''Гледаната'' жена

• 56 856
  • 1 214
  •   1
Отговори
# 585

Въпрос по темата: "гледана" жена обида ли е или комплимент?
Черна завист.

# 586
За мен 'гледана жена' е и двете. Зависи с кого говоря.

За мен лично е комплимент, но е и обида когато се води спор между кариеристките/работещите с хвърлените деца на ясла  и на останалите у дома майки.

# 587
А, хвърлените вече обсъдиха ли се, защото не прочетох всичко внимателно? Стана ли въпрос на коя марка адаптирано мляко са точно?

# 588
А, хвърлените вече обсъдиха ли се, защото не прочетох всичко внимателно? Стана ли въпрос на коя марка адаптирано мляко са точно?
Не съм чела внимателно, защото все пак и поспах от 2 до 9 Simple Smile, но съм убедена, че се е зачекнало някъде. Просто такава е тенденциозната прогресия в темите за стандарт, пари, работа, майки и всьо.

# 589
Аз прочетох достатъчно, за да схвана, че колкото повече деца гледа една жена, толкова по-гледана е.

# 590
Аз прочетох достатъчно, за да схвана, че колкото повече деца гледа една жена, толкова по-гледана е.
Абсурд.
Айшето ще ви бие всички тогава.
Аз отдавна съм мината за задмината и ви дишам праха.

# 591
  • MI
Ако съдим по снимката отгоре на темата, май не е точно комплимент. Аз затова се зачудих що точно в таз тема Сирената е решила да се доказва колко е гледана.

# 592
що точно в таз тема Сирената е решила да се доказва колко е гледана.
За да потвърди казаното от мен.
отлично зная кой ще обсеби тази тема и ще я докара до заключване.
Въпреки че пусна темата за провайдъра с декларацията, че иска да разбие пророчеството, не устиска.  hahaha

# 593
  • Paris, France
Тук истинските гледани жени са малко.

Като започнеш с Ша, Шанел и Жаки и минеш през други, които никога не са работили като Амур и са глезени и гледани жени с помощ и стандарт.
Другите са напъни на Сирен да докаже, че Б е А и тя е именно алфата и омегата, но дори няма база за сравнение.

Сирен е гледана жена и сама пише, че е доволна. И това ме радва. В този форум, но не само, са рядкост доволните хора и затова им се радвам.

Стандарт, помощ, грижа, гледане са абстрактни понятия и нужното и ненужно количество са различни за всеки човек. Сирената сама писа, че не иска кола и да шофира, не обича да пътува, харесва живота сред природата далече от града, не ще кариера засега, иска многодетно семейство, не ще детегледачки Итн. Много от моите предпочитания са напълно като нейните като изключим живота извън града и огромния брой деца. Аз съм искрена в това, което пиша и няма причина тя да не е. Просто нейният желан модел на семейство явно не съвпада с желания от повечето хора тук. Вярно е, че не възприема друг начин а живот, но много хора са такива.

Мнението и за ИТ специалистите е доста интересно за мене. Всъщност от нея разбрах, че са ценни. За мене бяха като всеки друг човек, само доста по-смотани повечето. Даже не мислех за тях като за ценни финансово, защото много ИТта са запуснати, депресари, със странни интереси или хобита и нескопосани със жените.

# 594
Просто нейният желан модел на семейство явно не съвпада с желания от повечето хора тук.
Не. Нейният "желан" (кавичките са умишлени) модел просто не е лъжица за нейната уста.

# 595
  • Пловдив
Шкембеджийница?! Сериозно ли? Flushed Joy Мислех че там е по-вероятно да срещнеш строителен работник, ама знае ли човек...
Всеки истински мъж обича шкембе.  Sunglasses

# 596
  • София
И какви са тия 30 почивки на година - освен ако не е една вечер на хотел...годината има 52 седмици, 30 седмици са по ваканции ли?

Еми чакай да проверя.
За последните 5 години (откакто се е родила) сме били 42 пъти на почивка. Това без да броя ходенето при бабите.

Без тодлъра са били само няколко от тях,  и то не за друго, а защото е било твърде екстремно за нея. Иначе изобщо не ми пречи, обикновено ми липсва много.

Ами много са ти ирационални страховете, съжалявам.

Сирената беше разказвала как целенасочено е ходила в заведението за шкембе, където да срещне програмисти. Тя се е сетила, и друга ще се сети да прихване нърд по време на ядене.
Hushed Записвам си.

# 597
  • София
Ни съм акула, ни съм планктон.
Кисна на близкия басейн с децата, а мъжо се мъчи.

# 598
  • Paris, France
Просто нейният желан модел на семейство явно не съвпада с желания от повечето хора тук.
Не. Нейният "желан" (кавичките са умишлени) модел просто не е лъжица за нейната уста.

Защо да не е? Не помня да съм прочела, че иска промяна, освен порастването на децата. За мене, верно не е лъжица такъв живот и за повечето от списвашите също.

Ассос, от обясненото само пращането при бабите ми звучи като почивка.

# 599
  • Куциндрел
Имам няколко свободни колеги програмисти. Някоя да търси?
За мен не за залюхани, щото си ги познавам и са ми милички.
А задължително ли е гледаната жена да не работи и да не се развива професиинално?
За мен гледането не е да ти тупнат едни пари и ти да стоиш и да се чудищ де да ги изхарчиш

Общи условия

Активация на акаунт