Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 655
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 275
Сценаристите шизофреници пак са в действие 🤢
защо бе, хора?!?! 😡🤬😠

# 1 276
Мазов обаче кърти яко! Страшно се забавлявам Joy
Сженаристите не са в ред

# 1 277
Дотук всичко върви много добре, успяха де всичко дето мърда да развалят като образ Joy

# 1 278
Аз да кажа заслужава си Тончо,да ги види как се сдобряват под някой душ.Ама хич няма да ми е жал.Защо така го съсипаха сценаристите това момче?

# 1 279
Разочаровах се значи! Какво беше това с Огнянова и Марио? Ние тука какви ги мислехме и си мечтаехме за разни неща, пък той Марио и дума не обели даже, пък Огнянова го накова. Joy Тая сцена мина като транзит през мен, докато се усетя и свършила. Grinning

# 1 280
  • София
Гледам с насмешка случващото се. За сега розовите очила помагат. Но ако Тонката бързо не се поправи, здраво ще го соля. Егати и егоиста, не го ли е срам. иначе, Марио предал брат си. Спирам, че ...

Само да е посмял, Тони.

# 1 281
  • Бургас
Вие сте мазохисти бе хора.....едно свестно семейство имаше и те го омоткаха и него ццц.....и то не остана време да ги вкарат в ред всичките до края на сезона.

# 1 282
Аз да кажа заслужава си Тончо,да ги види как се сдобряват под някой душ.Ама хич няма да ми е жал.Защо така го съсипаха сценаристите това момче?
Щото им е толкова тъпия акъл

Божеее, ще видим билището на Зорница??

# 1 283
Ето така вече го харесвам Тони!

# 1 284
Емиии.....някой намаза Joy Видяхме палпиране Joy Може и Зорница да е видяла палпирането айаххах

Някой може ли да намери песента???

# 1 285
Eй, видяхме къде живее Зори
Гледай го и тоя Тони, и той мръсник, къде я награби, и той като брат си дето свари Joy

# 1 286
Еее, харесаха ми Тони и Албена!

# 1 287
  • София
Ей, не се на....ха тия доктори. Пфууу!

# 1 288
Айде мина му голямата любов на Тони.И дроба ще му се разтрои от секса не от мъка по Зорница.Честито.

# 1 289
Еее, харесаха ми Тони и Албена!
Да! Беше много хубаво. Двете деца ще се подпрат едно на друго и ще се оттласнат от дъното.

Общи условия

Активация на акаунт