Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 488
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • offshore & overseas
Иначе любим ми стана жълтият лосион на шведската марка Barnängen (за суха и много суха кожа). Купих си го, когато беше намален, а сега, на тези цени, май и той не е за тази тема. Но иначе е много лек и ухае, ммм - божествено (с уговорката, че на вкус и мирис приятели няма все пак) и трайно (не е нужно да се парфюмирам ако се намажа с него след баня (а и без да съм се къпала също).
Това със жълтите надписи или това в жълтата опаковка имаш предвид. Трябва ми лосион за много суха кожа, лятото е кошмар просто. По дънките и ако съм с тъмна блуза остават прашинки от белеща се кожа. И ексфолирам и мажа, но положението е такова. Постоянно търся нещо, наистина хидратиращо.
https://remedium.bg/search.html?phrase=Barn%C3%A4ngen
Имам предвид лосиона. Другото е олио (или душ-гел). Олиото сигурно също е хубаво (душ-гелът също, предполагам), но аз не съм го тествала още. Пробвай го, ще ти хареса! То е точно за много суха кожа.

# 421
Благодаря много! Питах, защото е в бяла опаковка с жълти надписи, а другото е изцяло в жълта опаковка, за да не объркам.

# 422
Ей,не са го развалили този серум за отслабване.Доволна съм!

Е това вече беше хвърлена бомба, има ли жена да не се изкуши след такова изказване Laughing

# 423
  • offshore & overseas
Ей,не са го развалили този серум за отслабване.Доволна съм!
...
Е това вече беше хвърлена бомба, има ли жена да не се изкуши след такова изказване Laughing
JoyJoyJoy

# 424
Дами,тази къна в какво да я смеся с вода.Казаха ми,че в тенджера не се давало.А в порцелан?

Някакъв буркан може да използваш.

Някой ползвал ли е този шампоан на Корес:
http://www.korres.bg/product/1

Гледам, че и по аптеките (реалните) е около 19 лева, а в някаква аптека, която май е гръцка, го има 2 броя за 15.50 лв.:
https://www.apteka24.gr/%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1 … D0%BB-detail.html

Не ми се иска да взимам 2 броя, ако не е хубав, ама то и 1 брой пак толкова ще ми излезе, но поне няма да се занимавам с поръчки.

Каквото съм ползвала тяхно е страхотно. В Гърция цените не са толкова високи, в България са завишени, затова в гръцката аптека са по-евтини. Вземай, няма да съжаляваш.

# 425
Здравейте! Имате ли мнение за това олио за тяло за след епилация?

# 426
  • offshore & overseas
За олиото не, но кремът за забавяне растежа на космите определено не върши работа. Не и за забавяне. Иначе като овлажняващ лосион е ок.

Пяната също си купих, но за мен е малко рядка. Ще си я доизползвам, но едва ли ще повторя.

# 427
Имаше един лосион за забавяне на растежа на космите - или на Орифлейм, или на Ейвън беше, при мен имаше ефект, но пък не ми омазняваше кожата достатъчно.

Аделинда, интимен гел на Корес ползвала ли си, че гледам, че и за него има оферта 2 броя за 15 лева - т.е. идва на цената на Лактацид и подобните му.

# 428
Мяуче, искам да ти кажа, че си купих лосиона Barnangen. Имаме Лили в квартала и ме питаха имам ли бележка за 30% намаление на продуктите на марката, но от къде да имам и си го взех на редовната цена. Пробвах го на ръцете. Първо ми хареса, че е лека консистенция, такава полу течна, бързо се втрива и наистина оставя кожата мека, и много добре овлажнена. Не съм очарована от аромата, но пък не е силен и ще го понеса. Мисля, че ще направи това, което обещава и за което ти го похвали. Още веднъж ти благодаря!

# 429

Аделинда, интимен гел на Корес ползвала ли си, че гледам, че и за него има оферта 2 броя за 15 лева - т.е. идва на цената на Лактацид и подобните му.
Само крем за лице съм ползвала но съм във възхита от марката. Гръцка, билкова, само в аптеките ги продават. 5-10 евро съм ги вземала. Верно беше преди години, но тук са по 40-50 лв. Купувай според мен. Крем за лице с роза имаха някакъв, пробвах се отворя с телефона но не намерих, намираш ли оферта някаква ?

# 430
Само крем за лице съм ползвала но съм във възхита от марката. Гръцка, билкова, само в аптеките ги продават. 5-10 евро съм ги вземала. Верно беше преди години, но тук са по 40-50 лв. Купувай според мен. Крем за лице с роза имаха някакъв, пробвах се отворя с телефона но не намерих, намираш ли оферта някаква ?

Да не е този?
https://www.apteka24.gr/%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1 … D0%BB-detail.html

# 431

Да не е този?
😘 да

# 432
За олиото не, но кремът за забавяне растежа на космите определено не върши работа. Не и за забавяне. Иначе като овлажняващ лосион е ок.

Благодаря за отговора Flowers Hibiscus . А някой да го е ползвал олиото??

# 433
Лосиона за отслабване на Евелин дали има противопоказания при кърмещи? Имам останали килограми точно в областта на ханша и горната част на бедрата и се чудех дали мога да го ползвам?

# 434
На опаковката нищо не пише,но предвид това,че съдържа кофеин,май няма да може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт