Откраднат живот 49 Критична точка: Предателството идва неочаквано... /14.05-20.05/

• 76 166
  • 1 969
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Точно така. Зорница е направила течение в градинката пред блока и Тони, нали такова, леко се по съблече и хей на настина и му се скапа черния дроб.

Еее, това верно ще е ужасно за Магда. Чак ми дожаля за нея, че Вачкова ми е черна след онзи пост във ФБ

# 1 651
Кой пост, Роси? За Банков ли? Че ѝ липсва?

# 1 652
Да не ви остави човек за 10 часа и изписвате света. Но пък каква наслада за очите да видя над 100 нови мнения Simple Smile.

Гледам нотки на песимизъм се прокрадват. И у мен едно дяволче непрекъснато човърка, но аз съм го натирила дълбоко и не му обръщам внимание.
Нали ви казах, че от вчера съм с розовите очила и всичко ще е наред.

Роси, тъкмо същото щях да пиша. Оставям ви за половин ден да заведа детето на шопинг и после нямате изчитане Grinning
Аз пък мисля, че  през твърде много розови очила се гледа към финала тук. Не че е лошо де, кой не иска хепи енд. То е ясно, че жертви на сценаристите ще има, няма как иначе. Някои са по-предвидими, други ще са неочаквани. Ако беше последен сезон щях повече да се вълнувам аз лично, защото някак остава усещането, че тези, за които завършва щастливо ще си останат щастливи. Това по повод миналия сезон и единствената щастлива двойка в края - Наталия и Калин - видяхме, че в този им го изкараха през носа това щастие. Та затова и писах по-рано, че няма да си правя прогнози /особено за много щастие и любов/, че не се знае. Да не стане така, че да ги съберат Марио и Зорница, да ги видим за миг щастливи и в 6 сезон - яко драма със самосвала.
Иначе, Дона, може ли и за мен тениска - от онези? Дето се вика и хич да няма кога да я облека, ще я ползвам за кърпичка като свършат салфетките Smile

# 1 653
  • in Wonderland
Я споделете  защо Вергов и Диана са снимали на различни етажи??

# 1 654
  • София
Кой пост, Роси? За Банков ли? Че ѝ липсва?

Аха 😈☠

# 1 655
Перличке, имаш я! То и мен ше ме е срам да се покажа с такава тениска навън хахаха

Dee, слушай ся. Това е наш бъзик към Зорница. В едно интервю, след като 4 месеца снима основно с Вергов, тя казва, че не го познавала като човек. Очевидно не искаше да отговаря за него, но репликата ѝ беше смешна. Ние не повярвахме, защото няма как 4 месеца да работиш пл цял ден основно с един човек и поне мааааалко да го поопознаеш. Та се майтапихме, че явно снкмат общите си сцени на различни етажи и затова не се познават

# 1 656

Димитрова, той е цивилен, защото това е последният му работен ден в болницата Joy
Майкооо, майкооо, майкооо. Запушвам си ушите. Tired Face
Как така ще кажеш?
В цивилни дрехи е, защото е в почивка и идва да я вземе от работа, за да я заведе на прословутото кино или идва да си направят разходка и болницата хванати за ръка!!!!!! Точка. Grinning
Поддържам ви във форма, щото много се размечтахте Joy

Споко, аз съм в отбора на розовите очила. Убедена съм, че любовта ще възтържествува при двамата. Твърде дълго ни водиха през зараждането и разцъфването на тази любов с всичките й препятствия, за да я зарежат накрая. А и така ще имат повод за драми другия сезон.

# 1 657
Deе, тъй като на няколко пъти Диана каза, че не го познавала като човек Вергов, пък снимаше почти основно с него и винаги едно уклончиво говорене по въпроса, та ние почнахме да се шегуваме, че снимат на различни етажи Joy

# 1 658
Ако  *Melanie* се окаже права , това ще означава ,че на сценаристите някой им е казал ,че гадните драми се котират повече и вдигат рейтинга , но според мен не е точно така .

