''Гледаната'' жена

• 56 857
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 540
Ако не си детегледачка на децата си, готвач в дома си, винаги може да си писател в женски форум.

# 541
Ааа моля, моля, без сексизъм. Grinning
И мойто е момиченце, ама не е кротко.
Иначе също си измисляше игри на плажа. Обикновено включваха изсипване на пясък в очите, дърпане на играчките на другите деца, писъци, неизлизане от водата.
Все приятни и забавни неща...

# 542
"Ти обичаш ли го този мъж, живееш ли с него защото те прави щастлива, или имаш за цел да си изиграеш картите, пък който ще да го взема след това."

Най-вероятно живеем заедно, щото сме уникални изроди и друг няма да ни вземе:)

Likeadream, не съм сексист, но спрямо първото ми момче, сега ми се виждат невероятно кротки. Сега, погледнато назад, виждам, че съм имала от буйния, невероятно издръжлив и енергичен тип деца. Това чудо няма умора, може да не спи, а сега вече ходи наравно с големите туристи. Обратно, средната ми девойчица се изморява от 2 часа разходка, а ако има прекалено нови неща, се превъзбужда и още сънува кошмари. Та така, пробвали сме да им правим интересното и после избръмчават. Както казах, не е до липса на пари.

# 543
  • На топло в неговото сърце.
Откога да си гледаш децата се таксува като гледана жена.
Ми то по тоз критерий ,всички сме глезани! Sweat Smile

# 544
  • MI
Само майките на вече големи деца, които са били много буйни в пубертета могат да кажат кое е по-лесно да опазиш - двегодишно или тийнейджър. Тези, с които съм говорила, са единодушни че с малко дете е по-лесно, но само времето може да покаже.

Това с изиграването на картите съм го пропуснала - мноооого грубо изказване. Дано не чете този човек във форума, отвратително унизителни за него са някои постове на Сирена.

# 545
  • Куциндрел
Задръж си дъха дотогава и виж какво ще съм измислила. То ако е хубаво и интересно, няма да го пропусна - но ако не е наистина хубаво, а само лъскаво и "така правят хората" и ако не ми е наистина интересно, за какво ми е?
Ама ти се стремиш да правят каквото правят хората и се влияеш от това какво ще кажат хората.
Да сдържам или не - ти сама си пишеш до къде си стигнала в идеите си, повечето, от които са крадени от някъде.

# 546
На груби въпроси давам груби отговори. Ми това е, целта ни един към друг е изцяло комерсиална - заплождане, кинти, постижения. Скучни гадняри сме станали:)

Просто вече ми е супер досадно като се стигне до въпросите от типа "какъв е твоят план Б, когато те напуснат". А какъв е вашият? и ще ви стигне ли кариерата, за да го реализирате?

# 547
Ако не си детегледачка на децата си, готвач в дома си, винаги може да си писател в женски форум.
Е тука ме разби Sweat Smile

# 548
Сирен , гледай си децата и не се оправдавай.

# 549
А, гледам ги, ама са ми интересни гледните точки. От една страна ти казват - ти що правиш като хората, а после те питат парадоксално ти що не правиш като хората.

Реалността е, че правя каквото ми харесва, защото мога. Като стигнем до морето леко и без стрес, и това ще има. Ама нали гледам по градинките какво изтрещяване е около морето, а после разказите за болести и още повече умора - е не, мерси, ще пропусна.

# 550
  • София
Задръж си дъха дотогава и виж какво ще съм измислила. То ако е хубаво и интересно, няма да го пропусна - но ако не е наистина хубаво, а само лъскаво и "така правят хората" и ако не ми е наистина интересно, за какво ми е?

Е, ти се въртиш като фурнаджийска лопата.
Когато ти изнася, е важно какво ще кажат хората и какви критерии са поставени, а когато не ти изнася, го обявяваш за неинтересно и ненужно.

# 551
Ами така и е удобно!

# 552
  • Наблизо

Просто вече ми е супер досадно като се стигне до въпросите от типа "какъв е твоят план Б, когато те напуснат". А какъв е вашият? и ще ви стигне ли кариерата, за да го реализирате?
E kakво се кахъриш,нали си намерила супер нишата,където само чакат да благоволиш да се появиш,за да изкарваш големите кинти,няма нужда да се безпокоиш.
Ние ще се оправим,с женския си капацет и женски заплати..ама пролей една сълза.

# 553
  • Куциндрел
Никой не би се вгледал в теб, ако ти самата не се буташ в хорските очи, ревейки - ТУКА СЪМ, ВИЖТЕ МЕ и не изсипеш поредните ти гениални прозрения.
А като те поогледат хората - ми твоят гъч е насран кат на всички останали. Толкоз.

# 554
Не,не е възможно!Те "гледаните" не плачат ,защото всичко са планували кога,кога......

Общи условия

Активация на акаунт