Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 386
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 440
...
Подозирам, че и Фотев по някакъв начин ще помогне, за да се реваншира на Марио.
Той заради това ще предложи Ина да даде кръв , а тя пък ще пази бебето , което иска да махне .
За протокола - не е толкова страшно да си кръводарител в такова състояние .

# 1 441
Тони умира, а вие само за кекс говорите  Simple Smile

Роси, Тони няма да умира. Не и в този сезон, защото така ще си отрежат една от нишките с възможност за драма. Има още хляб в този черен дроб, няма да ни го поднесат на този финал Grinning
Ще докарат някое светило в медицината да му оперира черния дроб и ще се оправи. Т.е. ще стане чудо.

Не смея да  си пожелая  така чаканото сдобряване на Зори и Марио , ако е от благодарност , няма да ми е готино , няма да е истинско и страстно , а по протокол  newsm78
Ели, и мен малко не ме кефи, че едва ли не от съчувствие ще тръгнат към сдобряване. Искаше ми се да стане по типичния начин, но от друга страна пък ще видим едно друго измерение на любовта, ще я видим в подкрепата и съчувствието, в малките неща като цяло. Ще е нежно и красиво.

# 1 442
Ели откъде пък и ти сега с това сдобряване по протокол.При Марио и Зорница може всичко друго да е, ама страст да липсва няма как,страст с лопата да я ринеш,чакайте само да му мине на Тони.

# 1 443
  • София
Мацки, шегувах се Simple Smile, но май не се разбра.

Ели, още днес написах, че не искам Марио и Зорница заедно заради болния Тони. Искам ги, защото не могат един без друг. Но катализатор на сдобряването ще е болестта на Тони. Обаче очаквам недвусмислено да ми покажат, че са заедно защото се обичат, а не от състрадание.

# 1 444
Ели откъде пък и ти сега с това сдобряване по протокол.При Марио и Зорница може всичко друго да е, ама страст да липсва няма как,страст с лопата да я ринеш,чакайте само да му мине на Тони.
Значи в 6-ти сезон ще ги видим така, ако не им надробят още драми. Grinning

# 1 445
В шести сезон ще им дробят драми,така ще ги видим за финала.Очаквам пощипване преди сватбата,като Марио види в какъв  вид се е издокарала любимата му уроложка.

# 1 446
Скрит текст:
Drunk Wine Glass cheers Най-после , вече имам достъп до бутилките  Peace
Бар Наздраве да се готви за вторник  Joy
Днес  през цялото време /на епизода/ беснях , защото очаквам някакви  нормални и логични развръзки , а те ми вкарват нови  дивотии - Магда-Васил , Мишката-Калин-Мазов  и т.н. ooooh!
Когато  Тончо завлече  лудото Ленче-Албенче под прозорците на Зорница , направо не повярвах как някой може да е толкова тъп и упорит - Зори не била с Марио , значи той пак можело да се  помъкне след нея , добре е ,че сам не си повярва и се награбиха  с момата да се лекуват  Whistling
Всички движения около Мишева са ми излишни , Мазовците   чудесно си досаждат и се карат и без нея .
Навирането и в брака на Калин пък ми е супер  непочтено и гадно .
От целия епизод  най-вълнуващо беше промото , което не означава  ,че ще има непременно  някакво развитие . Доказали са ни ,че могат да се удавят на края на Дунав като власите , да съсипят всички сюжетни линии и накрая  да обяснят  какво е искал да каже авторът в 3 минути .
Тони ще прескочи  трапа и ще вампиряса от кръвта на Зори за ужас на  антифенките  от ФБ  Twisted Evil
Само да не получи нови фобии ,че тя му принадлежи . Дано да продължи да се лекува с  другото куку .
Не смея да  си пожелая  така чаканото сдобряване на Зори и Марио , ако е от благодарност , няма да ми е готино , няма да е истинско и страстно , а по протокол  newsm78
Ели, чудесно си го обобщила. На мен не ми се коментираше днешния епизод, но ти си казала всичко, което и аз бих. Flowers Cherry Blossom

# 1 447
Аз пък мисля, че такова сдобряване ще бъде красиво. Защото в труден момент надмогваш нараненото его, обидата, сръдните и показваш кое е ценното за теб - човекът, когото обичаш и заради когото можеш да застанеш над дребната суета да бъдеш сърдит.

