Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Крем с отблясъци аз ползвам на Севънтийн, имат няколко аромата на известни парфюми. Аз си взех Келвин Клайн Еуфория, е няма толкова силен и траен аромат. Към 17 лв, аз дебнах промоция и го взех към 13–14 лв., но не беше скоро. Голяма разфасовка е, с помпичка отгоре и смятам, че е икономичен и си заслужава. Някой беше споменал за него преди.
Някой от тези ли е?
http://www.ivis.bg/%D0%BB%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D … %D0%BE/seventeen/

# 601
Jelly Bean, това са да. Моя е синия вариант. Другите не си спомням на кои парфюми отговарят. Гледай каква добра цена са тук Blush

# 602
Минавам само да споделя, че за 2 лв и нещо (намален) си взех споменатия шайн лосион за тяло. С някакъв плодов аромат е, което въобще не ми допада, но по-важното е това, заради което го взех - няма нииито една блескулка! Ама нито една! Затова пък мириша на евтин мармалад от тоя в кофите по едно кило... Не си го купувайте!
https://www.dm.de/balea-bodysorbet-golden-shine-p4010355492807.html

Аз от моя блестя като елхичка Joy ароматът не ми допада определено, но има доста блестящи частички, даже по дланите едвам ги измих след нанасянето

# 603
  • София
Минавам само да споделя, че за 2 лв и нещо (намален) си взех споменатия шайн лосион за тяло. С някакъв плодов аромат е, което въобще не ми допада, но по-важното е това, заради което го взех - няма нииито една блескулка! Ама нито една! Затова пък мириша на евтин мармалад от тоя в кофите по едно кило... Не си го купувайте!
https://www.dm.de/balea-bodysorbet-golden-shine-p4010355492807.html

Аз от моя блестя като елхичка Joy ароматът не ми допада определено, но има доста блестящи частички, даже по дланите едвам ги измих след нанасянето
И аз днес си взех такъв, блести доста дискретно, харесва ми; ароматът в началото ми идва прекалено агресивен, но  след време става приятен; като цяло съм доволна.

# 604
Защото го нямаше! Голям ДМ в мол, не намерих нищо на марката, накрая питах една и тя каза, че не продават техни неща. Ако ми кажеш къде го има, ще си взема. Вчера погледнах, че и по сайтовете не се предлага вече този лосион.

Tweety1993, често не слушам аз... И от главата си патя! За всичко.
Ако в твоя град има Елитис го посети. И Лаура Вандини има и Перфект, за който ти споменах.

# 605
Скрит текст:
Защото го нямаше! Голям ДМ в мол, не намерих нищо на марката, накрая питах една и тя каза, че не продават техни неща. Ако ми кажеш къде го има, ще си взема. Вчера погледнах, че и по сайтовете не се предлага вече този лосион.

Ако в твоя град има Елитис го посети. И Лаура Вандини има и Перфект, за който ти споменах.
Има, ама е такава цигания там... Добре, добре, ще се прежаля и ще отида, хах.

# 606
Скрит текст:

Има, ама е такава цигания там... Добре, добре, ще се прежаля и ще отида, хах.
Защо? Къде живееш? Отиди, заслужава си! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 607
Точно в петък една приятелка дойде на гости и ми донесе спрейче на Ейвън с блестящи частици. Напръсках се на ръката,доста дискретно и приятно блести. Ако искате ще го снимам,че не знам нито цена,нито нищо.
Донесе и крем против целулит,пак на Ейвън,мажа корема,дупето и ханЧа,но не очаквам чудо. 😂
Тя е била представител и не знам на какви цени са,но ще си ги ползвам с кеф. 🙈🤗

# 608
  • Бургас
Аз пробвах новата серия на Балеа с алое-серумът и околоочният са много хубави.И са за смешни пари в момента.

# 609
Аз съм доволна от лосиона на балеа с частиците.

Някой ползва ли нещо от новата серия на Балеа?

https://cdn02.dm-static.com/images/cz_mcr/c1169834/410x410/1522934192000/bild.jpg

Аз съм хвърлила око на маската,но не бях обърнала внимание,че е за руса коса. Thinking
Не знам,чудя се какъв ли може да е ефекта,защото съм с тъмна. Grinning

# 610
  • Пловдив
Аз пробвах новата серия на Балеа с алое-серумът и околоочният са много хубави.И са за смешни пари в момента.
Може ли линк или снимка от Интернет? Тъкмо мисля утре да огледам за някакъв балейски крем.

# 611
  • Deutschland

https://cdn02.dm-static.com/images/cz_mcr/c1169834/410x410/1522934192000/bild.jpg

Аз съм хвърлила око на маската,но не бях обърнала внимание,че е за руса коса. Thinking

Тази серия не е на Балеа мисля 🤔. Аз си взех repair шампоана в мини версия и мислех да пиша тук, но се сетих, че може да го няма в Бг. Много съм доволна, хидратира ми косата, не стои суха и накъдрена и то без да ползвам маска/ балсам след него. Взех и мини на прехваления Plantur с кофеин, заплита ми косата, изсушава я, изобщо пълен боклук.

# 612
  • Бургас

Моя е снимката, доволна съм и от Балеа мед ,от нощния крем.На мен ми прилича на кремовете на Авен.

# 613
  • Пловдив

Тази серия не е на Балеа мисля 🤔. Аз си взех repair шампоана в мини версия и мислех да пиша тук, но се сетих, че може да го няма в Бг. Много съм доволна, хидратира ми косата, не стои суха и накъдрена и то без да ползвам маска/ балсам след него. Взех и мини на прехваления Plantur с кофеин, заплита ми косата, изсушава я, изобщо пълен боклук.

Да, тези не са Балеа. Има ги отскоро в България. В момента цялата серия е с -15%, ако се ползва мобилното приложение. Ако някой може да обясни как става?

mariqivanova799, много благодаря за снимката и инфото! Днес ще ги разгледам тези кремове.

# 614

Аз имам шампоана ангел блонд,перфектно се справи с накъсването на косата,ще го сравня с професионалния лореал за 17лв който не успя да спре накъсването Simple Smile Жълтата серия е за руса/изрусена накъсваща се коса,лилавата е силвър блонд не я купувам защото не искам матиране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт