Не казвам, че е безмислена като продукт, казвам, че не е точно това, което аз бих искал и бих плащал за него. Доста по-добра сигурност ми дава това, че съпругата ми е реализирана и ако се случи нещо с мен, което не се покрива от застраховки и т.н., няма да се чуди дали да става продавачка или имотна брокерка. Което в комбинация с това, което сме успели да си осигурим на този етап (и работим по още) и в комбинация с помощ от близки, от които досега не сме искали такава (въпреки че имат възможности) ми дава максимална сигурност и спокойствие.
за холандските жени - ето малко твърда данна в допълнение към темата
Пояснявам за неизкаралите онлайн курсове как се работи с графиката - горе вдясно се цъка, за да се отвори на цял екран. После има бутончета горе, с които могат да се изберат хората с 3 деца, с 2, с 1 и т.н. Та ако цъкнете на 3те деца, ще видите, че холандките хич не са си седнали на ръцете - 70% от тези с 3 деца си работят. Което не е по-ниско от жените без никакви деца (пак са толкова). Е, има малко разлика при мъжете - 78% от тези без деца работят, а 20% си драпат макаричките (алтернативно - играят на плейстейшън в мазето на мама), докато от тези с 3 деца - работят 92.5%. интересно останалите 7 какво правят, но както и да е. За България е доста по-различно - 63% от жените без деца работят, но едва 35% от тези с 3 или повече деца. Тук малко се изкривява сигурно данната от ромките, но все пак и в другите страни има роми (особено Румъния). По дял работещи жени с 3 деца сме на дъното на класацията, което предполагам, че се дължи на това, че сме най-бедните в списъка - заплататите са ниски, както се каза не е рентабилно за жена с 3 деца да работи на 500лв. А много жени с толкова деца не са имали времето да развият умения, които да се търсят срещу повече от 500... Та това са тъжните бг реалностиНО ако се търси страната с провайдерите - това са Италия, Малта, донякъде Испания - там обаче нямат значение децата - и с деца, и без деца, жените си седят много по-често у дома и го красят, пък мъжете провайдват. Имаше в една от темите много мъдро наблюдение за мачо-културата
Така че ето от мен едно приложно наблюдение за търсещите готин провайдър - най-доброто място за това е в Италия, Испания и Малта. Не че не си го знаят българките (не случайно трите приятно-мургавички раси са сред най-харесваните като стане дума за българка с чужденец), но в случая е и статистически подкрепено