Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 75 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Определено много интересен сайт. Simple Smile Продукти на Шисейдо, сред които има серуми, струващи 400 лв. за 30 мл и се води доста висок клас, не са с чист състав. Simple Smile

# 631
Високата цена по никакъв начин не гарантира безвреден състав или ефективност. Например сенки на Chanel за 110лв са със сходен състав с дрогерийни за 15лв и с по-вреден от био сенки за 40-50лв.

# 632
Определено много интересен сайт. Simple Smile Продукти на Шисейдо, сред които има серуми, струващи 400 лв. за 30 мл и се води доста висок клас, не са с чист състав. Simple Smile
Да,не всеки скъп продукт е качествен.Confused Само си пръскаме паричките и се самозалъгваме,че имат чист състав.😃

# 633
При луксозните марки се плаща предимно за име, опаковка и реклама, а съставът обикновено е старателно избягвана тема. Също така са правени експерименти и е установено, че ако са ни казали, че нещо е скъпо и луксозно, то ни изглежда по-ефективно и приятно за сетивата.

# 634
Обаче виждам, че с риск 9 дават ретинол. А това е съставка, една от най-силните, за борба с вече оформени бръчки. При който и дерматолог да отидете, това ще назначи за такъв проблем. Другото е инвазивни процедури - филъри, ботокс, лифтинг... Simple Smile Утре ще чета още, доста интересни сайтове, благодаря ви отново. Интересно ми е и по какъв начин са оценени рисковите съставки.

При медицинските и луксозните линии, които аз съм ползвала, много старателно ми обясняват за активните съставки или новите формули. Обаче като погледне човек пълния списък на състава, лошо може да му стане. Разбира се, винаги ме гледат странно в такъв случай, понеже ако не харесвам най-високия клас козметика, предполага се, че аз не съм в ред. Smiley

# 635
Най-висок риск от какво - алергия, интоксикация, натрупване, увреждания на ЕС? Ретинил палмитатът и токоферил ацетатът като синтетични витамини от години се считат за токсични. Можете да не харесвате каквото пожелаете, а другите да предполагат каквото искат.

# 636
Високият клас козметика обикновено по състав е пълен боклук. Спорих до скоро с една госпожица за кремовете за изсветляване на пигментни петна, като се опитха да й обясня, че заличаването им може в дългосрочен план да е токсично. EWG постоянно пускат нова информация за американския пазар и какви гадости са открити дори в бебешката козметика. Отскоро гледам състави и се опитвам да науча какво да избягвам, но ако се ориентира човек натам, избора става доста по- ограничен

# 637
Днес минавах през ДМ и се сдобих с пяна за ръце на Балеа, както и с душ пяна. Пяната за ръце ми е много приятна, мирише на каксче и омекотява ръцете доста добре. Душ пяната в къщи видях, че е с аромат на фрезия и жасмин, та май се минах. Не обичам цветни миризми, но пък за лятото се надявам да е приятна. И си взех много красив златист лак за нокти на Мис Спорти. Струва 2,40 и съхне за минута. Ядосах се, че в рекламата имаше един одеколон но Джакомо, това е марка която много харесвам. Но нямаха тестер. Не виждам кой ще си купи за 50 лв. парфюм, който не знае как мирише.

# 638
  • на дъното
Много добро кремче:ok_hand: омекотява и освежава
Ползвам около седмица в комбинация с тренировки виждам ефект (доста е мазен)

# 639
Каква е тази пяна за ръце?

# 640
  • Deutschland
Това е пяната за ръце на Балеа, която ухае на кексче

# 641
  • София, България
И аз я имам тази пяна за ръце. Наистина мирише много хубаво, обаче омекотява ръцете за 5 минути и после все едно нищо не е било, поне при мен е така.
Имаше и още един аромат на тази пяна аз като купувах моята и миришеше пак на нещо сладко - бонбони мисля...

# 642
  • Sofia
Душ пяната в къщи видях, че е с аромат на фрезия и жасмин

Коя е тази пяна? Че, като чуя фрезия и жасмин и съм, като бик на червено  Mr. Green

# 643
За първи път чувам за такъв продукт пяна за ръце Joy но съм впечатлена и ще скокна до дм да си взема. Миналата година на морето ползвах душ пяната на Нивеа, много дълготраен аромат и нежна текстура, тъкмо за изгоряла кожа след плажа. Сега гледам и Дав май са пуснали душ-пяна. Каква цена е пяната за ръце?

# 644
Каква цена е пяната за ръце?
2,39 лв.

Общи условия

Активация на акаунт