Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 523
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 380
Humble, кой ще даде 30 бона на заклет комарджия?!

Идеята Фотев да стои зад това ми се струва малко нелепа, но не е невъзможна все пак.
Той ако ги емподкарал по домова книга, би трябвало от големите клечки да започне. А и е логично да ги удри в професионален план.
Драмите на Жекова би трябвало по-назад да стоят. А и според мен има цялостна концепция всичките да ги срине, а не на всеки по отделно да си връща.

аз разбрах две хиляди😯

# 1 381

Аз мисля от утре да си щамповам тениска с надпис „Какво ми има, защо не ме искаш“, изглежда много вървежно, всички неуравновесени жени го ползват, та и аз в кюпа да съм Smiley

На Мазов само не разбрах какъв точно му е проблемът и защо жена му да е тъпа.. Толкова го чакаха това бебе, а сега да се такова с първата в килера, еми не ми се връзва.. Явно го правят наистина, за да има драма за следващия сезон. И така като го гледах той никакви угризения нямаше, което ми е още по-непонятно.
Ей, тоя нагон голяма работа, излезе, че всички в тая болница ги сърби за нещо по-така Grinning

Васко ме изненада с връщането на парите, но аз ако бях на Магда, за трети път не бих се вързала, независимо от всичко.

Исках повече ръфане от Зори и Марио, ама и това което видяхме беше хубаво Grinning Такива флуиди хвърчат там, че колкото и да им се иска да го скрият и забравят, няма начин просто. Heart Eyes

Хахах, Аничка, това с тениската е добра идея Smile Не просто е вървежно, направо им се получават нещата!
Тоя Васко едвам го дишам, а Магда ако пак му се върже...ми и на нея ще трябва да й измислим някоя тениска Sob

# 1 382
# 1 383
Обаче тия сестри (и не само те) направо ме убиват всеки път когато влязат някъде и прекъснат двама души, които очевидно имат какво да си кажат и им е важно, да ги питат "Нещо прекъснах ли?" Joy и да стоят като вцепенени да си чакат отговор хахахах. Ами много ясно, що за въпрос? Grinning

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 22:09 от yanitsa.s

# 1 384

Егати депресарското Cry

Музиката е онази от миналия сезон, от секса на Вяра и Ася....
Ама какво ви казах, Зорница ще иде при Марио, докато той гледа Тони

# 1 385
Познахте за крушата. Ама не е по потник 😢

# 1 386
Ооо, тези много редовни днеска, браво на тях. Еееей познахме, че Зорница ще стои на прозореца на реанимация до Марио, двамата ще гледат към Тони и тя ще го побутне за ръката. Любовта в нея се събужда, а гневът и обидата отстъпват. Марио има нужда от някого, който да му бъде опора сега, той други близки освен Тони и Зорница няма, така, че тя ще е човекът, който ще бъде до него.
Или сценаристите яко ни четат писаниците тук или ние сме медиуми хахаха. Или пък е чиста случайност, ама не мисля. Joy

# 1 387
Това промо в сърцето ми бръкна Disappointed

# 1 388
Абе момичета железни сме,всичко познахме.Марио бесен в режим самоунищожение,Зорница го утешава,Тони има за кого да се захване.Албена рязко ще забрави Захариев.Дона дръж се Тони ще се оправи,няма да го вземе смъртта само ще се докосне до нея.Чакаме го за сватбата.

# 1 389
Виждам Марио как е започнал да се гърчи в самообвинения

# 1 390
Ще има рев във вторник, усещам, от сега се приготвям Sad

# 1 391
Отвратена съм от Мишева и хората като нея опитващи се да развалят чужди семейства !

# 1 392
Зайко, и аз това се опитвам да си втълпя, обаче ми е адски тъпо точно сега. Особено с това промо, който го е правил, е много добър. И кадрите - отчаяния Марио, който се разплака, Тони в реанимацията, който сякаш е приел съдбата си, плачещата Жекова, Зорница до Марио, Калин. Албена, и музиката, и думите му....пффффффф, точно на място. Уж трябва да се оправи той, ама ми е смотано... Sad

Ще има рев във вторник, усещам, от сега се приготвям Sad

Ти вземи да минеш през магазина да оставиш някой лев за бар Наздраве

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 22:30 от Анонимен

# 1 393
Епизодът ми хареса, с някои изключения.

Vasko is coming (стори ми се, че чак мелодията на троновете докараха) - излишен и скучен пълнеж, едва ги преглътнах тези сцени.  Sick

Мазов и Мишева също ми дойдоха в повече, но в едно съм сигурна - той си заслужи шамара. И държа него виновен и отговорен  за случилото се, тя е свободна жена, беше уязвима и доста попрекалила с чашката. Нея не я оправдавам единствено по отношение на Калин, колко пъти трябваше да й каже, че обича жена си и няма намерение да я наранява.  Забавното е, че някои хора (във ФБ), така се надяваха Марио да е на мястото на Мазов, хахах - оптимисти.   Joy

На Тони, в началото, като му чух налудничавите идеи, ми се искаше да вляза в ролята на Банков и да го почна с шамарите, но бързо се поправи момчето. С Албена много ми харесаха, няма да е лошо да повторят "терапията", когато се възстанови. И пак по информация от ФБ - те не са грешници, просто са палави.  Joy Ех, този двоен аршин...ако бяха Марио и Зори до сега да са ги разкостили и да са подкарали дарителска кампания за хотел.

Ръфането в операционната ми достави огромно удоволствие. Тези двамата няма да издържат дълго време разделени. Марио пак ще пие отрова, доброволно !
Дожаля ми накрая за Тони, но съм сигурна, че ще се оправи и споделям общото мнение тук, че самата ситуация ще доведе и тримата до  момент, в който ще се подкрепят взаимно и оправят отношенията помежду си. Аз от сега мисля да си приготвя виното, шоколада и кърпичките Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 май 2018, 23:20 от mayova

# 1 394
Хубавото нещо е, че Марио ще види Войнова как целува Тони.
Всичко останало е лошо, както и това, че сдобряването на Марио и Зорница е тотално на заден план.
Кой нормален мисли за любов и секс, когато е на път да загуби член от семейството си. Марио ще мисли само за Тони, ще се обвинява, ще се депресира и изобщо няма да му е до връзки.

Общи условия

Активация на акаунт