Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 524
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 350
За това Зори се разбира така добре с Тони и Ина - от една кръвна група са, буквално Grinning
Не се изненадах за дроба, очаквах го още от първи епизод, когато разбрахме за него. Ще го спасят Бамби, как без него, нали кръстник трябва да става на бебе Тони Grinning
Зори ще спаси Тони и Ина буквално, на него като му влеят кръвта й, а на нея да не я хванат, че е бременна. Марио ако сега беше влюбен в нея като спаси и брат му ще изпоприпада по нея Smile ще я разцелува цялата Heart Eyes

# 1 351
Няма да го гътнат, бе Дона, ще има драма, цялата болница се е събрала, ще се вайкат покрай Тони, Зорница ще дари кръв, ще го спасят, ще се сдобрят и така.

Много ми хареса Тони и това, което каза на Албена преди да му прилошее. Значи може да му дойде акъл в главата.

# 1 352
  • София
Леле, как ми се оправи настроението, и къде отива поуката, вместо да се сдухам, защото Тони е зле, мен ме обзе неистов оптимизъм.

Тони ще живее, има много хляб в него.

# 1 353
Да сега си пуснах първия епизод.Зорница е нула отрицателна.Марио загубен си мойто момче.

# 1 354
  • Разпиляна във въображението
Язък за свободата на Тони. Нищо не направи.

Хич не ме вълнува сексът между Албена и Тони. Ама грам. Той се изяви като преследвач - заведе и двамата пред апартамента на Зорница, тя не спала... точно за тебе си мисли, Тони и те чака! Албена отново ще включи на скорост "Захариев".

Бащата на Албена май е онзи с пердетата на еднорози Simple Smile

# 1 355
Май ще стане точно както ние го говорихме тук - за жалост черният му дроб ще се обади, Марио ще бъде ужасно притеснен, а Зорница, която междудругото ми се стори, че днес леееко почва да поомеква, ще му бъде утеха и няма да го остави сам с проблема си, от там насетне ще се съберат и Тони ще се окаже Купидон без да иска.

С Албена нещата почват да се получават - той е привлечен от нея, тя му отвръща. Няма да остане само секс това. Двамата си подхождат честно казано - еднакви са, лудетини. Това като цяло беше супер предвидимо от самото начало.

# 1 356
Не видях дали на консилиума е Огнянова. Ако е там, тя ще измъкне Ина. Ще каже, че тя е нула отрицателна и ще измисли бързо причина защо Ина да не дава кръв. Айо я, няма, не знам Ина как ше се измъква.

# 1 357
Няма да го гътнат, бе Дона, ще има драма, цялата болница се е събрала, ще се вайкат покрай Тони, Зорница ще дари кръв, ще го спасят, ще се сдобрят и така.

Много ми хареса Тони и това, което каза на Албена преди да му прилошее. Значи може да му дойде акъл в главата.

Не, казвам ти, ще полудея до вторник. Знам, че го очаквахме от първи епизод, ама ще полудея
Ох, да ни е жива инздрава Зорницата, до дупка ще я защитавам във фейса

# 1 358
  • София
На Ина скоро и правиха операция, няма как да дава кръв.
Зорница беше ли в залата за рапорт, че нещо не я видях? Марио ще и звъни и ще я моли да му помогне. Да видим дали ще е добър в обяснението.

Еййй, Москитааааа,

# 1 359

Усещам вече как ще оперират Тони, Марио ще гледа отгоре през стъклото(защото не може да оперира роднина),  Зорница ще отиде при него, ще го хване за ръка, той само ще я погледне и двамата ще продължат да гледат към опрацията, хванати за ръце. И хоп - събрахме ги

# 1 360
Мен драмата с Тони не ме натъжава,защото съм убедена,че ще се оправи,ще се освести психически и всички ще го заобичаме.За Марио и Зорница няма да обяснявам,Зорница ще е плътно до него в трудностите.Все си мисля,че щом сега ни го изтяскаха това с черния дроб,другия сезон изобщо няма да го засегнат.Надявам се Тони да остане и да го гледаме в друга светлина.

# 1 361
Промото създаде по голяма дискусия и емоция от цялата серия.
Охх, ще се сдобрят покрай Тони. Няма как Марио ще ходи да и се жалва без думи, а тя е го успокоява. И ще бъде нежно и романтично

# 1 362
  • Разпиляна във въображението
Защо Марио да ходе да й се жалва? Тя съвсем ясно днес показа какво очаква от него. Овика го човека. По-скоро тя ще отиде при него.

# 1 363
Марио и Зорница много рязко ще забравят кой кого е овикал,какво е казал и направил.Те се обичат,а единия от тях трябва да преживее ужаса,че може да загуби брат си.Всякакви сръдни и разправии ще останат на заден план и за двамата.

# 1 364
Защо Марио да ходе да й се жалва? Тя съвсем ясно днес показа какво очаква от него. Овика го човека. По-скоро тя ще отиде при него.
Добре де, важното е да го успокоява без значение кой ще отиде първи. А може и да се чувстват виновни, което може да доведе след себе си още драма.

Общи условия

Активация на акаунт