Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 299
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
За 7лв си купих тези неща днес 😊:
Скрит текст:
това във всички Лили-та ли е?

# 616
във всички, но продуктите като цяло вече са /почти/ изчерпани или поне това е впечатлението ми от магазините, в които влизах

аз взех тези, другите, които исках, не намерих

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 08:32 от bubanka

# 617
Някой има ли отзиви от нощните кремове на Жая с жасмин (единия) и с лифтинг ефект (другия)?

# 618
  • Варна
RelaxedМного съм доволна от Икаров - антицелулитно масло, масло против стрии и то за 10 лв. Relaxed

# 619
Маслото за предпазване или за заличаване на стрии го ползвате?

# 620
  • Варна
Маслото за предпазване или за заличаване на стрии го ползвате?

За предпазване Wink

# 621
Някой има ли отзиви от нощните кремове на Жая с жасмин (единия) и с лифтинг ефект (другия)?

За ефекта незнам,но продуктите на Жая са пълни с много вредни вещества.Frowning1

# 622
Аз виждам, че има много доволни от интимния им гел, но при мен предизвика парене и замина набързо.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 08:49 от Poliiii

# 623
Какво необичайно вредно са им сложили, не съм ходила да ги гледам още? Попитаха ме за препоръка, а аз как да препоръчам, като дори състава на Биодерма и подобни не харесвам...

# 624
Какво необичайно вредно са им сложили, не съм ходила да ги гледам още? Попитаха ме за препоръка, а аз как да препоръчам, като дори състава на Биодерма и подобни не харесвам...
Мисля,че са тези кремовете.Доста червено има,а бях чела,че дори ако има 1червено даже да не се купува,рано или късно тези вредни вещества изплуват отнякъде като болест. .. На Биодерма също някои неща са с лош състав,но има и изчистени.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 23:50 от Не се сърди, човече

# 625
Още един сайт за проверка на съставите
http://ewg.org

# 626
Още един сайт за проверка на съставите
http://www.cosdna.com
Да,точно този ползвам и аз,другия кой беше...?

# 627
Коригирах се.

# 628
Много ви благодаря Flowers Hibiscus, ще погледна какво излиза в червено, много ми е интересно. Лошото е, че единственият крем, от който аз лично направих първоначална реакция, е немски биокрем, купен от Зоя, с много чист състав и вече не знам какво да мисля за тези състави. На химически не съм реагирала. Макар че то е различно - вид алергична проява или натрупване на химия.

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 23:18 от soul81

# 629
Напълно възможни и дори често срещани са алергични реакции към натурални суровини, особено етерични масла, алое и пр. Така че безвредност и ниска степен на алергенност не са синоними. Съставите се гледат заради цялостното влияние на продуктите върху здравето, а към какво ще направим алергия никой не може да предвиди. Естествено доказани дразнители трябва да се избягват. Някои съставки имат по-висок алергизиращ рейтинг от други.

Общи условия

Активация на акаунт