Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 47

• 74 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Лактацид е много добра марка. Продуктите са качествени. Заслужава си покупката!  Peace
Точно Лактацида такава гъбична инфекция ми направи, че голям зор видях докато я излекувам. Така че хайде тези общите знаменатели да ги спестим.
П. С. Нищо заяждащо не казвам и не целя, просто друга гледна точка.

# 661
Мяуче, преди време пробвах рол-ончето на Рубелла - трябваше ми точно за освежаване и против тъмни сенки и пр. Нещо не ми подейства добре, започваше да ми дразни кожата и очите. Аз от време на време слагам обикновен околочен на Българска роза. Не виждам никаква разлика, освен през зимата, когато кожата там наистина изсъхва и си трябва по-сериозно подхранване.

# 662
  • София
От доста дълго време ползвам Лактацид и нямам никакви проблеми.

# 663
[video][Много се радвам, като цяло лекарите ми казаха, че като цяло в тая зона е излишно премиването с неща, заради агресивните съставки. Но всяка решава индивидуално
😊

# 664
Все ми пресушават измивните за лице, кожата ми е неприятно "опъната".
Мога да ти препоръчам това

# 665
Poliiii, моля, сподели какво му е общото действие. Подходящ ли е за смесена кожа и при чести раздразнения?

# 666
Да, моята кожа е смесена. След измиване си усещам лицето изключително свежо и почистено, кожата е хидратирана, спокойно мога и да не нанасям крем. За раздразнения не мога да кажа.
Иначе много ми напомня на един измивен на Нивеа от преди сто години-беше с едни розови частици, не знам помни ли го някой.

# 667
Много се радвам, като цяло лекарите ми казаха, че като цяло в тая зона е излишно премиването с неща, заради агресивните съставки. Но всяка решава индивидуално
😊
И на мен всички гинеколози и дерматолози са ми забранявали категорично интимните гелове, независимо дали имам или нямам проблем.

# 668
  • offshore & overseas
Много се радвам, като цяло лекарите ми казаха, че като цяло в тая зона е излишно премиването с неща, заради агресивните съставки. Но всяка решава индивидуално
😊
И на мен всички гинеколози и дерматолози са ми забранявали категорично интимните гелове, независимо дали имам или нямам проблем.
Е, то може би е индивидуално, но наш близък уролог ги препоръчва горещо дори и за мъже и деца. Но не става дума за силните гелове, какъвто според мен е Лактацид, ами за меките измивни продукти, какъвто е Lycia (и може би тeзи на Ziaja).

# 669
Аз изобщо не си представям как интимен гел (сапун!) ще ми предизвика гъбички! Да не говорим, че интимните гелове са за външно измиване, а гъбките не никнат отвън, все пак.

# 670
  • Варна
С други думи, тази пяна за ръце е по-скъп вариант на сапун Dove, който определено не изсушава дори и моята суха кожа и има също много приятен аромат, особено този с мароканското арганово масло, така ли излиза? 
Ами не, това си е крем за ръце под формата на пяна.Не е измивен продукт.

# 671
Не са ми казвали, че е индивидуално към мен относно интимните гелове, а като принципна препоръка. Изобщо не става въпрос за гъбична или бактериална инфекция, а за кожата в тази зона, че нямала нужда от тази химия и по-скоро можело да предизвика дразнене, а ако вече има такова, геловете са първият заподозрян.
Ами не, това си е крем за ръце под формата на пяна.Не е измивен продукт.
О, благодаря, не знаех, че е крем.

# 672
  • Варна

Продукт за лице ли е? С блещукащи частички как ли ще е?

# 673
😊

И на мен, точно прехваленият Лактацид ми докарва течение буквално на следващия ден. Един друг от ДМ, забравих марката - също. Решила съм да опитам с тези, които ги водят по-щадящи, напред Ивчето препоръча някакъв от аптека, Або Фарма май беше, ще го видя.

# 674
На мен ми понася Лактацид, а съм с чувствителна кожа. Не ми премива, но сапуните определено да. Rolling Eyes Според мен не е силен, нито агресивен - съвсем нормален добре балансиран продукт. 

Общи условия

Активация на акаунт