Ключът към бързия метаболизъм-мнение

• 11 889
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, виждам, че темата е много стара .
Чакам цикъл тия дни и мисля да започна диетата.
Предния път свалих доста. Искам отново да опитам. Има ли други Simple Smile

# 16
Здравейте,някой може ли даде мнение за диетата ?Действа ли?Прочетох книгата и ми се вижда много надеждна и лесна за изпълнение ,поне за мен след като се доближава до моят хранителен режим.Ще се радвам някой да сподели мнението си?

# 17
Закупих си книгата Ключът към бързия метаболизъм на Хейли Помрой с надеждата да ми помогне да задвижа метаболизма си! По принцип много трудно свалям килограми въпреки,че ограничавам сладко и тесто, ходя по 3 - 5 км, фаст 16 часа и ефект нулев.
Изчетох я и реших този път да успея да сваля определени килограми. Няма да съжалявате, ако започнете да се храните по нейните протоколи. Ядеш, не си гладен, лесни са за изпълнение, не омръзват и най - вече се виждат резултатите. Не съм спазавала стриктно описаните да кажем продукти и растения като си я побългарявах малко, но  с продукти съответстващи на тези описани в книгата.Дори не бих казала,че е точно диета, а начин на хранене, който наистина задвижва метаболизма и помага на организма да изгори натрупаните мазнини. Чувствам се лека, жизнена, ходя с удоволствие, не се изморявам и нямам глад за сладко и тесто! За 10 дена свалих 3 килограма, което за мен е било неосъществимо до сега, като се храня, не гладувам, с много леки упражнения от време на време!
Препоръчвам я с две ръце!

# 18
И разбира се, когато някой се регистрира, за да ни агитира да купим нещо ние щото сме мнителни не му вярваме .... а не защото лъха на реклама!

Дайте ни ТУК рецептите да пробваме като не е реклама.

# 19
3 кг за 10 дни е впечатляващ резултат!
Дайте ни меню за един ден, любопитно ми е.

# 20
Направо да ни снима менютата от книгата Grinning

# 21
Това са 3 килограма сланина по рецепта.

Как точно за 10 дни може да стопиш и от теб да изтече подобно количество мазнина?

Натрупаните мазнини знаете ли как излизат от тялото?

Общи условия

Активация на акаунт