Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Това олио на Avon и аз го имах, и го хвърлих почти неизползвано.

На планет спа или skin so soft

Skin so soft. На Planet spa имах суфлета за тяло, не бяха уау, но си ги измазах.

# 496
На Perfect с карамел. Мирише уникално, а блясъка се задържа до другия ден!
Никога не съм виждала продукти от този тип с марка Perfect, освен лаковете за нокти. Къде се продават?

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 20:58 от Jelly Bean

# 497
Ароматът на жасмин е много специфичен, не на всеки би се харесал. Имам жасминов чай - няма пиене това нещо.

# 498
Жасминът е точно от групата "бели цветя" и аз малко се стряскам от споменаването на жасминов аромат, защото може да е в тази форма, която ми докарва гадене от миризмата му (да не кажа, че повечето аромати с жасмин са ми неприятни вече). Та като чуя "с аромат на жасмин% съм предубедена, че по-вероятно е да не ми хареса.

# 499
Аз зелен чай с жасмин обожавам, но козметиката с аромат на жасмин, която съм пробвала, ми мирише различно.

# 500
Perfect съм ги виждала на много места, вкл. в големи супермаркети. Мисля, че в Ремедиум последно ги гледах, бяха на промоция. Подреждат ги на най-ниските рафтове.

# 501
# 502
Да ми предложите някакъв не скъп лосион или олио за тяло с бляскави частици? Днес ми донесоха едно олио на Planet spa AVON, което си поръчах, но ароматът ме ужасява и ще го подаря на приятелка. Силно мирише на бели цветя, които тя обожава, а аз трудно понасям. Нещо като Alien парфюма. А аз и него не харесвам
На LAURA VANDINI със смокиня-пише PEARL отпред има златни частици,но не са вулгарни,ако ме разбираш Simple Smile
От години ми е любимо.
Взимам го от ДМ,има го и в лавките за козметика Simple Smile

# 503
Ами аз не искам частички като люспи на русалка, а нещо съвсем фино. Ще го потърся, благодаря!

# 504
  • В къЩи.
Жасминът е точно от групата "бели цветя" и аз малко се стряскам от споменаването на жасминов аромат, защото може да е в тази форма, която ми докарва гадене от миризмата му (да не кажа, че повечето аромати с жасмин са ми неприятни вече). Та като чуя "с аромат на жасмин% съм предубедена, че по-вероятно е да не ми хареса.

И аз съм така-видя ли жасмин,бягам като Дявол от тамян. Laughing
Надушвам го от километри. Sick

Но пък  другите "бели цветя" харесвам.

# 505
На Perfect с карамел. Мирише уникално, а блясъка се задържа до другия ден!
Никога не съм виждала пподукти от този тип с марка Perfect, освен лаковете за нокти. Къде се продават?
Само в Елитис съм виждала, но може и на други места да има.

# 506
  • Sofia
Да питам, ако някой е ползвал серума за лице на Агива с маслиново масло или роза, каква му е консистенцията. Лятото като се затопли кожата ми се омазнява и ми се иска нещо по-воднисто.

Аз в момента ползвам този с маслина. Доста е воднист, харесва ми много, но аз съм със суха кожа и ми я оставя доста сочна, не знам дали за мазна ще е удачен  newsm78

# 507
  • Deutschland
Репейно олио за коса от ДМ ( 1.85€), подходящо за много суха коса, за разплитане на заплетена коса, за косопад ( а, дано). От вчера слагам по краищата на косата само, за да не се накъдрят постоянно ( мразя това) и да не ги усещам сухи. Засега се справя добре.

# 508
Аз обожавам лосионите на Ейвън, които са от порядъка на 3 лв и с избор откъм аромати. Много харесвам този с боровинка и орхидея.

# 509
  • Пловдив
Да питам, ако някой е ползвал серума за лице на Агива с маслиново масло или роза, каква му е консистенцията. Лятото като се затопли кожата ми се омазнява и ми се иска нещо по-воднисто.

Аз в момента ползвам този с маслина. Доста е воднист, харесва ми много, но аз съм със суха кожа и ми я оставя доста сочна, не знам дали за мазна ще е удачен  newsm78

cutesmallcat, от къде купуваш серума на Агива? Преди няколко дни го търсих, но не го намерих в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт