СПАМ Тема (СО и други) 14.05 - 20.05

• 42 305
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 60
  • Тра-ла-ла
Джулая издуха....супата. Докито отсъстваше когато отидох. Извикали го за нещо. Въртях, бавих се, но не го видях. Утре пак се налага да ходя, ама днешния тоалет изгърмя. Да си таковам Джулайската карма...винаги всичко става с много мъки Rolling Eyes

# 61
Ърайвъла тук ни намеква да се покажем. На, показах се, доказателствено, Не боли.
Дайте да разгледаме анцузите ви.  Grinning

# 62
Аз също имах идея да се показваме сите, ма не по Ханцузи, че то си е гот да знаеш с кой си чатиш. Луна? На коя страница си си показала анцуга, да тЪ видА... Grin

# 63
Аз също имах идея да се показваме сите, ма не по Ханцузи, че то си е гот да знаеш с кой си чатиш. Луна? На коя страница си си показала анцуга, да тЪ видА... Grin
Не предната де. Ама ти верно още спиш. Grinning
Скрит текст:
Аз доскоро бях на аватара си.

# 64
Ааааааааа аз на ХаватарЯ съм те видяла вечИ Wink

# 65
Няма да държа дълго.
Скрит текст:
дзяк
Даже две снмки са на първа страница.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 14:35 от luna

# 66
Тенкююююююююю. Фотката на фона на строежа е мноу софистикейтед!!!! Heart Eyes

# 67
Джулая издуха....супата. Докито отсъстваше когато отидох. Извикали го за нещо. Въртях, бавих се, но не го видях. Утре пак се налага да ходя, ама днешния тоалет изгърмя. Да си таковам Джулайската карма...винаги всичко става с много мъки Rolling Eyes

Още по-добре. Утре ще сложиш късата рокличка и се паркираш 20 минути преди работното му време пред кабинета, с 2 чашки кафе.

# 68
  • Terra incognita
Няма да държа дълго.
Скрит текст:
Прекрасна, фина жена 😍

# 69
Тчччччччччччшт, онаа дето мори Кико... Не обръщай темата ми на запознанства. Има тема за всички, които имат желание да се показват. 

http://www.bg-mamma.com/?topic=861892

Нас ни остави да си дебелеем на спокойствие докато не ни се пръснат анцузите.

# 70
Тчччччччччччшт, онаа дето мори Кико... Не обръщай темата ми на запознанства. Има тема за всички, които имат желание да се показват.  

http://www.bg-mamma.com/?topic=861892

Нас ни остави да си дебелеем на спокойствие докато не ни се пръснат анцузите.
Ърайвъле, никакъв спамър не си ти! Grinning
 В спама всички се познаваха. Родоначалниците на спама и до днес са ми във френдлистата. Така върви приказката.Grinning Туй не пречи да дебелеем.
Очаквам аз снимки.

Вики, благодаря. Кльощава съм засега. Blush

# 71
ей ме на и мен

# 72
Онаа дето мори Кико разбра, че ти си искал да се показваме. Simple Smile Днес не съм си облякла чуФството за хумор и с 'чшшшшшш" нема се разберем. Simple Smile

# 73
  • Terra incognita
Къде ти е анцИКа? Никаква люлинска не си 😮

# 74
Няма да държа дълго.
Скрит текст:
страхотна мацка

Общи условия

Активация на акаунт