Ако си вземеш бедняк и я карате от заплата на заплата, със сигурност не може да се подсигуриш за никакво бъдеще. Но когато има пин код, спестяванията се случват много по-лесно.
Селфиша, различни сме с теб. Аз имам инстинкт за самосъхранение и предпочинам да осигуря себе си и децата си, според собствените си възможности, разчитайки на способностите си, а не на "провайдър".
Ами, ако случайно богаташкото вземе че се карурне преди мен и не ми остави нищо, тогава що да сторя аз макар да съм здрава и права, след като не мога нищо друго освен да набирам пин кода на картата?
Като не ти остави нищо ... малшанс. Сигурно приживе е решил, че не ти трябва нищо. На което не бих се учудила в случая...
Не познавам хора, които не умеят да правят нищо, освен да набират пин кода. Много филми гледаш.
]Мога да споделя и конкретно в твоя случай, защо си избрала тази поза?
Кое наричаш поза? Сподели! Ще ми бъде интересно. Но мога и аз да ти отговоря, ако искаш. Избрала съм да не желая да бъда с мъж провайдър, защото не харесвам да бъда манипулирана от някой, който смята че може да го прави, след като ми е дал картата си да я слайдвам където сваря.
Може по твоята логика да не съм независима, но съм свободна!
"Свободата значи отговорност. Ето защо мнозина се страхуват от нея." Джордж Бърнард Шоу