Аз даже се досещам, кой е казал на бг сценаристите, че гадните драми продават.
Сценаристите на Дързост и красота са им казали!
Там Лос Анджелис го бяха обърнали на махала, всички гадости се случваха между две семейства, като че ли в ЛА други хора не живеят!

# 1 659
Е Росита дай пет отбора на розовите очила се увеличава.Аз това,че ще изкарат Зорница виновна за черния дроб на Тони отдавна ви го казах,грешница си е тя.Мойте розови очила се простират до там,че съм твърдо убедена,че Марио и Зорница ще се съберат и ще останат заедно,а Тони няма да умре и ще порасне.От тук нататък нищо повече не обещавам.Много ясно,че няма те да са единствените,дето ще си живеят с цветя и рози,просто ще им измислят гадости от друго естество.Ще си получим дозата щастие и после с проблемите.

# 1 660
Перличке, имаш я! То и мен ше ме е срам да се покажа с такава тениска навън хахаха

Dee, слушай ся. Това е наш бъзик към Зорница. В едно интервю, след като 4 месеца снима основно с Вергов, тя казва, че не го познавала като човек. Очевидно не искаше да отговаря за него, но репликата ѝ беше смешна. Ние не повярвахме, защото няма как 4 месеца да работиш пл цял ден основно с един човек и поне мааааалко да го поопознаеш. Та се майтапихме, че явно снкмат общите си сцени на различни етажи и затова не се познават
Благодаря ти Wink Аз ще те черпя с вино и торта Sob
Абе тя няма как да се е познавала с него сега, това е ясно, тя се познава с дъщеря му само. То не бяха общи снимки на двете от разходки в парка и други такива, постове "Обичам те" и т.н. докато снимаха сезон 4.

# 1 661

Благодаря ти Wink Аз ще те черпя с вино и торта Sob
Абе тя няма как да се е познавала с него сега, това е ясно, тя се познава с дъщеря му само. То не бяха общи снимки на двете от разходки в парка и други такива, постове "Обичам те" и т.н. докато снимаха сезон 4.
То това тяхното с дъщерята беше до време. В един момент снимките изчезнаха, не се следят никъде в социалните мрежи, никакви харесвания на снимки и коментари, и общо взето все едно вече не се познават. Това също ми беше странно, сигурно всичко приключи, защото свързваха Вергов с Диана като двойка и са искали да избегнат тия клюки. Знаем, че Вергов ревностно пази личния си живот, а това само подклаждаше клюките.

# 1 662
Цялата изминала седмица не можах да гледам епизодите. И с четенето изостанах та сега наваксвам.
Добре, че сте вие! Благодаря ви, че ви има и пишете обстойно.

Триъгълника между братята и Зорница не ми е интересен, но ми е интересно да ви чета.

Може ли някой да резюмира сюжетната линия, която ми е интересна - Фотев - Ина - Борис - Стаменова, особено първите двама?
Последно гледах сцената с обувките  - малка и голяма. Хвана ме страх, че ще й причини физическа болка. Но Фотев е майстор в психическото насилие, а то е по - страшно от физическото.
Какво, кога, как и защо се случи между четириъгълника Фотев - Ина - Борис - Стаменова?
Сякаш само за тази сюжетна линия не знаем какво ще стане. Всяко предположение се оборва лесно. Какво ли са ни подготвили сценаристите?
Моля ги Фотев в шести сезон да не го убиват и да е един от главните герой!

# 1 663
Яница, абсолютно, да. Но тук става въпрос за времето на снимките на сериала. Поне за тогава има свидетелства, че те двете поне са се познавали Sob

# 1 664
Ина е бременна от Борис, той не знае, но знае половината болница. Тя се чуди какво да прави с бебето, за пореден път скъса с Борис, за да го предпази от Фотев. Фотев усеща, че става нещо с нея, но още не може да разбере какво.
Стаменова си е повярвала много, знае за бебето и се чуди дали да не каже на Фотев. Чакаме я да падне отвисоко. Това е в общи линии.

Общи условия

Активация на акаунт