Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 166 982
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 180
Това с разделението на красиви и грозни е много тъпо.
На характери,интелект,постижения също.
Бракът няма нищо общо с това.
И на 20г и на 30г съм била еднакво привлекателна с един и същ характер.
Но на 30+ вече едно,че животът тече със съвсем различна скорост и ангажименти, средата се променя и стеснява и  все по-трудно се срещаш с хора.
А като не се срещаш с хора - няма как да впечатлиш когото и да било.
Външността на жената е важна за първото впечатление,но съвсем не е предпоставка за брак.

# 181
Това с разделението на красиви и грозни е много тъпо.
На характери,интелект,постижения също.
Бракът няма нищо общо с това.
И на 20г и на 30г съм била еднакво привлекателна с един и същ характер.
Но на 30+ вече едно,че животът тече със съвсем различна скорост и ангажименти, средата се променя и стеснява и  все по-трудно се срещаш с хора.
А като не се срещаш с хора - няма как да впечатлиш когото и да било.
Външността на жената е важна за първото впечатление,но съвсем не е предпоставка за брак.
При мен трудното беше до 26 години. Рядко срещах нови хора. Кръгът беше малък  и те повечето семейни. На 27 започнах да разширявам не само кръга но и територията. Започнах да пътувам на други места  в страната.

# 182
Ами според мен това е най-основното - да имаш среди,в които срещаш нови хора.
А пък тогава вече можеш да разбереш... имаш ли проблем или нямаш.
Аз лично нямам.

# 183
  • Terra incognita
Това с външността е голяма глупост. Някой по- назад беше казал, че няма грозни, а неподдържани жени, което си е самата истина. В 21 век и най- голямото плашило може да си придаде приятна външност, стига да притежава поне малко женска суета.

# 184
Да, според мен, заради това социалната интелигентност е по-важна от физическите данни. Социалната интелигентност дава умение да се "киприш", елегантност, стил, умение да флиртуваш и прочее важни неща.

# 185
Това с външността е голяма глупост. Някой по- назад беше казал, че няма грозни, а неподдържани жени, което си е самата истина. В 21 век и най- голямото плашило може да си придаде приятна външност, стига да притежава поне малко женска суета.

# 186
А според мен поддръжка е много субективно понятие, защото някои жени считат за поддръжка маникюра и ходенето на фризьор, а досега не съм срещала мъж, на който да му пука за маникюр, прическа и т.н.

Където природата е казала тежката си дума, само скалпелът помага. Иначе добре и в стила на Коко Шанел звучи това как нямало непривлекателни жени, но на практика не е така. Да не говорим за разни хронични болести как могат да те довършат външно, да се издуеш като балон, да си загубиш косата, да се покриеш с пъпки и прочее. Разбира се, според форума тези неща се поправят с магическа пръчка при първия доктор.

# 187
Дадености като малък бюст,къси крака и големи уши - да.
Но пък кой е казал,че това е грозно. Въпрос на вкус.
Според мен красотата няма нищо общо с външния  вид, истинското очарование идва от пламъка на личността.

# 188
  • Terra incognita
Не съм съвсем съгласна. Доста мъже забелязват косата и маникюра, че и педкюра. Не е все едно да ходиш чорлава, с израснали корени, и цъфтящи краища, или с добре подредена, поддържана и блестяща коса. С ноктите е същото. Добрият маникюр винаги е един плюс. Относно пъпките- има дерматолози със съвременна техника, които наистина правят чудеса. Ако са на хормонална основа, обръщаме се към специалист. Това с издуването като балон от хапчета и прочее винаги ми е бил любим довод. До издуването води преди всичко неправилното хранене и злоупотребета с някои храни.

# 189
Не съм съвсем съгласна. Доста мъже забелязват косата и маникюра, че и педкюра. Не е все едно да ходиш чорлава, с израснали корени, и цъфтящи краища, или с добре подредена, поддържана и блестяща коса. С ноктите е същото. Добрият маникюр винаги е един плюс. Относно пъпките- има дерматолози със съвременна техника, които наистина правят чудеса. Ако са на хормонална основа, обръщаме се към специалист. Това с издуването като балон от хапчета и прочее винаги ми е бил любим довод. До издуването води преди всичко неправилното хранене и злоупотребета с някои храни.
Само аз ли разбирам, че говорите едно и също, но с различни думи?

# 190
Много се впечатлявам какво забелязвали или не забелязвали мъжете. Каквото ги влече, забелязват го, каквото не, `ко ще и на челна стойка да се изтъпани, няма да го отбележат. При жените е същото.
Успех на всички, опитващи се да изровят отговора: да ... или да не ...

# 191
Аз не вярвам в чудеса. Специално акне примерно може да се лекува с месеци и години, а най-успешното лекарство пък води до кофти странични ефекти. Отгоре като замажеш с шпатулата грим пак си личи. За издуването всички здрави и млади тъй си мислят, че е само от плюскане и мързел. Blush

За хирурга - не става дума за гърди и уши, а за по-тежки интервенции - носове, брадички, челюсти. Изцяло се променя лицето.

# 192
  • София
поддържането на себе си издава и характер
ако ходиш мърляв и неугледен, значи и отношението ти към нещо в живота ти ще е такова небрежно

обаче хич не харесвам преправянето на собствената физиономия до неузнаваемост с козметични средства
и вкъщи пред мъжа си ли ще ходиш така
и преди сън и след сън ли
или вкъщи на сумрак ще се движите, за да не види истинското ти аз

и ще си злоупотребявам с пържени картофи колкото си искам, ако не е моя мъж на място, поне да съм хранително задоволена, чат пат

# 193
  • Terra incognita
Това да поддържаш косата, ноктите и кожата си не е равносилно на това да си преправиш физиономията. Оставяме пластичната хирургия и корекциите на страна. Говорим за една основна поддръжка, която казва много за отношението към самия себе си, както, впрочем и ти си споменала.
Това за първото впечатление.

# 194
доста се отплесна темата и стана безинтересна

Общи условия

Активация на акаунт