ВИЕНА Тема 10

• 71 020
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • на земята
Здравейте,бихте ли препоръчали  място за отсядане за 5 дни,хотел на добро място.Ще пътуваме след две седмици,с две деца сме на 6 год.
И какво да посетим,освен зоол.градина,къщата на морето...)))
До Братислава с какво е най удобно да се пътува с децата?
Много благодаря за многото въпроси,връщам се да ви чета.

# 181
  • Varna
Здравейте , трябва ми спешно помощ за самолетните билети , резервация платена и потвърдена , а къде се чекира ? Wizz Air e авиокомпанията. Виена за Варна , а бордните карти как се принтират

# 182
Здравейте , трябва ми спешно помощ за самолетните билети , резервация платена и потвърдена , а къде се чекира ? Wizz Air e авиокомпанията. Виена за Варна , а бордните карти как се принтират

Кога е полетът? Може още да не е активен чекина.

# 183
  • Varna
[video][/video утре е полета],къде да търся чекинга

# 184
На първа страница, заглавната, има бутон "Чекиране и резервация". След това ви излизат полетите, на съответния полет натискате "Подробности" и действате.

# 185
Здравейте! Нали правилно се ориентирам - карта за 72 ч. струва 17.10 евро?
                                                                                От OBB можете да си купите карта за цялата градска за седмица, която важи само от понеделник до понеделник. Цената е 17.10 евро.

# 186
Здравейте,бихте ли препоръчали  място за отсядане за 5 дни,хотел на добро място.Ще пътуваме след две седмици,с две деца сме на 6 год.
До Братислава ние пътувахме с автобус на Regiojet. От централна гара във Виена се взема. В Братислава има няколко спирки, вие слизате на моста, не на централна гара.  Билет се купува от шофьора 5.50 евро. Във Виена района около Пратера е добър за нощувки. Нашия хотел беше там, но не го препоръчвам . Доста скъп и нищо особено. На децата ще им хареса Пратера, но не всички атракции са подходящи за малки деца.

# 187
Здравейте! Нали правилно се ориентирам - карта за 72 ч. струва 17.10 евро?
                                                                                От OBB можете да си купите карта за цялата градска за седмица, която важи само от понеделник до понеделник. Цената е 17.10 евро.

Ние пристигаме в неделя и ще ни трябва от тогава. Не ни е вариант тази седмична карта  newsm78

# 188
  • на земята
До Братислава ние пътувахме с автобус на Regiojet. От централна гара във Виена се взема. В Братислава има няколко спирки, вие слизате на моста, не на централна гара.  Билет се купува от шофьора 5.50 евро. Във Виена района около Пратера е добър за нощувки. Нашия хотел беше там, но не го препоръчвам . Доста скъп и нищо особено. На децата ще им хареса Пратера, но не всички атракции са подходящи за малки деца.
Благодаря много ,че се включихте.
Още сме в търсене на хотела,започвам да се притеснявам вече.
Космически цени или това което харесаме в близост няма места за наличните дати.
Дано излезе нещо и успеем по скоро да резервираме.

# 189
*лаленце*, ние ще сме в MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi 3 звезди. Доста добра цена ни дава и е в хубав район - близо до Пратера и метро. Питах за този хотел и тук, и четох отзивите в трипа. Ако искаш го вижте.

# 190
  • на земята
*лаленце*, ние ще сме в MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi 3 звезди. Доста добра цена ни дава и е в хубав район - близо до Пратера и метро. Питах за този хотел и тук, и четох отзивите в трипа. Ако искаш го вижте.
Точно към този сме се ориентирали,четох положителни коментари точно тук в темата.
Мисля да резервирам,днес,утре.Исках да е в центъра,но не намирам добър хотел с по сносна цена,ще порова още малко и ще запазя и аз в този.
Благодаря много за инфото

# 191
Точно към този сме се ориентирали,четох положителни коментари точно тук в темата.
Мисля да резервирам,днес,утре.Исках да е в центъра,но не намирам добър хотел с по сносна цена,ще порова още малко и ще запазя и аз в този.

hotel Prinz Eugen e на ниска цена винаги спрямо средните за там,срещу новата гара е но стаите са много добре изолирани,приятен и удобен хотел,лесно се стига до центъра и пеш и с трамвая,вечер е спокойно
около пратера честно казано не е много приятна зона особено вечер ,
не знам с какво и откъде летите до виена и на каква цена но от бергамо пускат полет за по 9 евро всеки ден,раянер /лауда -ако някой прецени за по-изгодно прикачването ,пък и автобуса от братислава също доста пътува докато стигне виена

# 192
  • на земята

hotel Prinz Eugen e на ниска цена винаги спрямо средните за там,срещу новата гара е но стаите са много добре изолирани,приятен и удобен хотел,лесно се стига до центъра и пеш и с трамвая,вечер е спокойно
около пратера честно казано не е много приятна зона особено вечер ,
не знам с какво и откъде летите до виена и на каква цена но от бергамо пускат полет за по 9 евро всеки ден,раянер /лауда -ако някой прецени за по-изгодно прикачването ,пък и автобуса от братислава също доста пътува докато стигне виена

С https://m.austrian.com/ ще летим
Благодаря за инфото, ще погледна хотела.
Много малко хора споделят къде са отсядали.Явно не са много хотелите около центъра на добра цена.

# 193
  • Viena
Аз чувам суперлативи за Motel One, но мисля че има само двойни стаи.

# 194
  • София
Аз чувам суперлативи за Motel One, но мисля че има само двойни стаи.

Моя позната също много го хвали.Ние се каним за Коледа да сме във Виена и ще отседнем в един от тези хотели(във Виена мисля, че веригата има три)

Общи условия

Активация на акаунт