Забелязахте ли, че днес чрез Врабчев ни разказаха какво е било в любовния им период  - тайни погледи, намеци, въздишки, случайни докосвания. Сладури Simple Smile

# 1 448

Тони ще прескочи  трапа и ще вампиряса от кръвта на Зори за ужас на  антифенките  от ФБ  Twisted Evil

Охх, не мога.. Joy Joy Joy
За мен няма значение какво ще е сдобряването, само да има такова и ако може да ни го покажат, да няма пак скок след 10 месеца, където сами трябва да си фантазираме туй онуй Open Mouth Или да, да чакаме на Врабчев да ни преразкаже, както стана днес Grinning
Аз очаквам да се съберат и баш в края Банков да дойде и да иска да се меша там, дето не му е работа, и ей ти е,  драма за 6 сезон. Unamused

# 1 449
  • София
А защо не ни показаха нищо тия сценаристи, защо трябва сами да си навързваме, какво се е случило. Много ме е яд. Но пък Врабчев, отново нагъл, но ми хареса, как добре ги провокираше.
Москита, така е, това може да е тласък за сдобряване. Но, решението да са заедно трябва да е защото те го искат и се обичат, а не защото Тони се е влошил.

# 1 450
Москита и аз съм съгласна с теб частта със страста всички я видяхме и разбрахме,че такава има в изобилие.Сега тя ще отстъпи път на нежноста и грижите за другия,съпричастността с неговата мъка и страдание.А Врабчев уникален.Ама как точно си им ги каза нещата.

# 1 451
Те няма да са заедно, защото Тони се е влошил. Те ще са заедно, защото Зорница ще застане до него, ще му хване ръката и без да говори ще му каже „Аз те обичам и ще бъда до теб в трудните ти моменти”.
Едно от основните неща в техните взаимоотношения е била винаги грижата им един за друг. Досега Марио се грижеше повече за нея. Сега тя ще се погрижи за него.

# 1 452
А защо не ни показаха нищо тия сценаристи, защо трябва сами да си навързваме, какво се е случило. Много ме е яд. Но пък Врабчев, отново нагъл, но ми хареса, как добре ги провокираше.
Москита, така е, това може да е тласък за сдобряване. Но, решението да са заедно трябва да е защото те го искат и се обичат, а не защото Тони се е влошил.
Е, Росииииии, тоне ясно, че се обичат и се искат, просто някои хора са чукундури Joy Ама сега ще им увре главицата (ух, как плачеше в промото) и ще спрат да са чукундури и ще стане работата Joy

# 1 453
На Зори обаче много й се искаше Марио да Е дошъл в кабинета й да й каже някоя мила дума, за която тя да се хване, а не заради някаква папка Grinning Затова и подпали после така и си тръгна, разочарова се, милата Grinning

# 1 454
Те няма да са заедно, защото Тони се е влошил. Те ще са заедно, защото Зорница ще застане до него, ще му хване ръката и без да говори ще му каже „Аз те обичам и ще бъда до теб в трудните ти моменти”.
Едно от основните неща в техните взаимоотношения е била винаги грижата им един за друг. Досега Марио се грижеше повече за нея. Сега тя ще се погрижи за него.
Москита и аз съм съгласна с теб частта със страста всички я видяхме и разбрахме,че такава има в изобилие.Сега тя ще отстъпи път на нежноста и грижите за другия,съпричастността с неговата мъка и страдание.А Врабчев уникален.Ама как точно си им ги каза нещата.
А дано !
Отивам да  търся в хладилника за нещо такова  party023  Crossing Arms  Добре ,че тази мъка свършва другата седмица , че ще хвана синузит от  това търсене на  тортички  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт