенан  може да е партньор на Берги, а Синемчето на Халит бей. Joy

😂😂

Съвсем ще се ошашавят четиримата.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 22:38 от varna_2

# 686
Кенан  може да е партньор на Берги, а Синемчето на Халит бей. Joy

Joy Joy Joy

# 687
Кенан  може да е партньор на Берги, а Синемчето на Халит бей. Joy

😂😂

Съвсем ще се ошашявят четиримата.

Joy Joy Joy Joy

Да знаете, че половината от комбинацията някой ден може да се случи, вариантите са няколко....Ха познайте ги!
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 688
Цитат

Да знаете, че половината от комбинацията някой ден може да се случи, вариантите са няколко....Ха познайте ги!

Кенан и Халит.

Хахахаха

# 689
Добро утро!

Следя един профил в ИГ, където пускат клипчета от "1001 нощ".
Вчера си ги гледах и ми беше толкова хубаво.  Heart Eyes Heart Eyes

Хюля наистина е в Америка.

Колата на Зейнеб.
И тя боркиня за правата на животните като Берг.  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт