) Не мисля, пак казвам, тези неща са много индивидуални и всеки си харесва своето. Няма гаранция, че 50 човека с някакъв супер външен вид и обществено положение, че харесат една и съща жена, напротив. При мъжете това, което ги кара да се влюбват, е мноогоо неосъзнато. И пак повтарям, има жени, които са за широка употреба, и жени, които за някои са супер, а за други са ужасни. По-добре е да си във втората категория.
Освен това общественото положение на една жена определя най-вече общественото положение на партньора й, тъй като е въпрос най-вече на среда. Не е никак хубаво да се встъпва в брак с някой с много по-високо обществено положение, защото това прави самият брак много неравен, позициите на слабия партньор много уязвими и прочее. В такива бракове се стига и до насилие, безхаберие от страна на властимащия партньор, безнаказани изневери и още по-ужасни неща (крадене на деца от майката при развод). За хубавицата, за която говоря, тя самата е с високо обществено положение. Другите две, симпатични, едната е голямо име в областта си, но там наистина проблемите са някакви вътрешни, а другата е средна работа като статус, но пък не би имала нищо против мъжът й да е от нейните среди, тя не се интересува от такива неща тя също копнее за някакъв идеал.
За неравните бракове съм гледала и чувала такива кошмари, че наистина да пази Господ. На мен с това са ми свързани най-големите страхове. А като българка а приори се чувствам неравнопоставена, честно казано.
Първите имат много избор и затова често се вторачват в малки нещица,може би разглезени от многото избор.Е,в един момент ,като опре яйцето,избират най-близкото до идеала и се задомяват.При тях е до собствено желание.Тези без никакъв избор обикновено са наясно и при възможност и качествена такава,не я изпускат.Отделно че обикновено са развили други качества и са наясно какво могат да очакват и не го изпускат.Тук говорим за средната работа - без много избор поради една или друга причина,обаче искат мъже като за първата категория,които пък искат жени като от първата категория.Те искрено са убедени или се опитват да се убедят ,че са първата категория,а и намирането на такъв партньор е валидиране на мнението ни за себе си от другите.
Ето ти и разминаването.Важи и за мъжете.Средната работа зяпат по много вървежните.