Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 690
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 245
Роси, някъде в началните епизоди един пациент активно ухажваше Огнянова, така че и те не са пощадени.

# 1 246
  • София
В таз болница психиатри няма ли, да питам аз. Една усмирителна риза за Зорница и затворена в склада. Не и там не става, че Йоско ще пострада. Направо за Тимбукту да я пращат, та дано да се отървем най-накрая.

Ей, много интересен народ има по този свят, да се чудиш и да се маеш.

# 1 247
Членове и членки на Бар Наздраве, колкото и Зори да навика Марио днес, които и доценти да кацнат на летище София, Мишева с когото и да спи, помнете (както казва рекламата) - имате само един черен дроб Joy
Затова, айде наздраве, и да се молим да не се налага да се мятаме от прозореца след час и половина Grin

# 1 248
Аничка, мятането от прозореца го остави за последния епизод, няма да скачам напразно днес. Joy

# 1 249
В таз болница психиатри няма ли, да питам аз. Една усмирителна риза за Зорница и затворена в склада. Не и там не става, че Йоско ще пострада. Направо за Тимбукту да я пращат, та дано да се отървем най-накрая.

Ей, много интересен народ има по този свят, да се чудиш и да се маеш.

Затова в моя сценарий братът-близнак на Банков е психиатър Wink

Ще се метна, само ако долу има кой да ме хване Wink

Наздраве, девойки!!!! И не забравяйте - и да паднем, и да бием, пак ще се напием!!!

# 1 250
Оф, Мишева ще вземе да съблазни мазовчето Crossing Arms Долу ръцете #Cussing out

# 1 251
Въйййй, Мазов на кирка!!!
Клуб на Бар Наздраве се увеличава с още двама члена - Мазов и Мишева!!! Joy

Наздраве на новите членове Joy

Ауууу, Зори много хард!!! Запали яко моторетката!

# 1 252
Мазов толкова се е натряскал, че не знам дали ще е в състояние да оправи Мишева. Joy

Огнянова изтрещя ли? Какво й стана, че подхвана така Марио без нищо? Ама и Кирилова къде влезе и тя, офф. Зорница избяга. Grinning

# 1 253
  • София
Много тъпа и неубедителна сцена с пияния Мазов. И защо пие? Защото жена му не дава да се слуша Моцарт?

# 1 254
Ахахаха, пияният Мазов беше много як Joy

Е,не, аман от глупостите на Тони!

# 1 255
Гърчещ се Марио част три.

# 1 256
Айде, Тонка, закопчавай копчета..не мисли за Зорница

# 1 257
Оффф, тоя Тони, не мога да повярвам на ушите си.............
Тея как се накъркаха не е истина Grinning, какво ще правят?

# 1 258
Тони хем вече е жалък, хем е мазохист

# 1 259
  • Разпиляна във въображението
Ето до какво довежда за пореден път приятелското отношение на Зорница. Бях права днес с коментарите си. Тони отново се заблуждава. И изобщо не е приключил с нея.

Горкия Марио. Зорница го насоли без да е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт