''Гледаната'' жена

• 56 856
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 555
Критерии има - например това с морето по задължение, доста често се споменава, че не-ходенето на море е някакво мега родителско прегрешение. Ами не ми е хубаво и не ми е интересно, какво да направя. А ме убеждават, че без него животът ми е безинтересен...

# 556
След като бая жени са оцелели след развод и изоставяне и Сирената ще оцелее.  Още повече, че вече има опит.

# 557
  • Куциндрел
Ами да се затвориш в Пловдив цяло лято с малки деца си е прегрешение, освен ако не са финансови проблеми и не можете да си позволите почивка.

# 558
Не че нещо, но последните 2 седмици в Пловдив валя всеки ден. Къде точно предлагаш, че ще ми е по-комфортно да стоя на дъжда?

И не стоя цяло лято в Пловдив, качваме се и на вилата.

Не, проблемът далеч не е финансов. Не е и точно проблем - намерили сме си баланса и хич не ми се занимава с почивки.

# 559
аз сирената напълно я разбирам като майка, но като жена и човек бих се радвала, да има на кой да остави децата и да иде някъде с мъжа си. Това пета година да не мърдаш от вкъщи е ужасно, да и аз чакам да стана на 50+да почна да живея, но все пак търпението не е безгранично. Добре е човек да има подкрепящо семейство. 

# 560
Ми крадем си уикенди и по някой ден и така, наистина не мога да ги оставя. Само големия. Мога да ги оставям максимум за ден, но иначе бабите няма да се справят - и не ме е страх за децата, а ме е жал за бабите.

Подкрепящи са, ама работата е - "остави, имаш желание". С тяхното гледане после след почивката ще ме чака тройна умора.

# 561
  • MI
Добре, какво точно не правят бабите, че
след почивката ще ме чака тройна умора.
Сериозно питам, не мога да си представя какво точно могат чак толкова да оплескат за 2-3 дни бабите, при условие че явно де оставят децата да се претрепят.

И като не обичаш почивка на море кой те кара там да ходите?! Вземете самолета и си направете екскурзия на някое място, интересно и за деца - има и такава тема във форума. Или идете на планина, ама не да катерите Мусала, а където и малките могат да се забавляват. Толкова пък чак оправдания, че да не излезеш от вкъщи... Едни познати ходеха по 2-3 пъти поне годишно на супер екзотични екскурзии - примерно Африка, Южна Америка, Китай, ама не организирани, а сами. Просто жената това работи - в туристическа агенция. Като се родиха децата просто смениха маршрутите за някоя година, защото наистина нямат на кого да ги оставят - обикалят заедно с тях Европа, пак не най-туристическите места. И твърдят че е супер забавно за всички. Всъщност последния път бебето май нямаше 6 месеца. Та явно е до желание. Още повече, че от трите деца в случая едното вече е доста голямо и разумно и не вярвам да е източник на проблеми.

# 562
  • Куциндрел
Не че нещо, но последните 2 седмици в Пловдив валя всеки ден. Къде точно предлагаш, че ще ми е по-комфортно да стоя на дъжда?

Аз за какво ти говоря, а ти какво ми отговаряш... Joy Joy Joy Насвякъде последните 2 седмици валя, вече не вали.
Явно си от типа хора, които търси все извинение, за да не направи нещо.
Какво толкова им има на децата, че бабите ще се уморят да ги гледат повече от ден? Много възрастни ли са? Децата имат проблеми, че не могат да ги слушат ли?

# 563
Малко вероятно е точно в тоя момент таткото да си намери любовница - това е малка специфика на програмистите, че не страдат от тоя тип импулсивност.

Аз лично се чудя коя ли ще е младата късметлийка, дето ще търпи моята чудесия, че и ще упорства и ще оправя. Ми да оправя, като има сили:) може и децата да вземе да оправя. И като й направят още 3, щото мъжът ми прави деца и не се шегува, ще е супер хепи тая хипотетична млада:)

Внимавай какво си пожелаваш , че може да се сбъдне !
  Твоя пост ми върна спомените от миналото . В една от кризите на брака ни , жена ми като се ядосаше , често ми повтаряше как била единствената която можела да ме търпи . Как ако ме оставела никоя нямала да ме погледне' и как аз не съм ценял това и т. н. . Е то дявола като си няма работа ... Точно тогава взе че се появи една кандидатка за мен , че и на всичкото отгоре 8 години по-млада от съпругата ми .
     Така че не дърпай дявола за опашката . Каквото една жена сама си направи , никоя любовница  не може да ѝ го причини .

# 564
  • Куциндрел
Ох, сега видях спецификите на програмистите да не кръшкат. Няма да споменавам аз нищичко за това от моите дългогодишни наблюдения, само ще се похиля. Joy Joy Joy

# 565
  • Пловдив
Аз познавам някои програмисти (за двама конкретно знам), дето си кръшкат. Сигурно са си объркали професията.
Единият се и разделя и събира с жена си няколко пъти, последно не знам. Другият, за целите на темата трябва да отбележим, си е с жената, не са се разделили. Ама жената на втория работи, на първия май не работеше.
Сега, разбира се, не знам кое кръшкане точно влиза в "тоя тип импуливност", от който тип не страдат програмистите.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 17:00 от Магдена

# 566
  • MI
Чудя се дали има професия, в която наистина никога никой да не изневерява? Може би космонавтите при полет, но все пак после и те се връщат на земята. Ако на това разчитаме, сме си жив зян.

# 567
  • Куциндрел
Изневярата си е човещинка. Flutter Никой не е застрахован от нея.

# 568
  • София
Сигурно разчита, че програмистът е нърд и няма коя да го вземе.
Ама то има и нърдки, подходящи за програмисти.

# 569
Какъвто и нърд да е, все ще се намери коя да го загради, в природата празно няма.
Сирената беше разказвала как целенасочено е ходила в заведението за шкембе, където да срещне програмисти. Тя се е сетила, и друга ще се сети да прихване нърд по време на ядене.

Общи условия

Активация на акаунт