Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 558
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 335
Мамичката му.....

# 1 336
Пълнеж, пълнеж и пак пълнеж. Dizzy Face 
Дано покрай драмата с Тони не се получи анти Зори+Марио Confused

# 1 337
Ех, пиленца, Огнянова е нула отрицателна Grinning

Сигурно ли е???
А Ина не може  да даде заради бременността ли?

# 1 338
И аз знам,че беше нулева,ама отрицателна ли.

# 1 339
Да, кекс няма, има Тони с отказал черен дроб Cry  Зори беше 0 отрицателна, тя ще дава кръв сигурно.

# 1 340
И понеже Зорница е 0 отрицателна тя ще дари кръв и така... Единият ще й е благодарен, че го е спасила, а другият съвем ще припадне от любов.

# 1 341
Ех, пиленца, Огнянова е нула отрицателна Grinning

БАУУУ, каква случайност. Grinning И аз това си помислих всъщност, тя ще му помогне.

# 1 342
  • София
Първа серия съм я изгледала 5 пъти. Зорница е нулева отрицателна, искаше да дава кръв за внука на Фотев.

Москита 👍🏻

Абе, не може така с тези анонси, цяла серия чакаме нещо да се случи и накрая ни отстреляха.. Сега как да коментираме серията

# 1 343
Нула отрицателна е, гаранция, помня го от епизода, в който тя шеше да даде кръв.
Особеното на тая кръвна група е, че е универсален дарител, но може да приема само същата.

# 1 344
Някои неща в сюжета са излишни, като например появата на Васил и случката межу Мишева и Мазов.

# 1 345
Ох, милото Тони! Много ми стана жал за него. Тъкмо май им се получиха нещата с Албена, шанс за нова любов и нещо хубаво.

# 1 346
Нула отрицателна е, гаранция, помня го от епизода, в който тя шеше да даде кръв.
Особеното на тая кръвна група е, че е универсален дарител, но може да приема само същата.

Първа серия съм я изгледала 5 пъти. Зорница е нулева отрицателна, искаше да дава кръв за внука на Фотев.

Добре....дано. Добре бе, баси!!!!
Тъпия черен дроб!!! Защото не може да оставят героите си щастливи, нееееее!!! Rage

# 1 347
Споко бе, Тонката ще го бъде, има драма сега за да могат да ги сдобрят задружно чрез кръвопреливане  Grinning

# 1 348
Интересно е Ина как ще обясни на Фотев, защо не може да дари кръв....
Баси ще изперкам до вторник.

Само да не го гърнат гадовете

# 1 349
  • Ню Йорк
Някои неща в сюжета са излишни, като например появата на Васил и случката межу Мишева и Мазов.

Случката между Мишева и Мазов си е точно на място. Това заплита цяла купчина интриги и ще създаде много материал за следващия сезон, иначе трябва да приключат сега Wink

Интересно е Ина как ще обясни на Фотев, защо не може да дари кръв....
Баси ще изперкам до вторник.

Само да не го гърнат гадовете

Е, все някой ще обясни на Фотев, че е анемична или, че пак е с киста на яйчника и т.н., няма да я оставят така.

Общи условия

Активация на акаунт