Да си търсим или да не си търсим мъж - това е въпросът

• 167 031
  • 3 074
  •   1
Отговори
# 195
Ох, то всеки се мисли за поддържан или поне чист.Grinning

Все около външност се въртят такива теми. Очаквам голямо отклонение в посока килограми след малко.

А за характера да поговорим? За скучните жени, за жените без интереси, за злобните и за истеричните, за невротичките с успокоителните в чантичките, за тихите пиянки, които не могат да заспят без чашката, за депресарките, за езотеричките с техните зодии и търсене на мъж по астро-карти, ами за неспособните да комуникират с мъже, свръх-срамежливите, за търсещите мъж като от филмите, за неоткрилите оргазма и необичащите секса, на които им личи, ами за жените без чувство за хумор?Grinning Хммм? А вие - прически.

# 196
  • Terra incognita
Ами, изчерпа се. Няма кой знае какво да се каже по тази тема.

# 197
Ясно е,че жената трябва да се поддържа.
Както и мъжът.
Даже се чудя защо изобщо това се коментира ( мисля,че е нещо фундаментално )
Само,че за първото впечатление,а и за всяко следващо има далеч по-важни неща от външната поддръжка.
Колкото и да е поддръжан физически един човек, ако не се е поддържал емоционално,духовно и в характера му зеят дупки,едва ли ще задържи за дълго след първата среща вниманието на друг човек.
Външността е фактор за физическо привличане. Но от там нататък с какво човек се свързва с друг човек,извън кревата ?.
Да,темата се отплесна.
дебели,грозни,ниски,мустакати,хигиена,гримове,пластична хирургия...
Пък то - много просто - кой каквото търси намира. Или - за всеки влак си има пътници.
От това какво търсиш се определя какво предлагаш.

# 198
Ама какво значи скучно изглеждащи тийнки, Боже мили. Нима за теб тези деца бързат да се омъжват?

Скучно изглеждаща тийнка в днешно време е здраво младо момиче със здрава психика и я очакват само най-хубави неща. Щом не висят по инстаграм, нямат хранителни разстройства, и не правят пластични операции, според мен имат всички шансове за щастие.

А ти дай снимка на тези скучни тийнки, на които нищо няма да им се случи, защото не търсели Simple Smile)) Нека преценим колко са скучни.

https://img.bg.sof.cmestatic.com/media/images/640x320/Feb2018/2111566067.jpg

http://hotarena.net/userfiles/content/44322/original/za-parvi-pa … a-balgariia-1.JPG

# 199
  • Terra incognita
Кое им е скучното на тези момичета?

# 200
От снимка ли се преценява кой е скучен вече? Ако си бяха направили пиърсинг и коса-дъга, по-интересни ли щяха да са?

# 201
Външността е фактор за физическо привличане. Но от там нататък с какво човек се свързва с друг човек,извън кревата ?.

Не е само фактор за физическо привличане. Външността (не само като физически дадености) издава и характера на човек, което може да натежи в посока положителни или отрицателни други качества/недостатъци.

# 202
  • Terra incognita
Изобщо не са скучни. Младостта не може да бъде скучна или грозна.
За мен по- отблъскващи са накипрените и вулгарни тийнки с надути устни, които изглеждат като амортизирани компаньонки.

# 203
  • София
не са могли интересно да се изкажат по телевизора
то, човек и духовит до небето да е, ако се спече пред камера.....
а и какво, да си кажат всичките скрити тайни и въжделения пред цялата страна ли

търся си мъж, ама ми е крив носа и не съм най-красивата и не ми се получава, обаче хубаво пея....

# 204
Не съм съвсем съгласна. Доста мъже забелязват косата и маникюра, че и педкюра. Не е все едно да ходиш чорлава, с израснали корени, и цъфтящи краища, или с добре подредена, поддържана и блестяща коса. С ноктите е същото. Добрият маникюр винаги е един плюс. Относно пъпките- има дерматолози със съвременна техника, които наистина правят чудеса. Ако са на хормонална основа, обръщаме се към специалист. Това с издуването като балон от хапчета и прочее винаги ми е бил любим довод. До издуването води преди всичко неправилното хранене и злоупотребета с някои храни.

