Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 75 937
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
https://www.facebook.com/Crew-Casting-1385911231716021/?hc_ref=A … MR230&fref=nf

За утре 15 май за снимки в сериала “Откраднат живот”, търсим следните статисти:
- жена на възраст 18- 35 години, която е била булка и има булченска ролкя- за ролята на “булка”
- мъж възраст 20-40 год с костюм за ролята на младоженец
- мъж и жена за кумове
Снимките са от 12:00 до 16:00 ч в ритуална зала Красно село.
Желащи отговарящи на описанието може да пишат на лично съобщение.
Mай, май, ще има бяла рокля и за някой от героите в сериала Grinning
защото червеното стои най-добре на бяло😁
Joy Joy

# 121
  • Там,където се събуждам щастлива.
Сигурно всички ще се обединят да помагат (прикриват) Ина, защото са против Фотев.
Предвиждам Марио и Зорница или Войнова и Тони да са кумове на сватбата утре. Ще се смилят над някой пациент! (Много ми е интересно как в последната минута се правят нещата по наш манталитет. За утре търсят хора....Имат късмет, че има доста запалени, които ще отидат.)

# 122
Скрит текст:
защото червеното стои най-добре на бяло😁
Ееее ти се оля с това червено вино. Joy
Това  наистина прилича на хорър вече.
Защо всички герои ги правят такива шизофреници. Нали Мишева се отказа от Калин. Това ме жегна многооо.

Колежката вече не ми прави забележка за смеха, а се смее заедно с мен без да знае защо. Joy

Утре някой агент, който не е на работа да отиде в ритуалната зала в посоченият час и поне една загатка от мазалото ще се разбере.

Колко му е да отскоча до Красно село. Joy

аз имам предвид кръв, ама карай 😁

И аз така те разбрах...ама то вече ще прескочим в друг жанр Smiley Чудя се вече кое е по-добре - драма или екшън с елементи на хорър?

# 123
И аз отговарям на условията+роклята, но утре съм на работа. Ако ми гарантират, че Вергов ще е там, ще си пусна отпуска. Mr. Green

Там ще е!!!!! ГАРАНТИРАМ!!!! Ти само иди....с роклята
И младоженеца де...

# 124
И аз отговарям на условията+роклята, но утре съм на работа. Ако ми гарантират, че Вергов ще е там, ще си пусна отпуска. Mr. Green
И младоженеца де...
Вътрешна информация ли надушвам? Joy Казвай бързо!

# 125
Жекова чака излъгана в ритуалната зала /с бяла рокля, естествено  Crazy/ и наблюдава щастливите младоженци.  Crazy Hали тъкмо докато се зарадваме и сме щели да плачем, заедно с нея  Laughing

# 126

И младоженеца де...

Той ще държи таблата с пръстените и чашите ли? ThinkingBowtieSobSobSob

# 127
=
И младоженеца де...
Вътрешна информация ли надушвам? Joy Казвай бързо!

Да бееее!!!! Нали сме гъсти със сценарния екип вече Wink

Перличке, не. Той ще е човекът, който каза с характерен тон "Скъпи младоженциииииии, събрали сме се тук....."

Злати, това е много добра идея всъщност! Васко ще я зареже пред олтара.

Последна редакция: пн, 14 май 2018, 15:37 от Анонимен

# 128

И младоженеца де...

Той ще държи таблата с пръстените и чашите ли? ThinkingBowtieSobSobSob
Не, той ще ги венчае Joy

# 129
Точно за нея няма да плача абсолютно сигурно е. Но виж за други двама ще се радвам и ще плача. То и сега ми се къса сърцето.

# 130
Щото аз вече си го представих с черен панталон, гол до кръста и с папийонка как се куми там с таблата Joy Не че в този вид не може и да ги венчае, но май Злати ще познае, че ще е Жекова и излъгана при това.

# 131
  • Там,където се събуждам щастлива.
Точно за нея няма да плача абсолютно сигурно е. Но виж за други двама ще се радвам и ще плача. То и сега ми се къса сърцето.

Еее,  бедната толкова мечтае за любов! Дано да вкарат някой нов герой в другия сезон, за да има малко щастие и за нея.
Обаче, това, че някой ще бъде зарязан в Ритуалната зала е много вероятно. Да не е Галя? Или да свърши сезона, като миналия път. Жени се Галя за Захариев и бяга към родилното.

# 132
Е тя Жекова трябва да получи награда за "Най-наивен човек", ако се върже и тръгне да се омъжва за Васко.

Подгласничка за тази титла е Зорница. Joy

# 133
На Галя й е рано да ражда. Преди най-много месец и половина беше в 12 г.с.

# 134
  • Ню Йорк
В някое промо ли са казали, че ще има жертва? Аз както винаги недочула Wink

Общи условия

Активация на акаунт