Самата аз се отвращавам от тежък грим. Много мъже са така. Грозно впечатление прави не липсата на маникюр, а мръсни и грозни нокти. Ако са си нормални на никой не му пречи, че не са лакирани и нам си ко си. За мен подръжката започва с добрата хигиена, да си с нормална прическа, сресан, спретнат, наспан. Често това стига ако що годе иначе изглеждаш нормално. Вече ако има пъпки се търси начин за лечение и прикриване. Бръчки, увиснала кожа има нехирургични методи. Хирургията според мен много рядко е наложителна. Мъжете леките дефекти не ги притесняват, понякога дори придават чар. Синът ми е с големи уши е такъв невероятен сладур и чаровник - всички го харесват. Но в някои случаи наистина хирургията помага за цялостното подобряване качеството на живота (всъщност много често едно оправи друго развали и като тръгнеш по това нанадолнище ставаш Версаче и Майкъл Джексън и затова си е рискована и не бих я препоръчала като цяло, освен в краен случай). И не на последно място да имаш вкус как да се облечеш - да преценищ кое ти отива, да подбереш правилно цветове и т.н. Много хора просто нямат усет. Гледам тукашните мадами - облечени със маркови и модерни дрехи ама толкова зле комплектовани и толкова зле им стоят на фигурата че кел файда - от битака да се бях облекли пак толко грозни щяха да си бъдат. Иначе физически природно са хубави хора ама как лош вкус може да те загрози просто не е истина.

# 205

Не е само фактор за физическо привличане. Външността (не само като физически дадености) издава и характера на човек, което може да натежи в посока положителни или отрицателни други качества/недостатъци.

Какво е въшността освен физически данни ?
И какво издава въшността сама по себе си ( като изключим хигиена и поддръжка на наличната въшност ) за положителните и отрицателни качества на човек ?

# 206
От снимка ли се преценява кой е скучен вече? Ако си бяха направили пиърсинг и коса-дъга, по-интересни ли щяха да са?

Скучни на външен вид. А като ги слушах за компания пак не са свръх забавни - по-скоро свръх нормални. Което с други думи е пак скучни Simple Smile
Както преценката дали някой е хубав или грозен е субективна, така и преценката дали е скучен или интересен е също субективна. Това е моето възприятие за тези момичета и не задължавам никой с него

# 207
И какво издава въшността сама по себе си ( като изключим хигиена и поддръжка на наличната въшност ) за положителните и отрицателни качества на човек ?

Ама вие си противоречите, хем говорите за хигиена и поддръжка, хем външността не била важна.

Издава стил и подреденост в останалия свят на човека, когато си немарлив към себе си е много вероятно да си немарлив и към околните.
Simple Smile

# 208
Аз пък съм скептична към ярко интересните хора. Зад тази маска понякога има психопатия или някакви психични отклонения. Малко като китайското проклятие "да живееш в интересни времена" - та и аз си мисля, че интересните хора са за малко и като подправка, но не завиждам на съжителстващите с тях. Има такова нещо като "прекалено интересен".

За да опознаеш един човек, да го извадиш от черупката му е нужно време и търпение. Ясно, че не всеки е склонен да се занимава с такъв тип археология, но с възрастта е все по-задължително, защото черупките са по-твърди, а хората по-малко склонни да се разкриват и да допускат нови хора във вътрешния си свят.

# 209

Ама вие си противоречите, хем говорите за хигиена и поддръжка, хем външността не била важна.

Издава стил и подреденост в останалия свят на човека, когато си немарлив към себе си е много вероятно да си немарлив и към околните.
Simple Smile

Аз имах съвсем друго нещо предвид.
Ясно е,че поддръжката на въшния вид трябва да е налице , но смятам,че това е толкова фунадаментално,че чак не ми се вярва да подлежи на обсъждане.
Просто това,че си спретнат,поддържащ се и хигиеничен - не означава,че можеш да впечатлиш.
Защото това всъщност не е впечатляващо,а нормално.
Това е нещо базисно. Но далеч не достатъчно.
И далеч не критерии за богат вътрешен свят и личност.
Има ужасно много физически поддържани хора празни от смисъл и съдържание.
Та,не знам доколко това,че са поддържани би привлякло някого и за колко време.

Общи условия

Активация на акаунт